Μετά τη Huawei και η Xiaomi ετοιμάζει τριπλά αναδιπλούμενο smartphone

Xiaomi, Μετά τη Huawei και η Xiaomi ετοιμάζει τριπλά αναδιπλούμενο smartphone

To τριπλά αναδιπλούμενο smartphone της Huawei αναμένεται πολύ σύντομα και τώρα ακούγεται πως και μια ακόμα εταιρεία ετοιμάζει μια τέτοια συσκευή. Συγκεκριμένα, ένας tipster ισχυρίζεται ότι η Xiaomi βρίσκεται επίσης σε προχωρημένα στάδια ανάπτυξης ενός τριπλά αναδιπλούμενου τηλεφώνου.

Η πηγή έχει ένα αξιοπρεπές ιστορικό γι΄ αυτό και, παρόλο που δεν παρείχε ισχυρές αποδείξεις, υπάρχει καλός λόγος να τον πιστέψουμε. Η νέα συσκευή θα είναι μέρος της σειράς Mix, σύμφωνα με τον ίδιο, και θα δούμε το τηλέφωνο, ή τουλάχιστον ένα πρωτότυπο, τον Φεβρουάριο του 2025 κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress.

Εφόσον η φήμη είναι αληθινή, αναμένουμε να ακούσουμε περισσότερες πληροφορίες τους επόμενους μήνες.

Έχει μείνει μισός χρόνος μέχρι το MWC και η Xiaomi μόλις τον περασμένο μήνα έφερε δύο νέα αναδιπλούμενα, επομένως είναι απίθανο η εταιρεία να κυκλοφορήσει σύντομα τη νέα συσκευή για να μην επηρεάσει τις πωλήσεις των πρώτο Xiaomi Mix Flip και  Mix Fold 4.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S25: Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες του smartphone

Πριν μέρες εμφανίστηκαν τα πρώτα renders που βασίζονται σε CAD του Galaxy S25 Ultra και σήμερα ήρθε η σειρά του απλού Galaxy S25 της Samsung.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & 14T Pro: Επίσημα render τα δείχνουν σε όλα τα χρώματα

H Xiaomi επιβεβαίωσε πως θα ανακοινώσει τα 14T και 14T Pro στις 26 Σεπτεμβρίου και λίγο αργότερα διέρρευσε μια πλήρης σειρά από renders.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Νέες φήμες θέλουν μικρότερη αύξηση της τιμής

Πριν από μερικές ημέρες, κυκλοφόρησε μια φήμη ότι το επερχόμενο Samsung Galaxy S24 FE θα ήταν 100 ευρώ πιο ακριβό από τον προκάτοχό του στην Ευρώπη.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi 14T και 14T Pro: Δείτε τα σε εικόνες από hands-on βίντεο που κυκλοφόρησε

Τα Xiaomi 14T και 14T Pro αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους σύντομα, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη ημερομηνία.