TikTok: Κυκλοφορεί ομαδικές συνομιλίες για έως και 32 άτομα

TikTok, TikTok: Κυκλοφορεί ομαδικές συνομιλίες για έως και 32 άτομα

Tο ΤikTok κυκλοφορεί ορισμένες ενημερώσεις άμεσων μηνυμάτων, συμπεριλαμβανομένων των ομαδικών συνομιλιών, μια λειτουργία που ζητούσαν πολύ οι χρήστες.

Η ByteDance σημειώνει ότι οι ομαδικές συνομιλίες δεν είναι διαθέσιμες παντού αυτή τη στιγμή, αλλά όσοι έχουν πρόσβαση στη λειτουργία θα μπορούν να συνομιλούν σε ομάδες έως 32 ατόμων.

Μπορείτε να ξεκινήσετε μια ομαδική συνομιλία με δύο τρόπους. Από τα εισερχόμενά σας, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί Συνομιλία στο επάνω μέρος της οθόνης ή ένα όνομα στη λίστα μηνυμάτων και, στη συνέχεια, το κουμπί “Περισσότερες επιλογές…”. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε ποιους φίλους θέλετε να συμπεριλάβετε και να πατήσετε “Έναρξη ομαδικής συνομιλίας”.

Ένας άλλος τρόπος για να ξεκινήσετε μια ομαδική συνομιλία είναι η κοινή χρήση μιας ανάρτησης με ένα σύνολο ατόμων. Όταν έχετε ένα βίντεο για το οποίο θέλετε να συνομιλήσετε με περισσότερα από ένα άτομα, πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Δημιουργία ομαδικής συνομιλίας”. Επιλέξτε τους φίλους στους οποίους θέλετε να το στείλετε, προσθέστε ένα μήνυμα αν θέλετε και μετά ξεκινήστε να συζητάτε με τους φίλους σας για το βίντεο.

Μπορείτε να αποδεχτείτε οποιεσδήποτε προσκλήσεις ομαδικής συνομιλίας λαμβάνετε μέσω των εισερχομένων σας, ενώ μπορείτε να προσκαλέσετε μόνο άτομα που ακολουθείτε αμοιβαία σε μια ομαδική συνομιλία. Όπως συμβαίνει με τα κανονικά DM, οι ομαδικές συνομιλίες δεν είναι διαθέσιμες σε χρήστες ηλικίας μεταξύ 13 και 15 ετών. Όσον αφορά τα άτομα ηλικίας 16 και 17 ετών, θα μπορούν να συμμετέχουν σε μια ομαδική συνομιλία μόνο εάν έχουν τουλάχιστον έναν κοινό φίλο εκεί. Εάν δημιουργήσουν μια ομαδική συνομιλία, θα πρέπει να ελέγξουν και να εγκρίνουν μη αυτόματα οποιονδήποτε νέο συμμετέχει.

Το TikTok φέρνει παράλληλα και stickers σε DM. Αυτό δίνει στους ανθρώπους έναν άλλο τρόπο να αλληλεπιδρούν. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να ανεβάσετε προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα για χρήση από οποιονδήποτε.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured TikTok

TikTok: Θέλει να επιστρέψει στις ΗΠΑ αλλάζοντας τον κώδικα αλγορίθμου της πλατφόρμας

Το TikTok ετοιμάζει μια δεύτερη έκδοση του κώδικα αλγορίθμου για τους 170 εκατομμύρια χρήστες του στις Ηνωμένες Πολιτείες, αναφέρει το Reuters.

Software TikTok YouTube

To TikTok δοκιμάζει βίντεο διάρκειας έως 60 λεπτών – Μεταμορφώνεται σε… Youtube

Το TikTok δοκιμάζει αυτήν τη στιγμή μεταφορτώσεις βίντεο διάρκειας 60 λεπτών, στην προσπάθειά του να μοιάζει περισσότερο με το YouTube.

Internet featured TikTok

TikTok: Θα βάζει υδατογράφημα στα βίντεο που δημιουργούνται με τεχνητή νοημοσύνη

Το TikTok ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι ξεκίνησε να επισημαίνει αυτόματα περιεχόμενο που δημιουργείται από τεχνητή νοημοσύνη.

Software TikTok

TikTok: Πέρασε νομοσχέδιο στις ΗΠΑ που ίσως το απαγορεύσει μέσα σε ένα χρόνο

Η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ ψήφισε νέο νομοσχέδιο που ενδεχομένως να απαγορεύσει την κινεζική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης TikTok.