Το 5G Mi Mix 3 έρχεται στην Ευρώπη με Snapdragon 855 μέσα στο 2019;

5G Mi Mix 3 έρχεται Ευρώπη Snapdragon 855 2019, Το 5G Mi Mix 3 έρχεται στην Ευρώπη με Snapdragon 855 μέσα στο 2019;

Το Mi Mix 3 από τη Xiaomi έκανε την επίσημη εμφάνισή του τον Οκτώβριο, με την εταιρεία να δηλώνει πως η 5G έκδοσή του θα εμφανιστεί μέσα στο 2019. Αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται καθώς και το ότι η 5G έκδοση θα διαθέτει διαφορετικό επεξεργαστή από το 4G Mi Mix 3.

Οι πληροφορίες σχετικά με τη 5G έκδοση του Mi Mix 3 έρχονται από το China Mobile Global Partner Conference και αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο μοντέλο θα έχει επεξεργαστή το Snapdragon 855 που είναι βασισμένος στην αρχιτεκτονική των 7nm και διαθέτει το X50 5G modem, με τη Xiaomi να δηλώνει πως θα μπορεί να φτάνει ταχύτητες download μέχρι 2Gbps.

Επιπλέον, η Xiaomi θα συμμετάσχει στις δοκιμές του 5G δικτύου της China Mobile λίγο πριν την επίσημη διάθεσή του στο πρώτο τρίμηνο του 2019, με τη 5G έκδοση να έρχεται στις αγορές της Ευρώπης αργότερα μέσα στο 2019. Η Xiaomi δήλωσε ακόμα πως θα κυκλοφορήσει 5G smartphones που θα λειτουργούν στο 5G δίκτυο της China Mobile από το Σεπτέμβριο του 2019 ενώ στα πλάνα της περιλαμβάνονται νέες εφαρμογές που θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν τα δίκτυα 5G σε smart συσκευές για το σπίτι, στις οποίες περιλαμβάνεται και streaming 8K σε VR και τρισδιάστατη ολογραφική video-κλήση. Τέλος, άλλες εφαρμογές περιλαμβάνουν την τρισδιάστατη καθοδήγηση στους δρόμους μέσω της επαυξημένης πραγματικότητας αλλά και video game streaming.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis

Ας φτιάξουν πρώτα το σήμα να πιάνει παντού 4G και μετά ας πάμε στο 5G. Ακόμα νωρίς είναι για το 5G και δεν βρίσκω κάποιο λόγο που θα χρησιμεύσει στον μέσο χρήστη

Versavel

5G στην Ελλάδα ακούγεται σαν να έλεγες στον Κολοκοτρώνη και τον Καραισκάκη ότι με drone θα μπορούσαν να βλέπουν τις κινήσεις των Τούρκων καλύτερα.
Εδώ πληρώνεις 47 ευρώ τον μήνα συμβόλαιο και δέκα χιλίομετρα έξω από την Θεσσαλονίκη δεν μπορείς να μπείς ούτε στην αρχική σελίδα της Google.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.