Τι μάρκα είναι το smartphone που χρησιμοποιείτε τώρα; [Poll]

Poll, Τι μάρκα είναι το smartphone που χρησιμοποιείτε τώρα; [Poll]

Στο poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να μάθουμε τι μάρκα είναι το smartphone που χρησιμοποιείτε αυτό το διάστημα. Πριν μερικές εβδομάδες σας είχαμε ρωτήσει ποια είναι η αγαπημένη σας μάρκα, ασχέτως το τι χρησιμοποιείτε, με τα Xiaomi/Redmi/Poco να βγαίνουν στην πρώτη θέση.

Τώρα θέλουμε να μάθουμε τι μάρκα είναι το smartphone που χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητα, ποιο σας έχει βολέψει τελικά, παρά την αγάπη σας για μία συγκεκριμένη μάρκα. Επίσης, θα θέλαμε να μας πείτε γιατί έχετε αποφασίσει να χρησιμοποιείτε αυτή τη μάρκα, τι σας προσφέρει που δεν έχετε βρει αλλού αλλά και τα αρνητικά της.

Οπότε, η ερώτηση είναι: τι μάρκα είναι το smartphone που χρησιμοποιείτε τώρα; Προσοχή, δε ρωτάμε ποια είναι η αγαπημένη σας μάρκα ή ποιας εταιρείας smartphone θα θέλατε, αλλά τι χρησιμοποιείτε όντως και γιατί. Ψηφίστε στο παρακάτω poll και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

[poll id=”16″]

Οι απαντήσεις εμφανίζονται με τυχαία σειρά.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

60 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Oh hi Mark

Η μαρκα που χρησιμοποιω ειναι η “δεν σπαει, δεν κραταει, ειναι Ζερ και χαλαει”.

mistos

axaxaxaxa

Nefeli

Για κύρια συσκευή το flagship της mls γιατί θα παίρνει updates μέχρι να βρουν το εμβόλιο του κορονοιου τουλάχιστον μέχρι το 2025 και λόγω κυριολεκτικά εξωπραγματικών χαρακτηριστικων (ούτε οι ίδιοι τα γνωρίζουν πλάκα πλάκα) και για εφεδρική για τα χωράφια ένα iPhone 11 pro max της γιαγιάς μου που το είχε οι κακομοίρα για πέταμα τώρα μαγκεψε γιατί έπιασε την καλή στο ,bingo και αγόρασε το super ZER το cream de la cream

😎😎

Δηλαδή ένα ακριβό MLS δεν είναι πεταμένα λεφτά

ΜΙΧΑΗΛ

Καταρχην γεια σας & σας παρακολουθω μεσω site ανελλιπως.Χρησιμοποιω τοTCL 10L και ειμαι πολυ ευχαριστημενως συμφωνα με τις αναγκες που εχω(Τηλεφωνο,φωτογραφιες,google maps,e-mail).Εχει εξαιρετικη οθονη.καλο επεξεργαστη και ειναι και πολυ ωραιο.

Νικ

Huawei p40 pro και oneplus 7pro

Takis

Oneplus 7pro + 8pro+note10 plus

Γιάννης Σπυριδάκης

Pixel 4a

JohnWave

To Samsung Galaxy Note 10 έχω. Γενικά από το Galaxy S6 και μετά αγοράζω Samsung διότι μου προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας κατασκευής , κάμερας, οθόνης και υποστήριξης. Σαν 2η προτίμηση είχα τη Huawei αλλά λόγω του ban δεν με απασχολούν οι συσκευές της πλέον. Υποψήφια για το μέλλον θα είναι και η Xiaomi γιατί κάθε χρόνο σημειώνει σημαντική πρόοδο. Αυτό εφόσον αποφασίσω να παρατήσω το πενάκι που μου έχει γλιτώσει χρόνο σε δουλειές γραφείου.

Ανδρέας

Samsung A50 εδώ και 1μιση χρόνο. Το επέλεξα κυρίως λόγο της τιμή που το βρήκα (275€) και γιατί μου φαίνεται πολύ όμορφο το OneUI. Εν τέλη έμεινα αρκετά ευχαριστημένος, με εξαίρεση την κάμερα που δυστυχώς είναι μάπα, και πολύ υποδεέστερη από το προηγούμενο μου (LG G4). Είμαι χρήστης Android εδώ και μια 10ετία. Το θεωρώ όμως απαράδεκτο το πόσο κακή υποστήριξη έχουν όλα τα Android. Αν στο μέλλον μου το επιτρέψουν τα οικονομικά μου, θα πάρω iPhone για να έχω τουλάχιστον 5+ χρόνια υποστήριξη.

Last edited 3 years πριν by Ανδρέας
Χρόνης

Pixel 3a xl. Έχει, ότι θέλω από ένα κινητό. Οθόνη oled, τέλειες φωτογραφίες, γρήγορες ενημερώσεις, stock android και μπαταρία που δεν έχει τελειωμό!!!!!!

Μάκης

Έχω τώρα για κύρια συσκευή το Samsung Galaxy Note 20 Ultra και ως δευτερεύουσα το Samsung Galaxy S8 Plus!

Τι να πω τώρα για τα δύο αυτά Smartphones. Πραγματικά δηλαδή από τότε που πρωτοέπιασα Galaxy Smartphone στα χέρια μου (το πρώτο ήταν το Galaxy S6 Edge φίλου μου) μετά ”ΤΕΛΟΣ” ………………Για μένα πλέον μόνο Samsung σε Smartphone!!

Oh hi Mark

Και εγω το S8+ εχω, εδω και 2+ κατι χρονια. Κινηταρα, απο τις λιγες!!!

touba4

Τωρα παιζω μπαλα με xiaomi mi 10T Lite😃Γιατι ηταν σε καλη τιμη και προσφεραι πολλα περησοτερα αποτι προσφερουν αλες εταιριες σαυτη τη τιμη.Ειναι οτι χρειαζομουν με βολεψε καθως ακουω μουσικη παιζω παιχνιδια σερφαρω ολη μερα βγαζω φωτο και γενικα κανω δυνατη χρηση και μεχει βγαλει ασπροπροσωπο και στον ηχο και σε οθονη και σε γρηγοραδα και σε καμερα και ειδικα η μπαταρια του σκυλι!!

Gian

Εβαλα ms για lumia950xl

KnightRider

Huawei P9 (EVA-L09) και δεν το αλλάζω με τίποτα:

  • Τέλεια ηχογράφηση – ακόμη και στις συναυλίες δεν παραμορφώνει με τίποτα ο ήχος
  • Πολύ καλή φωτογραφική με υποστήριξη RAW
  • 2η κάμερα μονόχρωμη για ρεαλιστικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες (όχι desaturate)
  • Ικανοποιητική selfie

Έχω και το LG G Flex2 για 2η συσκευή

Last edited 3 years πριν by KnightRider
Ντινος

Xiaomi απο το 2013 τα σπαει!!!

Manos84

Το τηλέφωνο που χρησιμοποιώ τον τελευταίο περίπου 1 χρόνο είναι Samsung Galaxy Note 10. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος και όπως βλέπω μάλλον θα το κρατήσω για τουλάχιστον άλλο 1 χρόνο. Ο λόγος που κατέληξα σε αυτή τη συσκευή ήταν απλά για να δοκιμάσω το S-pen και μέχρι στιγμής δεν το έχω μετανιώσει.

Γιώργος Κ

Oneplus Nord. Καλό cpu δεν κολλάει πουθενά, πρώτη φορά στο oxygen και ικανοποιεί απόλυτα τα όσα άκουγα πριν το πάρω. Oxygen και 90hz refresh rate πολύ smooth εμπειρία. Καλή αυτονομία και γενικά πολύ ευχαριστημένος. Κανένα green tint, κανένα factory reset παρά τα όσα έχουν ακουστεί.

Nikos

Sony xz3

Μάνος

Samsung Galaxy A41 εδώ και 26 μέρες, βολικό, σταθερό, πολύ ωραία οθόνη super amoled, εγγύηση η Samsung… καλή σχετικά μπαταρία, καλό επεξεργαστή.

pepega

Χρησιμοποιώ Nokia γιατί φτιάχνει οικονομικά κινητά που ανήκουν στο πρόγραμμα Android One. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ ένα 6.1 και θα το αντικαθιστούσα με ένα πιο καινούριο Nokia με καλύτερα χαρακτηριστικά.

Mitsaras

Xiaomi πολλά χρόνια τώρα, επόμενη συσκευή μάλλον θα είναι realme, έχω φύγει χρόνια από τις σαβούρες που βγάζει η Samsung με τους σάπιος exynos και έχω βρει την υγεία μου, με μπαταρίες σκυλιά που βγάζω άνετα 2 μέρες.

Κυριακίδης Θεόδωρος

Μόνο LG!! V30, G8!!

Costas Tombras

Ετσι! Μονο LG!

giwrgos

Είχα το Samsung Galaxy S4 κινητάρα (2013-2018), από το 2018 ως τώρα έχω το Samsung Galaxy A3 2017 αγορασμένο το 2018 compact κινητό 4,7 ίντσες με το ένα χέρι γυάλινη πλάτη δεν είναι παντοφλα με 8core samung exynos 1,6ghz με IP68 πιστοποιήση έχει βγάλει βίντεο κάτω από το νερό και ζει ακόμα, απίστευτη κάμερα και πανέμορφη λαμπερή οθόνη, USB Type C στην εποχή που τα περισσότερα είχαν microUSB θύρα, μικρή αλλά αντοχής μπαταρία που φορτίζει γρήγορα με 5V@1,5Α φορτιστή, καθαρόαιμο ραδιόφωνο που επιτρέπει και εγγραφή τραγουδιών… οτι και να πεις γι’αυτό το κινητό είναι λίγο στην χρήση μου έχει δείξει τις ικανότητες του και την ευελιξία του, το καλύτερο που έχω ως τώρα το έχω 2 χρόνια και δεν θέλω να το αλλάξω θα το έχω όσο αντέχει απλά το λατρεύω……

Last edited 3 years πριν by giwrgos
Μάνος

Samsung… μέχρι την δευτέρα παρουσία.

Ανδρέας

Καλημέρα, OnePlus 3t εδώ κ 4 χρόνια! Ο λόγος είναι το Oxygen os.( Τότε με 439€ πήρα flagship, τώρα με 449€ μπορώ να πάρω mid-range OnePlus Nord. Αλλάζουν τα πράγματα.)

Ιωάννης Βρέμη

Είχα το iPhone XS Max αλλά έκανα την αλλαγή και πήγα σε Samsung με Note 20 Ultra επαγγελματικό και Galaxy Z Fold 2 για προσωπική χρήση
Μέχρι τώρα πολύ ευχαριστημένος.

Τώρα αν κάποτε βγάλει η apple κάτι καινούργιο και όχι το ίδιο όπως 3 χρόνια θα ξανασκεφτώ την αλλαγή

Γιωργος

Huawei p30 pro. Καμεραρα υπο οποιεσδηποτε συνθηκες… Ειδικα τη νυχτα βλέπει αυτα που δεν βλεπει καν το ματι. Σφαιρα επεξεργαστη χωρις καμια υπερθερμανση η κολλημα, ωραιο ui (μετα την αναβαθμιση σε android 10) που θυμιζει κατα πολυ one ui που ειναι τ αγαπημενο μου (ειχα s9+, s10+) και μπαταρια που για να την ξεφορτισεις πρέπει να λιωσεις το κινητο δυο μερες. Και το επομενο μου huawei θα ναι (ευελπιστω mate 40 pro σε μερικους μηνες) καθοτι εχω ψαχτει ιδιαιτερα με τα google services και δεν με επηρεαζουν σε τίποτα αν δεν τα εχω (ειναι αναλογα την χρηση που κανει ο καθενας)

Μιχαήλ Μετζάκης

OnePlus Nord. Πολύ καλό. Καλή μπαταρία, γρήγορο, αξιόπιστο.

Nick

Sony Xperia XZ PREMIUM. 3 χρόνια τώρα, κόσμημα, σαν μια super-duper mini Bravia TV δείχνει. Κάποια στιγμή θα αντικατασταθεί λογικά από κανένα Xperia 1 ii αλλά δε νομίζω να γίνεται σύντομα κάτι τέτοιο, το τηλέφωνο πάει όπως πήγαινε στο day one.

djfapples

Αυτό το “κακό” έχει η SONY από την πρώτη ως την τελευταία μέρα δουλεύουν ρολόι

nikos2020

8 plus μήλο (ακόμη).

Chris_BMW

Από τα καλύτερα I phonia φίλε ..
Το είχα ένα χρόνο και μετά το έδωσα στη γυναίκα μου που δυο χρόνια τώρα του πίνει το αίμα ..
Σκυλί το άτιμο

Γιάννης

Redmi note 9 pro , φοβερό κινητο σε πολύ χαμηλή για τις δυνατότητες του τιμή.

καποιος ρε περιεργε

Windows phone ρε παιδια!

Γιώργος

Επέλεξα το LG g7 thinq πριν από 2, 5 χρόνια, όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει φυσικά για τα χαρακτηριστικά του που ήταν τέτοια ναυαρχίδας και την ανταγωνιστή τιμή του (550 €, από ελληνικό προμηθευτή, εκτός πλαισίου διανομής των “γνωστών” εταιρειών) τη στιγμή που αλλά κινητά με παρόμοια χαρακτηριστικά ήταν πολύ ακριβότερα. Δυόμισι χρόνια μετά έχει πάρει όλες τις αναβαθμίσεις και τις ενημερώσεις ασφαλείας και ελπίζω να το κρατήσω αρκετά ακόμη.

Dimokratis

Poco f2 pro. Το πρώτο smartphone που ξεχνάω να φορτίσω.

Last edited 3 years πριν by Dimokratis
N.B

Χρησιμοποιώ μονο iphone και δεν θα ξαναπαρω ποτε android.Τον περασμενο μαϊο ειχα παρει το iphone 11 128GB 600€.Με αφησε υπερικανοποιημενο σε ολα του αλλα επιδη βρηκα το 12 mini 128 χωρις φπα στα 620€ και φετος,το εδωσα 600 και αγορασα εκεινο με αποτελεσμα φετος να δωσω μονο 20€ διαφορα για το τελευταιο iphone.η μπαταρια παρολου που ειναι μικροτερη ειναι καλυτερη απο του 11 καθως τωρα στις αρχες που ειναι καινουρια βγαζει μιαμιση μερα.η καμερα ειναι κορυφη οπως και η οθονη.στα android τωρα ειχα ενα για δευτερο τηλεφωνο και δεν με αφηνε να χρησημοποιησω ουτε την καμερα καθως μου πετουσε διαφημησεις.πολυ βαρυ λογισμικο γενικα και κακο.το εδωσα και ησηχασα μιας που στα νεα iphone ανακαλυψα οτι μπορω να χρησημοποιω δυο νουμερα με την esim.

Γιωργος

Διαφημίσεις κ βαρυ λογισμικό …… Xiaomi? 😛

Gogo

Χρησιμοποιώ iPhone 7plus κ πλήρως απογοητευμένη!!!!!! Μπαταρία χαλια!!!!! Τρώει τις φλασιες του κ σκαλώνει παγώνει κ δν κινείται τπτ δν μπορείς ν πατήσεις τπτ ούτε on off ούτε τπτ!!!!!! Θα το αλλάξω άμεσα κ επειγόντως !!!!!!

Κάτια

Redmi note 9

Solon

Ρε σεις ο Ζερβουδάκης έχει φάει την Lenovo και την Vivo! Αυτό αποτελεί Μεγάλη Εθνική Επιτυχία.
Θέλουμε review της ναυαρχίδας Zerv παρακαλώ!

Nefeli

Και γιατί μόνο review για την ZER; Επειδή έχει κατακτήσει το 99% του παγκόσμιου διαγαλαξιακου πληθυσμού?; Θέλουμε και MLS review για το αντίπαλο δέος.Τρεμε Apple

Χρήστος

Samsung Note 10 + ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος από αυτό το κινητό

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ALCATEL 3x 2019 6,7 omg ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΤΣΕΠΗΜΟΥ

Dimitris

iPhone SE 2020

Μιχαήλ Παπαγεωργίου

Με ‘χει βωλέψει πάρα πολύ δεν παθαίνει ζημιές

Αντώνης

Sony Xperia XA1 Plus!

Vladimiros

Sony Xperia Z5 απο το 2016,και ψαχνωμαι για καινουριο Xperia αλλα η Sony δεν μας κανει κανα χατιρι με τις τιμες της…

Billy

Δες Sony Xperia 5 mark ii κάνει 699€ τώρα και αξίζει κάθε ευρώ. Αυτό έχω..

Dimitris

είχα Samsung s8 s7 s10 όλα αυτά κάποιες φορές όλα κολλούσαν το p30 τις huawei κλάσεις ανώτερο και δεν κολλάει με τίποτα

Pro

OP7T γιατί υπάρχει και κάτι αλλό?

Σταμόπουλος γιώργος

η μάρκα που χρησιμοποιώ είναι MLS γιατί είναι ελληνικό.

Billy

Sony Xperia 5 mark ii, απλά καταπληκτικό κινητό!

Looky Look

Επειδή το έχω παίξει over 2.5 μπορείς να το γράψεις άλλη μια φορά?

Billy

sOnY xpErIA 5 mArk II 🙂

djfapples

Αρχηγός

djfapples

XPERIA 5 έκλεισε χρόνο κ θα ρολάρει ακατάπαυστα για αλλά 2 τουλάχιστον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.