Θα πάρει η σειρά Pixel 6 Android 16;

Google Pixel 6, Θα πάρει η σειρά Pixel 6 Android 16;

Όταν κυκλοφόρησε η σειρά Pixel 6, η Google είχε υποσχεθεί ότι θα λάβουν τρία χρόνια ενημερώσεων συστήματος και πέντε χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας. Αυτό σήμαινε ότι θα ενημερωθούν μέχρι και σε Android 15.

Πλέον η Google προσφέρει στους αγοραστές της σειράς Pixel 9 επτά χρόνια ενημερώσεων συστήματος και επτά χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας.

Τώρα, ωστόσο, η διανομή του Android 15 QPR1 Beta1 θα μπορούσε να υποδεικνύει έναν επιπλέον χρόνο υποστήριξης Android τουλάχιστον για τα Pixel 6, Pixel 6 Pro και Pixel 6a. Η Google κυκλοφόρησε το Android 15 QPR1 Beta 1, το οποίο είναι η πρώτη έκδοση Beta για το Pixel Feature Drop. Η σταθερή έκδοση του QPR1 θα είναι πιθανώς το Feature Drop του Δεκεμβρίου. Η τελική έκδοση του QPR 2 θα κυκλοφορήσει πιθανώς τον Μάρτιο του 2025 με τη σταθερή έκδοση του QPR 3 να έχει προγραμματιστεί προσωρινά για τον Ιούνιο του 2025.

To γεγονός ότι χρήστες της σειράς Pixel 6 μπόρεσαν να εγκαταστήσουν το Android 15 QPR1 Beta 1 φαίνεται να είναι μια ισχυρή ένδειξη ότι τα Pixel 6 και Pixel 6 Pro θα λάβουν τουλάχιστον ένα χρόνο υποστήριξης συστήματος για το Android 16. Αυτό δεν έχει ανακοινωθεί από την Google και είναι απλώς εικασίες σε αυτό το σημείο. Ωστόσο, και τα τρία τηλέφωνα της σειράς Pixel 6 διαθέτουν επεξεργαστή εφαρμογής Tensor, πράγμα που σημαίνει ότι είναι δυνατή η επέκταση της υποστήριξης.

Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε το Android 15 QPR1 Beta 1 στο Pixel σας, μεταβείτε στον ιστότοπο του προγράμματος Android Beta στη διεύθυνση google.com/android/beta. Μόλις βρεθείτε στον ιστότοπο Android Beta, θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί που λέει “Προβολή των κατάλληλων συσκευών”. Θα σταλθείτε σε μια σελίδα που δείχνει μια εικόνα του μοντέλου Pixel που διαθέτετε. Θα δείτε ένα κουμπί για συμμετοχή στην έκδοση Beta. Πατήστε σε αυτό για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα και θα λάβετε μια ενημέρωση για εγκατάσταση. Οι εκδόσεις QPR Beta είναι πιο σταθερές από τις παραδοσιακές σας εκδόσεις Android Beta.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Chrome Google Google Chrome

Google Chrome: Πώς να απαλλαγείτε εύκολα από τις ανεπιθύμητες ειδοποιήσεις ιστοτόπων

Πολλές φορές αποδεχόμαστε να μας έρχονται ειδοποιήσεις από ιστότοπους χωρίς να θέλουμε πραγματικά, από κεκτημένη ταχύτητα.

Smartphones Google Google Pixel Pixel 9 Pro XL

Λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης αποκλειστικές για τα Google Pixel 9 ίσως έρθουν και σε παλαιότερα μοντέλα

Κάποια χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης της σειράς Pixel 9 μπορεί να φτάσουν και σε παλαιότερες συσκευές της Google.

Software Google Google Pixel Pixel

Η Google παρουσίασε τέσσερις νέες δυνατότητες Android που δεν θα περιορίζονται στα Pixel

Η Google λανσάρει τέσσερις νέες δυνατότητες Android, οι οποίες δεν θα περιορίζονται στα Pixel της, ενώ υπάρχει και μία για το Wear OS.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL και Pixel 9 Pro Fold παίρνουν την πρώτη τους ενημέρωση

H Google κυκλοφόρησε τα Pixel 9, 9 Pro, 9 Pro XL και 9 Pro Fold τον περασμένο μήνα και τώρα λαμβάνουν την πρώτη τους ενημέρωση λογισμικού.