Αυτό θα είναι το Samsung Galaxy S10e σε “καναρινί” κίτρινο χρώμα

Samsung galaxy S10e, Αυτό θα είναι το Samsung Galaxy S10e σε “καναρινί” κίτρινο χρώμα

Την τελευταία φορά που ήμασταν ενθουσιασμένοι με ένα κίτρινο τηλέφωνο, το οποίο αποκαλούσαμε “τηλέφωνο μπανάνα” ήταν όταν πρωτοείδαμε το Nokia 8110. Πολλοί κατασκευαστές smartphone δεν είχαν ό,τι χρειαζόταν για να υποστηρίξουν ένα τέτοιο τολμηρό χρώμα, αλλά μοιάζει να μπορεί σήμερα η Samsung, με ένα “καναρινί” κίτρινο για το αναμενόμενο Galaxy S10e.

Galaxy S10e εναντίον iPhone Xr: Κόντρα στα specs

Γνωρίζουμε λίγο πολύ τα πάντα για το Galaxy S10e, δεδομένου ότι έχουν διαρρεύσει πληροφορίες πριν από λίγες μέρες, ότι θα έρχεται με επίπεδη οθόνη Infinity O, ανιχνευτή δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι και εγκατάσταση με δύο κάμερες στο πίσω μέρος. Έτσι, η πραγματική ιστορία εδώ είναι η επιλογή χρώματος, όπως την βλέπουμε για πρώτη φορά. Εκτός από αυτό το Canary Yellow Galaxy S10e, θα υπάρχουν και άλλες διαθέσιμες χρωματικές εκδόσεις όπως: Prism Black, Green, και White.

Samsung galaxy S10e, Αυτό θα είναι το Samsung Galaxy S10e σε “καναρινί” κίτρινο χρώμα

Δεν είμαστε σίγουροι αν όλα τα χρώματα θα είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες, ή αν θα δούμε κάποιες αποκλειστικές αποχρώσεις ανάλογα με την αγορά. Ωστόσο, θα μάθουμε περισσότερα στις 20 Φεβρουαρίου, στην ειδική εκδήλωση “Unpacked” της Samsung, στην οποία το Techblog είναι επισήμως καλεσμένο και θα βρίσκεται εκεί!

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mixtri

Καταπληκτικό <3

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

είναι πραγματικά αστειοι στη samsung. επειδη η apple βγάζει το φτηνο iPhone σε κίτρινο, πρέπει να αντιγραψουν ακόμα και αυτό?? 😂 😂 😂

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

και το πιο τραγικό δεν ειναι αυτο αλλα οτι αντιγράφει και την χρόνια τεχνικη απόκρυψης του νοτς μεσω σκοτεινού wallpaper στο σημείο εκείνο…

το καθιέρωσε και αυτο η apple.
ξανά η samsung αντιγραφή….

AnthimosKir

Φιλε μου το S10 θα ερθει χωρις Notch @Παπαροκας tiamat – Enûma Eliš

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.