Μετά την ενημέρωση σε Android 13 δεν έχει γυρισμό για τα Pixel 6, 6 Pro και 6a

pixel 6, Μετά την ενημέρωση σε Android 13 δεν έχει γυρισμό για τα Pixel 6, 6 Pro και 6a

Το Android 13 έχει ξεκινήσει να γίνεται διαθέσιμο σε συσκευές Pixel από χθες και οι χρήστες πρέπει να γνωρίζουν κάτι. Μετά την ενημέρωση, η τελευταία γενιά Pixels: 6, 6 Pro και 6a δεν θα μπορεί να επανέλθει στο Android 12.

“Warning: The Android 13 update for Pixel 6, Pixel 6 Pro, and the Pixel 6a contains a bootloader update that increments the anti-roll back version. After flashing an Android 13 build on these devices you will not be able to flash older Android 12 builds.”

Η αλλαγή παρατίθεται στη σελίδα Android 13 Factory Images για τηλέφωνα Pixel, αλλά δεν υπάρχει καμία αναφορά για τη λειτουργία κατά της επαναφοράς σε παλαιότερες συσκευές Pixel.

Ακόμα, το Android 13 έρχεται με μερικές ωραίες νέες δυνατότητες, όπως βελτιωμένα εργαλεία προσαρμογής και μια νέα επιλογή άδειας για τη μείωση των ειδοποιήσεων.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Pixel 6 Pixel 7

Pixel 6/ Pixel 7: Διορθώνεται με ενημέρωση το πρόβλημα εξάντλησης της μπαταρίας

Μια πρόσφατη ενημέρωση της εφαρμογής Google φαίνεται πως προκαλεί εξάντληση της μπαταρίας και υπερθέρμανση σε συσκευές Pixel 6 και Pixel 7.

Smartphones featured Google Pixel 6

Χρήστες Pixel 6 και 7 αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με διάρκεια μπαταρίας και υπερθέρμανση

Πολλοί χρήστες Pixel 6 και Pixel 7 αντιμετωπίζουν προβλήματα εξάντλησης της μπαταρίας και υπερθέρμανσης, σύμφωνα με αναφορές στο διαδίκτυο.

Smartphones Google Pixel 6 Pixel 6 Pro

Google Pixel 6: Ενημέρωση φέρνει ταχύτερη και βελτιωμένη λειτουργία Night Sight

Ένα από τα χαρακτηριστικά που συμπεριέλαβε η Google στο March Feature Drop για τη σειρά Pixel 6 είναι η βελτιωμένη λειτουργία Night Sight.

Smartphones Google Pixel 6 Pixel 7

Google Pixel 6 και 7: Το Play system παίρνει την ενημέρωση Ιανουαρίου 2023

Πολλοί κάτοχοι Pixel 6 και Pixel 7 δηλώνουν στο Reddit ότι βλέπουν την ενημέρωση Play system του Ιανουαρίου 2023 διαθέσιμη για λήψη.