Τι προκαλεί το κλείσιμο των apps στα Pixel 3 και Pixel 3 XL;

πρόβλημα διαχείριση ram κλείνει εφαρμογές pixel 3 3xl, Τι προκαλεί το κλείσιμο των apps στα Pixel 3 και Pixel 3 XL;

Τα προβλήματα συνεχίζονται για τα Pixel 3 και Pixel 3 XL αναφορικά με τη διαχείριση των ενεργών εφαρμογών στο multitasking, με χρήστες να έχουν κατακλύσει το Reddit και να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για τη διαχείριση των apps στο multitasking.

Τα νέα smartphone της Google διαθέτουν για άλλη μια φορά μνήμη RAM στα 4GB, κάτι το οποίο δεν άφησε πολλούς καταναλωτές ικανοποιημένους. Το πρόβλημα που έχει προκύψει δεν είναι γνωστό αν προκαλείται από τη διαθέσιμη RAM ή υπάρχει κάποιο θέμα με τη μπαταρία ή κάποιο άλλο το οποίο δεν είναι ακόμα γνωστό.

Πιο συγκεκριμένα, χρήστες των νέων Pixel 3 και Pixel 3 XL αναφέρουν στο Reddit πως δε μπορούν να έχουν παραπάνω από τρεις εφαρμογές ενεργές στο multitasking, άλλοι λένε πως κάθε φορά που τραβάνε φωτογραφίες, κάποια εφαρμογή που “τρέχει” στο background κλείνει αυτόματα ενώ άλλοι αναφέρουν πως όταν επιλέγουν μια εφαρμογή που είναι ανοιχτή στο multitasking, αυτή απλά φορτώνει από την αρχή και σταματάει να λειτουργεί.

Τέλος, πολλοί χρήστες τονίζουν πως τα νέα Pixel θα έπρεπε να ήταν εφοδιασμένα με 6GB ή 8GB RAM ενώ άλλοι αναρωτιούνται πως αν το πρόβλημα είναι τα 4GB RAM ή η διαχείριση της μπαταρίας στο Android Pie μέσω του Adaptive Battery το οποίο “μαθαίνει” πόσο συχνά χρησιμοποιούμε κάθε εφαρμογή και αποτρέπει την κατανάλωση ενέργειας σε περιπτώσεις που δε χρειάζεται να γίνει.

Τέλος, μένει να δούμε την επίσημη τοποθέτηση της Google σχετικά με αυτό το πρόβλημα καθώς και το αν πρόκειται για πρόβλημα στο software ή το hardware των συσκευών.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GS

E ρε γλέντια με τα σαπάκια της google.

GS

Είναι η μητρική του android βγάζει κινητά με το νέο λογισμικό και καταφέρνει να έχει σοβαρά bugs σε σχέση με τις άλλες εταιρίες που χρησιμοποιούν android. Εύγε Google.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

οχι ρε! οπως λενε και τα funboy της η Google ξερει τι κάνει και βγαζει διαρκως τα σαπακια της με 4 ραμ….

ξερει….
😂😂😂

Awake

Αν το κόμπλεξ ήταν ευρώ, θα είχατε δισεκατομμύρια!!!

Φωτης

Παπαροκα @ σαπακια δεν λες τιποτα εκτός απο την καμερα!

Nick

4gb ram σημερα δεν ειναι αρκετα για multitasking ειτε εχουμε να κανουμε με καθαρο ανδροιντ ειτε οχι…Ακυρη η Google με την επιλογη της αυτη να παραμεινει στα 4gb οταν αλλοι συντομα θα κυκλοφορουν συσκευες με 10 gb

ilias

Αν και Android Fan δε χωνεύω το γεγονός οτι τα 4GB RAM δεν ειναι αρκετά πλέων. Κλείνει λεει την μουσική όταν ανοίγει η κάμερα… Και αν κλείνουν για να “πεσει” το CPU Load για λόγους αυτονομία, ποιός ο λόγος να έχουμε high end συσκευές και μεγάλα multicore scores στο Geekbench κτλ…

METTEORR

Απο το πρώτο κιολας google pixl θυμαμε να ειναι το μοναδικό κινητό που πουλιωτανε στην αγορά με τόσο έντονα bugs !μια με το μικρόφωνο μια με το ηχείο,μια με τις αυτόματες επανακινησεισ μια με το κλείσιμο των εφαρμογών τωρα…τα πιο άχρηστα κινητά του πλανήτη τελικά ειναι…και το καινούριο το Iphone το πατάει κάτω για πρωινό

mech.al.

Αυτό που τους δέρνει! Την έπαθα στο Nexus 5x που είχε μόλις 2 γιγα ραμ με αποτέλεσμα σε ενάμιση χρόνο να αρχίσει να λαγκάρει και σε δύο χρόνια να σέρνεται στη κυριολεξία! Ακόμα και το 6p είχε μόλις 3 γιγα τη στιγμή που όλες οι άλλες ναυαρχίδες του 2015 είχαν στάνταρ 4 γιγα ραμ… Αν προσθέσω το bootloop πού έκανε σε 15 μήνες, την μπαταρία να προδίδει την τελευταία της πνοή σε 17 μήνες και διάφορα μικροπροβλήματα που δε θα αναφέρω τα οποία ανήκουν στη LG, είχα την χειρότερη εμπειρία χρήσης σε ανροϊντ κινητό! Ειρωνεία της τύχης ε; Τώρα το mi6 που έχω είναι κλάσεις ανώτερο και σαν υλικό κατασκευής και σαν εμπειρία χρήσης.

mech.al.

O Marques Brownlee ήδη έχει επισημάνει το πρόβλημα με τα 4 γιγα ραμ στο πίξελ 2 αλλά αυτοί στο βιολί τους …
https://youtu.be/5_5zZnuB71w

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

μα τι λετε….

σε κάθε παρουσιαση pixel ολα τα funboy βγαίνουν απο τις σπηλιες τους υπερασπιζομενα την Google και τις άθλιες επιλογές της λεγοντας το θεεικο

ΑΝ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ Η ΜΑΜΑ GOOGLE ΠΟΣΗ ΡΑΜ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΞΈΡΕΙ!…

σας θυμίζουν ολα αυτα κατι ? 🍏 🍏 🍆.

Awake

Παπαροκα @ ικανοποιηθηκες τώρα που τα είπες;…… απλά μη τα αγοράσεις τα Pixel κ τα xperia!

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

awake ποτε δε κλεινω πορτες!

μου δινεις τωρα το xz3 στα 450? θα το αγορασω χτες!
το ιδιο ισχυει και με το σαπακι lg v40 και με το pixel! αν καναν 350!!

αλλα δε μπορει να ζητανε 1000ρικα και ναναι ΣΑΠΑΚΙΑ !

djfapples

Ο παπαροκας το χάνει γιατί είναι ισοπεδωτικό πάντως έχει επιχειρήματα κ τα πιστεύει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Business featured Google Google I/O

Google I/O: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία – Στις 14 Μαΐου φέτος

Το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google, I/O, είναι μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις, όχι μόνο για τους προγραμματιστές.