To 97% των χρηστών iPhone X δηλώνουν ευχαριστημένοι από τις λειτουργίες του

iPhone X, To 97% των χρηστών iPhone X δηλώνουν ευχαριστημένοι από τις λειτουργίες του

Παρά τις «κακές» γλώσσες που θέλουν το iPhone X υπερτιμημένο μοντέλο για αυτά που προσφέρει, οι χρήστες του φαίνεται πως έχουν διαφορετική άποψη. Η τελευταία έρευνα της Creative Strategies που διεξήχθη τον περασμένο μήνα στις Ηνωμένες Πολιτείες έδειξε ότι τo ποσοστό ικανοποίησης των κατόχων iPhone X από τις λειτουργίες του φτάνει το 97%.

Το γεγονός επιβεβαιώνεται και από τις υψηλές πωλήσεις που σημείωσε παγκοσμίως το iPhone X τους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας του, με το 35% των εσόδων στην αγορά των smartphone για το τέταρτο τρίμηνο του 2017 να προέρχονται από τις πωλήσεις της ναυαρχίδας της Apple.

Αναφορικά με την έρευνα της Creative Strategies, το 85% του συνόλου των ερωτηθέντων (το δείγμα περιλαμβάνει 1746 κατόχους iPhone X) δήλωσαν “πολύ ευχαριστημένοι”, το 12% “ευχαριστημένοι”, ενώ το 3% ήταν δυσαρεστημένοι σε διάφορα επίπεδα και για διαφορετικούς λόγους. Συνολικά, η έρευνα έδειξε ότι το ποσοστό ικανοποίησης των κατόχων iPhone X φτάνει το 97%. Αυτό μάλιστα αποτελεί και το υψηλότερο ποσοστό ικανοποίησης που έχει καταγραφεί για συσκευή iPhone.

iPhone X, To 97% των χρηστών iPhone X δηλώνουν ευχαριστημένοι από τις λειτουργίες του

Η έρευνα αποκάλυψε επίσης και ποιες είναι οι λειτουργίες της hi-end συσκευής που ξεχωρίζουν. Πρώτες στη λίστα είναι η λειτουργία Face ID και η αυτονομία της μπαταρίας του. Αντιθέτως, το ποσοστό ικανοποίησης από τη Siri δεν ξεπέρασε το 20%.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η ψηφιακή βοηθός της Apple δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά, η αμερικάνικη εταιρεία συνεχίζει να δηλώνει ότι πρόκειται για το δημοφιλέστερο «βοηθό» στον κόσμο, τον οποίο αναβαθμίζει και βελτιώνει συνεχώς.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

How your iPhone X looks βλέπω ~98%.
Τελικά δεν είναι τόσο πρόβλημα το notch!

Siri βλέπω στο 20%.
Φαίνεται οτι τελικά δεν είμαι ο μόνος που κρίνω αρνητικά τη χαρακτηριστική στασιμότητα που έχει υπάρξει σε αυτόν τον τομέα!

ΥΓ. Και τώρα αναμένουμε τα σχόλια των “ειδικών” του καναπέ που θα μας αναλύσουν πόσο πατάτα είναι το iPhone X, προσπαθώντας να δείξουν οτι η άποψη τους έχει πιό βαρύνουσα σημασία από του χρήστες, παρότι έχουν δει τη συσκευή μόνο σε φωτογραφία…

George

To 99,9% των χρηστών Iphone X δηλώνουν μπεεεεεε

Λευτέρης

Άμα δε δουλέψετε το τηλέφωνο δε μπορείτε να το κρίνετε
Το notch ΔΕΝ ενοχλεί
Συν του ότι είναι το μοναδικό notch που έχει ΝΌΗΜΑ εφόσον εξαφάνισε το chin στο κάτω μέρος
Η αναλογία οθόνης είναι περίεργη
Προτιμούσα το 16:9 αλλά η τεχνολογία ΑΛΛΆΖΕΙ
Τα swipes μετά τις πρώτες δύο μέρες απλά γίνονται καθημερινότητα αν και το notification center θέλει όπως και δήποτε δύο χέρια, σε βαθμό που προτιμώ να κλειδώσω και να ξεκλειδώσω το κινητό πάρα να παλεύω σε αμφίβολο κράτημα να το ανοίξω με το ένα χέρι.
Ακριβό μεν και δε θα πω ότι αξίζει τόσα λεφτά που ζητάει αλλά η συσκευή είναι κόσμημα
Συν ότι το face id ενώ το κατεκρινα φανατικά, αφού το χρησιμοποιήσεις κάνει το touch id να φαίνεται πεπαλαιωμένο
Έχω και το 1+ 5 και όταν πλέον σπάνια το χρησιμοποιώ μου φαίνεται σαν δεκαετίας
Δεν τα γράφω αυτά για flaming αλλά όλοι κράζουν μια πολύ άρτια συσκευή. Όντας φίλος της τεχνολογίας και όχι της απλ, έχω να πω ότι καλώς ή κακώς, εδώ είναι το μέλλον για τώρα

@papaki

Samsung Galaxy όλων των μοντέλων μέχρι τώρα χωρίς notch. Χωρίς να χαλάει την εμφάνιση του smartphone μόνο την ομορφαίνει σε ποιότητα και σε χαρακτηριστικά γενικά στα πάντα. Και την ονειρεύομαι να κάνει τα πάντα γιατί είναι η Samsung που εγώ την ονειρεύομαι να γίνει σε όλα ξεχωριστή γιατί είδη σε αυτά που κάνει είναι ένα αληθινό όνειρο. Ξεχωρίζει για τον κάθε έναν άνθρωπο για κάτι το μοναδικό. Γιατί είναι μία και μοναδική με αγάπη πάντα.

alxgiann

Φυσικά και όσοι το έχουν (ακόμα) δηλώνουν ευχαριστημένοι. Όσοι δεν τους άρεσε το επέστρεψαν. Δεν κρατάς ένα λάθος του σχεδόν ενάμιση χιλιάρικου.

Tsagarogiorgis

Το κινητό δεν υπάρχει ..το notch και το iOS τα συνήθισα από την πρώτη μερα..το έχω 6 μήνες και δρν ξέρω τι πάει να πει lag

Makis

Το papaki πάει στην ποταμιά…το ξέρ’ς;

Φωτης

Η καλυτερη συσκευη με διαφορα για μενα!!!

JD

Αφου αυτοι που εχουν iphone κατα 99% ουτε wallpaper και ηχο κλησης δεν ξερουν να αλλαξουν ποσο μαλλον να κρινουν ενα κινητο σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

Chris_BMW

@JD

Ενώ εσυ που ξερεις εισαι χάκερ να υποθέσω ..

wave

@JD είδες αυτοί είναι χαζοί …. δεν είναι έξυπνοι σαν εσένα που ξέρεις να αλλάζεις wallpaper και ήχο κλήσης.

giorgosgek

τι θα ελεγαν αυτοι που εσκασαν 1000 + για το galaxy της apple και επιλεγουν μονο προιοντα της apple οτι και να γινει , πως δεν τους αρεσει θα πουν; Tι θα εβγαζε αυτο το γκαλοπ (στις Ηνωμενες Πολιτειες) , με ερωτησεις ποσο καλο ειναι , πως ειναι η ταχυτητα , πως ειναι to portrait mode κτλ. Παω κι εγω αυριο σε μερικους φανατικους των windows phone και τους ρωταω ποσο τελειο και υπερτατο ειναι, ποσο αδειο η ποσο μαυρο ειναι, χωρις αλλες επιλογες. 90 % θα φτασει, πατε στοιχημα ;

John

Βρείτε στο youtube το “Jimmy Kimmel Live – First Look: iPhone X”. Αυτό το video τα λέει όλα δεν χρειάζονται άλλα σχόλια.

Stathis

Ανούσιο θέμα για να γραφτούν ένα σωρό ανούσια post. Γιατί οι κάτοχοι του p20 pro ή του s9+ θα δήλωναν σε πολύ διαφορετικά ποσοστά ικανοποιημένοι με την διαφορά τους όταν όλοι έχουν σκάσει 880 ή 980 ή 1100? Πραγματικά δεν βρίσκω το νόημα ενός τέτοιου post πέρα απ το να χαρούν κάποια τελειωμένα 15χρονα fanboys της κάθε εταιρείας.

giorgosgek

Η αληθεια βρισκεται καπου αναμεσα σε @John και @Stathis και στους sex pistols

ilias

Οκ το faceid αλλά με το αποτύπωμα στο μπροστινό μέρος της συσκευής δεν χρειάζεται να το σηκώνεις συνεχώς για να ξεκλειδώσει.

Nicko_TTRS

Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως σε κάθε θέμα προσπαθείτε να ανοίξετε flame!! WTF δηλαδή? Δεν μπορείτε να συζητήσετε ήρεμα μια φορά? Τόσο δύσκολο σας είναι? Ρε σεις επιχειρήματα ρε. Δεν είμαι fanboy καμίας εταιρείες και ο μόνος λόγος που δεν σχολιάζω συχνά είναι γιατί ξέρω ότι εδώ μέσα ειδικά σε αυτό το forum, θα βρεθεί κάποιος να μου την πει έτσι χωρίς λόγο.

James

Καλά, αν το προηγούμενο σου τηλέφωνο ήταν πάλι iPhone με τα οικόπεδα πάνω και κάτω το notch σου φαίνεται πανέμορφο, δε χωράει αμφιβολία. Εξαιρείται το 2% που το αγόρασε χωρίς να του αρέσει 😛

Κάτι άλλο που ήθελα να σχολιάσω είναι ότι η Apple κάθε χρόνο τα λέει όπως θέλει. Κάποτε ήταν εκατομμύρια πωλήσεων σε ένα σ/κ, μετά ποσοστό επί των συνολικών πωλήσεων iPhone, φέτος ποσοστό εσόδων.

Α! Και η σιρι είναι η πιο δημοφιλής ψηφιακή βοηθός στις iOS συσκευές…

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ρε παιδια μη πατε μακρια!….
σε διπλανο σαιτ να μπειτε λιγο στα νηματα των συσκευων ,ολοι οι χρηστες οτι κινητο και αν παρουν λενε πεταει, η καμερα σπερνει, δεν λαγκαρει, ειναι μαματο !
απο το 2012 μεχρι σημερα σε ολα τα νηματα αυτο γινεται!

και υποτιθεται ειναι και κοσμος πιο ψαγμενος. οποτε φανταστειτε ο απλος apple κατοχος ποσο γουσταρει με οτι και αν εχει!

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ή το αλλο ωραιο που λενε ολοι εκει στα νηματα με τις μπαταριες οτι βγαζουν τις απειρες ωρες sot! 😂😂

rambo

Το θεωρω εξαιρετικο τηλεφωνο σε ολα του το μονο βασικο μειονεκτημα του ειναι που το βγαλανε μικρο και οχι τουλαχιστον 6.2 ιντσες θα ηταν ακομα καλυτερο

Agnostos13

@JD:
Γειά σου ειδήμονα που έχεις κάνει και στατιστική έρευνα!
Εσύ δηλαδή σαν poweruser ξέρεις να αλλάζεις και θέματα αν χρειαστεί; Να σε έχουμε στα υπόψιν μας δηλαδή…

ΥΓ. Ξέρω πολλούς που πήραν iphone για επαγγελματική χρήση και έχουν ακόμα default ήχο και wallpaper…να τους πω οτι έχουμε άτομο που ξέρει να βάζει Κιάμο ringtone και κανα τουρμπάμαξο wallpaper και να τους πάρουμε τα φράγκα;

Φωτης

Παπαροκα @ μαζι σου γι αυτο που λες..Εγω δεν εχω το iphone x αλλα το εχει φιλος οπως κ ενας αλλος το s8,s9..Ε το x για μενα ειναι σε αλλο επιπεδο παρα πολυ απλα παιζει μπαλα μονο του..

johny

εγω δεν το πηρα ειναι η αληθεια λογο notch.ομως ειναι το καλυτερο κινητο εκει μεσα.κατι προσπαθει να κανει η xiaomi αλλα και παλι δεν ειναι apple.ο σεπτεμβριος ειναι κοντα και εκει θα δουμε τα πραγματικα τουμπανα σε iphone.αν αληθευει και το Clear ID FS9500 που λενε οτι θα εχει, τοτε σε λίγους μηνες θα εχουμε iphone.και αν βγει και το μοντελο το φτινο με την lcd οθονη οπως λενε τοτε σχεδον ολοι θα το αγορασουν.για να δουμε λοιπον τι εκπληξεις μας ετοιμαζει και τι αρχιτεκτονικη θα εχει και το νεο της chip.το πειραμα παντως την πρωτη φορα επιασε.τωρα θα παρουσιασει λοιπον αυτο που επρεπε να απρουσιασει κανονικα για τα δεκα χρονια της.θα δουμε τρελη κινηταρα να βγαινει.και δεν μιλαω ουτε για το plus ουτε για το κανονικο με την lcd.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.