Τι καινούριο ετοιμάζεται να λανσάρει η Redmi μέσα στον μήνα;

, Τι καινούριο ετοιμάζεται να λανσάρει η Redmi μέσα στον μήνα;

Οι περισσότερες πηγές συμφωνούν ότι μέσα στον μήνα θα δούμε το νέο Redmi Note, το οποίο θα υποστηρίζει φόρτιση στα 120W. Αυτό θα του δώσει και τον τίτλο του πιο γρήγορου στη φόρτιση smartphone της οικογένειας Redmi.

O γενικός διευθυντής της Redmi και πρόεδρος του Xiaomi Group China, o Lu Weibing, έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι ο Οκτώβριος θα είναι μήνας που επιφυλάσσει πολλή δουλειά για την Redmi, γεγονός που δεν μπορεί να μεταφραστεί σε τίποτα άλλο πέρα από την παρουσίαση τουλάχιστον ενός νέου προϊόντος.

Στην αναφορά του αυτή ο Weibing, ανέβασε και μία φωτογραφία του από την τελευταία παρουσίαση του Redmi Note 10, στοιχείο που ήταν το έναυσμα για να ξεκινήσουν όλες οι φήμες περί παρουσίασης του αντικαταστάτη του (Redmi Note 11, ίσως;).

Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, πάντως, δεν είχε γίνει λόγος για ακριβή ημερομηνία, στην οποία θα γίνει η παρουσίαση αυτή. Φανταζόμαστε, θα υπάρξουν τα σχετικά teasers…

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Αποκλείεται να είναι το 11. Έχω την εντύπωση ότι έχει παρουσιάσει μόνο 9 μοντέλα της σειράς redmi 10 άλλο ένα επιβάλλεται να το βγάλει 🤣

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Redmi

Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!