Το 2021 η κυκλοφορία του rollable Samsung Galaxy

, Το 2021 η κυκλοφορία του rollable Samsung Galaxy

Η Samsung ήταν από τις πρώτες εταιρείες που έφερε τις foldable συσκευές στην αγορά και συνεχίζει να βελτιώνει το σχεδιασμό τους, κάτι που είδαμε με την κυκλοφορία των Galaxy Z Fold 2 και Galaxy Z Flip 5G. Όμως, η εταιρεία πειραματίζεται και σε άλλες ιδέες, όπως στην κυκλοφορία μίας rollable συσκευής.

Σύμφωνα με πηγές της κορεάτικης ιστοσελίδας HeraldCorp η Samsung θα παρουσιάσει ένα νέο form-factor το 2021, αυτή τη φορά με rollable οθόνη. Αυτό βέβαια δεν είναι τόση μεγάλη έκπληξη, αφού στην περσινή CES η εταιρεία είχε πραγματοποιήσει ιδιωτική παρουσίαση ενός smartphone με rollable οθόνη, το οποίο δυστυχώς δεν είδαμε. Χάρη στις πατέντες που έχει καταχωρήσει η εταιρεία, έχουμε μία ιδέα του τι μπορεί να φέρει.

Όμως, σύμφωνα με την αναφορά, η Samsung δε θα είναι η μόνη που θα ανακοινώσει rollable smartphone, καθώς η LG εργάζεται στο εν λόγω form-factor, χωρίς να γνωρίζουμε ποια από τις δύο εταιρείες θα προλάβει να κυκλοφορήσει πρώτη τη συσκευή της. Όπως και να έχει, υπάρχουν και άλλες εταιρείες που εργάζονται πάνω σε αυτή την ιδέα και ίσως δούμε αρκετές νέες συσκευές το 2021. Το ερώτημα είναι, πόσοι ενδιαφέρεστε για μία τέτοια συσκευή;

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.