Xiaomi, Samsung και Apple τα κινητά που χρησιμοποιούμε οι περισσότεροι [Αποτελέσματα Poll]

poll, Xiaomi, Samsung και Apple τα κινητά που χρησιμοποιούμε οι περισσότεροι [Αποτελέσματα Poll]

Το περασμένο Σάββατο ρωτήσαμε την μεγάλη κοινότητα τεχνολογίας του Techblog τι μάρκα είναι το smartphone που χρησιμοποιείτε τώρα και σας έχουμε τα αποτελέσματα. Από τους συνολικά 2.732 αναγνώστες που ψήφισαν, οι 741 αναγνώστες, δηλαδή το 27% είναι κάτοχοι συσκευής της Xiaomi ή των sub-brands Redmi και Poco.

Στη δεύτερη θέση με 561 ψήφους (21%) βλέπουμε τους κατόχους Samsung συσκευών, ενώ ένα 17% (455 ψήφοι) είναι κάτοχοι smartphone της Apple. Παρά την έλλειψη των υπηρεσιών Google Play Store, 379 αναγνώστες μας έχουν συσκευή της Huawei, ενώ με μεγάλη διαφορά βλέπουμε την OnePlus με 6%.

Οι κάτοχοι Sony, Honor και LG αντιστοιχούν στο 4%, 3% και 2% αντίστοιχα. Στο 1% με μικρή διαφορά στις ψήφους βλέπουμε τους κατόχους Nokia, Realme, Goolge, Motorola αλλά και κάποιας άλλης μάρκας. Στο 0% βρίσκονται οι HTC, Asus, TCL, ZTE, Zer, Oppo, Lenovo, Microsoft και Vivo.

poll, Xiaomi, Samsung και Apple τα κινητά που χρησιμοποιούμε οι περισσότεροι [Αποτελέσματα Poll]

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Λογικά τα αποτελέσματα για μια ψηφοφορία ενός ελληνικού blog. Διαφέρουν σε σχέση με τα μερίδια αγοράς παγκοσμίως, ίσως λόγω της οικονομικής κατάστασης των νέων στην Ελλάδα (εξού και 1η η Xiaomi) και λόγω του ότι τυχαίνει στο techblog να υπάρχουν αρκετοί οπαδοί της Sony ( εξού και το 4% αντί για το 0-1%). Όσο για τη Huawei πιστεύω πως αρκετοί χρήστες έχουν συσκευές από τη σειρά P30, Mate 30 και πριν.

SUPS 👨‍⚖️

σωστος.αλλα βεβαια η τεχνολογια αλλαζει συνεχως και μερικες καταστασεις δεν γινεται να τις προβλεψεις…πριν μια 3ετια ετσι κ ελεγες οτι η huawei σημερα κοντευει να χασει ολα τ μεριδια αγορας της στη δυση θα γελαγες…σε 2-3 χρονια μπορει να συμβουν πραγματακια σε αλλη εταιρεια…

JohnWave

Ναι δεν διαφωνώ καθόλου SUPS. Για παράδειγμα αν από του χρόνου ή σε 2 χρόνια κάνουν θραύση τα rollable smartphones, η εταιρία που θα διαθέσει το καλύτερο rollable, θα κάνει άλμα στις πωλήσεις. Tώρα αν αυτό το άλμα θα είναι παροδικό, θα εξαρτηθεί από το πόσο γρήγορα και αποτελεσματικά θα αντιδράσει ο ανταγωνισμός. Το ίδιο για κάποια εξελιγμένη τεχνολογία στην κάμερα.

Ιωάννης jb

Μη συγκρίνεις Sony με κινέζικα! Ούτε με Crapsung! Sony παίρνεις κ ξεχνάς να το αλλάξεις γιατί δεν παθαίνει τπτ!
Το 4 ίσως είναι κ λιγότερο από το πραγματικό ποσοστό

Aggelos

Και οι λιγοι γνωστοι/φιλοι/συναδελφοι που ειχαν παλιοτερα Sony δεν ειχαν μεινει ευχαριστημενοι , στους περισσοτερους κολουσε η καμερα ενω αλλοι επαθαν βλαβες και δεν φτιαχνοταν. Κανεις παντως δεν ξανα αγορασε κινητο της συγκεκριμενης εταιρειας. Καπως ετσι το 5% μεριδιο αγορας πριν μερικα χρονια επεσε στο 0%.

Aggelos

Τα κινητα Xiaomi των 200 ευρω ειναι αναλογα ή και καλυτερα με τα Samsung των 400 ευρω. Πχ το Poco x3 ειναι χαλαρα ανωτερο του Samsung A71. Δεν ειναι θεμα μονο τιμης.
Οσο αφορα τα apple ειναι στην πλειοψηφια πεταμενα λεφτα με αστεια χαρακτηριστικα , πχ το iphone 12 mini δεν θα το αγοραζα ουτε στα 100 ευρω. Το μονο που αξιζει ειναι το 12 pro max.

Γιώργος

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλη την παρέα !
Πιστεύω πως αν είχε τη δυνατότητα ο κόσμος να αποκτήσει μια συσκευή OnePlus θα άφηνε αρκετές Android μάρκες στο παρελθόν…Δυστυχώς στη χώρα μας έχει διαδικασία για να πάρεις μια.
Γενικά πολύ ευχάριστο αυτό το poll περιμένουμε πολλά ακόμα !!!

βαγγελης

πολυ σωστα τηλεφωναρα one plus 5t και τωρα σαν δευτερο oppo find x2 pro

Chrpaplos

Huawei & Honor = 17% και τρίτη θέση, σωστά;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.