Θήκες των νέων Xperia XA3 και XA3 Ultra επιβεβαιώνουν τη διπλή κάμερα και λεπτά bezels

Smartphones

θήκες XA3 Ultra διπλή κάμερα λεπτά bezels, Θήκες των νέων Xperia XA3 και XA3 Ultra επιβεβαιώνουν τη διπλή κάμερα και λεπτά bezels

Αν και οι φήμες για τα νέα Sony Xperia XA3 και XA3 Ultra δίνουν και παίρνουν εδώ και λίγο καιρό, εμφανίστηκαν θήκες των συσκευών που επιβεβαιώνουν την διπλή κάμερα στο πίσω μέρος και τα ακόμη πιο λεπτά bezels από τα προηγούμενα μοντέλα.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα ήρθαν στο προσκήνιο νέα renders από μια Κινέζικη εταιρία που κατασκευάζει θήκες τα οποία επιβεβαιώνουν το γεγονός πως και οι δυο συσκευές θα διαθέτουν διπλές κάμερες στην πλάτη τους.

Στο AliExpress υπάρχουν καταχωρήσεις όσον αφορά στις νέες θήκες, κάτι που δείχνει ότι τα νέα κινητά δε θα αργήσουν να ανακοινωθούν. Η πιο πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσής τους ωστόσο αναμένεται να είναι μέσα τον Ιανουάριο, όπως μας έχει συνηθίσει η Sony. Αυτό όμως ίσως αλλάξει και οι δυο συσκευές μπορεί τελικά να ανακοινωθούν νωρίτερα.

Όπως είναι γνωστό, οι κατασκευαστές θηκών γνωρίζουν μόνο τις διαστάσεις των κινητών και τις απαραίτητες εγκοπές για τις κάμερες, τα πλαϊνά πλήκτρα κτλ. ώστε η θήκη τους να είναι συμβατή με αυτά. Κατά συνέπεια το τελικό αποτέλεσμα ίσως διαφέρει κάπως από τα renders που εμφανίζονται ανά διαστήματα.

θήκες XA3 Ultra διπλή κάμερα λεπτά bezels, Θήκες των νέων Xperia XA3 και XA3 Ultra επιβεβαιώνουν τη διπλή κάμερα και λεπτά bezels

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Diman

Καιρός ήταν

George

Και αποτύπωμα στο πλάι θα είναι πένα !! Πάμε Sony μπορείς φτιάξε λίγο την τιμή του midrange

JD

Λεπτα bezels ειναι αυτα; Ελεος!

Baiosss

Οχι ρε Sony, μην μπαινεις και εσυ σε αυτο το τρυπακι! Μεγαλωσε τα πανω και κατω bezels τοσο ωστε η εναπομεινουσα οθονη να ειναι σαν αυτη του Sony Ericsson T68.

John Real

Βλεπεις εταιρειες να βγαζουν κινηταρες οπως το Mate 20 pro , Honor Magic , Xiaomi Mix 3 και βλεπεις και αυτο και φαινεται σαν φτωχος συγγενης. Για λυπηση ειναι η Sony.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ