Θήκη του Pixel 3 XL επιβεβαιώνει τη μονή κάμερα στην πλάτη της συσκευής

θήκη pixel 3 xl επιβεβαίωση μονή κάμερα πλάτη συσκευής, Θήκη του Pixel 3 XL επιβεβαιώνει τη μονή κάμερα στην πλάτη της συσκευής

Ο σχεδιασμός του Pixel 3 XL φαίνεται να επιβεβαιώνεται μέρα με τη μέρα μιας και μετά τις real-life φωτογραφίες του Pixel 3 XL, θήκη που πιστεύεται να ανήκει στο πραγματικό μοντέλο δείχνει για άλλη μια φορά την ύπαρξη μονής κάμερας στην πλάτη της συσκευής.

Η Google φαίνεται να αντιστέκεται στη μόδα με τις διπλές κάμερες μιας και άλλη μια “διαρροή” αποκαλύπτει πως το Pixel 3 XL θα διαθέτει μονή κύρια κάμερα, κάτι το οποίο προκαλεί εντύπωση μιας και είναι αντίθετο με το τι πίστευαν οι περισσότεροι καταναλωτές, εφόσον ισχύει η σχετική πληροφορία και η Google κάνει την έκπληξη στην επίσημη παρουσίαση των Pixel για το 2018.

Πιθανόν η Google να πιστεύει πως ακόμα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να τοποθετήσει διπλή κάμερα στην πλάτη της συσκευής μιας και η μονή κάμερα στα Google Pixel μπορεί και στέκεται πολύ καλά απέναντι στον ανταγωνισμό σύμφωνα με το feedback από τους κατόχους των εν λόγω συσκευών. Θα πρέπει να τονίσουμε πως βλέποντας το notch στην οθόνη, το οποίο μπορεί να “κάνει” χώρο για μια δεύτερη selfie camera, θα πρέπει να είναι κάτι το οποίο οι καταναλωτές θα προτιμούσαν να μην υπάρχει ενώ θα το “αντάλλαζαν” με μια διπλή κάμερα στην πλάτη της συσκευής μιας και η χρηστικότητά της είναι πιο ουσιαστική σε σχέση με το τι μπορεί να προσφέρει το notch.

Επίσης, η θήκη για το Pixel 3 XL επιβεβαιώνει την ύπαρξη του ψηφιακού αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη της συσκευής καθώς και μια μεγάλη οπή για το μικρόφωνο και το φλας της συσκευής καθώς και το “κόψιμο” στο κάτω μέρος της θήκης για την θύρα USB-C και μένει να δούμε τι θα ετοιμάσει η Google για τα Pixel του 2018 και αν οι τελικές συσκευές θα διαφέρουν από ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα.

θήκη pixel 3 xl επιβεβαίωση μονή κάμερα πλάτη συσκευής, Θήκη του Pixel 3 XL επιβεβαιώνει τη μονή κάμερα στην πλάτη της συσκευής

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantinos

Πείτε μου λίγο ποιος ο λόγος για διπλή κάμερα εκτός από το bookeh effect?

Baiosss

Θα έχει πολύ πλάκα αν με μία κάμερα κάνει ρεζίλι όλους τους άλλους με τις διπλές και τριπλές κσνερες, όπως μέχρι και πρόσφατα με το Pixel XL2.

Baiosss

Κάμερες*

Rizo

@Konstantinos
Ζούμ.. Προσωπικά το έχω χρειαστεί πολλές φορές.

vladimiros

Φιλε Konstantine οπως ειπες ειναι το bookeh effect ειναι επισης και το ζουμ οπως ειπε ο φιλος πανω..επισης υπαρχει και η αλλη μαγκια οπως με την Sharp που ο ενας ο φακος ειναι μονο για φωτο και ο αλλος μονο για βιντεο εξυπνη υλοποιηση..
Οποτε υπαρχουν αρκετοι λογοι για 2 καμερες σε κινητα…

Γιώργος Κ.

Εννοείται πως πλέον είναι must, για να το πω λαϊκά, η 2η κάμερα. Εκτός από το πολύ βολικό ζουμ που είπε ο φίλος από πάνω άλλες εταιρίες έχουν υιοθετήσει το 2ο φακό για wide angle photos , που είναι πολύ πρακτικό επίσης.

_legri_

Άσχημο δυστυχώς, αν είναι έτσι. Μανία με τα μουστάκια!

χρηστος

Για μενα περα απο το optical zoom, χρησιμευει και στο wide angle, το οποιο αλλαζει κατα πολυ την εικονα της φωτογραφιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 8a: Νέα στοιχεία προμηνύουν ότι έρχεται σύντομα

Το φημολογούμενο Pixel 8a εμφανίστηκε στον ιστότοπο της FCC, κάτι που δείχνει ότι η Google είναι έτοιμη να το κυκλοφορήσει.

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.