Smartphones

Θήκη του Galaxy S10 Lite επιβεβαιώνει την επίπεδη οθόνη και τον πλαϊνό αναγνώστη αποτυπωμάτων;

Οι φήμες θέλουν τη Samsung να ετοιμάζει όχι δύο αλλά τρία μοντέλα για τη σειρά Galaxy S10, με το βασικό μοντέλο να έχει επίπεδη οθόνη και πλαϊνό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, κάτι που ενδεχομένως να επιβεβαιώνεται από θήκη που έκανε την εμφάνισή της.

Φαίνεται πως η Samsung θα ακολουθήσει τα “βήματα” της Apple με το να κυκλοφορήσει μια “οικονομική” έκδοση της σειράς Galaxy S10, όπως έκανε η Apple με το iPhone XR που ήθελε να το παρουσιάσει σαν το φτηνό μοντέλο, σε σύγκριση με τα iPhone Xs και Xs Max. Η βασική έκδοση του Galaxy S10 ίσως να ονομάζεται “Lite” και να διαθέτει χαρακτηριστικά τα οποία δεν έχουμε δει σε ναυαρχίδα της εταιρείας μέχρι σήμερα.

Οι αλλαγές που φημολογείται πως θα φέρει η Samsung έχουν στόχο τη μείωση του κόστους, κάνοντάς το μικρό Galaxy S10 πιο προσιτό στους καταναλωτές. Αυτό ίσως γίνει με το να εφοδιάσει το Galaxy S10 Lite με επίπεδη οθόνη αντί για κυρτή, κάτι το οποίο έχουμε να δούμε από το Galaxy S7 που κυκλοφόρησε το 2016. Εκτός αυτού, έχουμε και κάτι το οποίο δεν έχουμε ξαναδεί σε ναυαρχίδα της Samsung και έχει να κάνει με τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, οι φωτογραφίες που δείχνουν τη θήκη της συσκευής, αποκαλύπτουν πως υπάρχει μια περιοχή στο σώμα της συσκευής στην οποία φαίνεται να έχει τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, τον οποίο μπορεί να είδαμε πρώτα στο Galaxy A7 (20118) αλλά θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε κάτι τέτοιο σε ναυαρχίδα της Samsung.

Τέλος, εκτός των χαρακτηριστικών που αναφέραμε, οι φωτογραφίες δείχνουν πως στο πίσω μέρος της συσκευής θα υπάρχει διπλή κάμερα μαζί με το flash αλλά και τον αναγνώστη καρδιακών παλμών και μένει να δούμε τι άλλο θα φέρει η Samsung στο επετειακό Galaxy S10, με την επίσημη παρουσίαση των συσκευών να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.