Θα διπλασιάσει την παραγωγή των Pixel smartphone η Google;

Google, Θα διπλασιάσει την παραγωγή των Pixel smartphone η Google;

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής βρίσκονται σε εμπορικό πόλεμο με την Κίνα εδώ και αρκετό καιρό. Παρά την διαμάχη των δύο κρατών, η Huawei κατάφερε να έρθει στην δεύτερη θέση στην αγορά των smartphone το Q2 2019 ωστόσο αναμένεται να σημειωθεί πτώση στις πωλήσεις της τα επόμενα τρίμηνα.

Σύμφωνα με μία αναφορά, για να καλύψει η Google αυτήν την πτώση θα αυξήσει την παραγωγή των Pixel smartphone. Πιο συγκεκριμένα η παραγωγή λέγεται ότι θα αυξηθεί στα 8 με 10 εκατομμύρια κομμάτια. Τα δύο mid-range Pixel 3a και 3a XL τα οποία έφερε η Google στην αγορά νωρίτερα μέσα στον χρόνο έκαναν εξαιρετικές πωλήσεις χάρη στην εξαιρετική κάμερα τους και μέσα στον Οκτώβρη αναμένεται να κυκλοφορήσει η επόμενη high-end σειρά Pixel 4 η οποία διαδέχεται τα Note 10 και iPhone XI.

Επιπλέον, πληροφορίες λένε ότι η Google θα μεταφέρει την παραγωγή των smartphone από την Κίνα στο Βιετνάμ, σε ένα παλιό εργοστάσιο της Nokia. Αυτή η μεταφορά της παραγωγής ουσιαστικά συμβαίνει ώστε η Google να ξεφύγει από το 15% επιπλέον φόρο που θα δεχθούν τα smartphone τα οποία θα εισαχθούν από την Κίνα στις ΗΠΑ μετά τις 15 Δεκεμβρίου. Οι επιπλέον φόροι αναμενόταν να ξεκινήσουν από την 1η Σεπτεμβρίου ωστόσο η Αμερική έδωσε επιπλέον 90 μέρες περιθώριο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.