Τα πρώτα promo videos του Huawei P20 Pro προκαλούν επαγγελματία φωτογράφο;

H Huawei δημοσίευσε δύο promo videos για τη νέα ναυαρχίδα της Huawei P20 Pro με πρωταγωνιστές στη λήψη φωτογραφιών την ίδια τη συσκευή και ένα φωτογράφο με επαγγελματικό εξοπλισμό! Λέτε να είναι τόσο μεγάλη η σύγκριση;

Η αλήθεια είναι ότι οι προσδοκίες από τη νέα σειρά Huawei P20 που θα ανακοινωθεί επίσημα στις 27 Μαρτίου είναι ήδη πολύ μεγάλες. Οι περισσότερες πληροφορίες για τα Huawei P20 Pro, P20 και P20 Lite έχουν διαρρεύσει με το P20 Pro και την τριπλή κάμερά του στο πίσω μέρος να κλέβει μέχρι στιγμής την παράσταση.

Έτσι το πρώτο promo video της Huawei έρχεται με τίτλο “See Closer” παραπέμποντας στο τριπλό σύστημα φακών του P20 Pro, έναν για κάθε περίσταση ανάλογα με το θέμα και την υποστήριξη zoom, αντίστοιχα. Ενώ το δεύτερο video με τίτλο “See Brighter” θέλει να μας επιδείξει την ικανότητα της πρόσθιας κάμερας να βγάζει φωτεινές selfies ακόμη και όταν οι συνθήκες φωτισμού δεν είναι οι κατάλληλες.

Το μήνυμα πάντως που μας αφήνει η Huawei με αυτό το video είναι το…“a light studio in the palm of your hand… for a portrait that radiates”.

Ενώ το γενικότερο μήνυμα για τις imagine λειτουργίες του Huawei P20 Pro με την τριπλή κάμερα και η «κόντρα» με τον επαγγελματία φωτογράφο θα μπορούσαμε να πούμε ότι μας ανοίγει ακόμη περισσότερο την όρεξη…

P20 Pro, Τα πρώτα promo videos του Huawei P20 Pro προκαλούν επαγγελματία φωτογράφο;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alexakis

Αυτό που κρατάει και στα δυο Video είναι το Mate 10 pro ή είναι η ιδέα μου;;;

Δημήτρης

Μόνο εγώ παρατήρησα ότι μάλλον θα έχει και αυτό διπλό διάφραγμα αλά S9 ή έχει ξαναειπωθει?

giorgosgek

Στο video η καμερα ειναι σε οριζοντια διαταξη και πανω απο τον αισθητηρα δακτυλικου αποτυπωματος

Jim C.

@Alexakis Και εγώ το παρατήρησα ! Νομίζω είναι το Mate 10 Pro με την θήκη που έχει στο κουτί του

vladimiros

Βλακεια διαφημηση ειδικα στο πρωτο βιντεο ο τυπος εχει μια φωτογραφικη και τι δεν εχει πανω χαχα..ειναι δυνατον να τραβαει καλυτερα το p20? οντως η κοπελα πρεπει να εχει το Mate 10,απο αυτο αν τραβαει καλυτερα η φωτογραφικη μηχανη!
Οσο για το διαφραγμα δεν πιστευω να ειναι σαν του S9,απλα θα ειναι αρκετα χαμηλο καπου 1.6

Δημήτρης

Δείτε την τελευταία φωτό:
Vario summilux 1.6-2.4
Άρα τι σημαίνει;
Κ. Βλαχάκη εχεισ καμία ενημέρωση επ αυτού;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.