Το αναδιπλούμενο smartphone της Lenovo αποκαλύπτεται σε video

Το 2019 αναμένεται να είναι η χρονιά που οι περισσότεροι κατασκευαστές smartphone θα παρουσιάσουν τις πρώτες αναδιπλούμενες συσκευές, και όλοι αναρωτιούνται πως θα είναι ο σχεδιασμός αυτού του ιδιαίτερου είδους smartphone, με την πρόταση της Lenovo να αποκαλύπτεται σε σύντομο video.

Το video αποκαλύπτει μια συσκευή, ενδεχομένως με τη μορφή prototype, η οποία δείχνει να είναι αρκετά ψηλή κάτι το οποίο ακούγεται φυσιολογικό μιας και αυτή θα διπλώνει και το μέγεθός της θα μειώνεται στο μισό, με το μηχανισμό αναδίπλωσης να θυμίζει τον αντίστοιχο που βρίσκουμε στα Microsoft Surface Book 2.

Η συσκευή δείχνει αρκετά πρωτότυπη και είναι κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει, ελπίζοντας να έχει βελτιωθεί ο σχεδιασμός της μέχρι την επίσημη κυκλοφορία της, εφόσον βέβαια καταφέρει να μπει σε μαζική παραγωγή. Θα πρέπει να αναφέρουμε πως το 2017 η Lenovo έδειξε ένα demo του Cplus, το οποίο ήταν μια συσκευή που διπλώνει με τη μορφή μπρασελέ με οθόνη AMOLED στις 4.35 ίντσες.

Η Lenovo δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, κατά την επιδειξη του Cplus, να κυκλοφορήσει τη συγκεκριμένη πρωτότυπη συσκευή με την ονομασία Moto RAZR, φέρνοντας μνήμες από τη συσκευή της Motorola, η οποία σύμφωνα με πολλούς καταναλωτές, είχε επαναστατικό σχεδιασμό όταν κυκλοφόρησε το 2004.

αναδιπλούμενο smartphone lenovo video, Το αναδιπλούμενο smartphone της Lenovo αποκαλύπτεται σε video

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Αν δεν έχει μια δεύτερη οθόνη ή τουλάχιστον, η μισή να είναι αρκετή για απλή χρήση (κλήσεις, μηνύματα, email κ.τ.λ.), θα είναι εύχρηστη;
Για να δούμε τι θα παρουσιάσουν και μετά βγάζουμε συμπέρασμα αλλά δεν έχω δει κάτι άκόμη που να πω ότι με ενθουσίασε.

Flagship killer

Για να δούμε

Thanoslam

Όταν θα βγάλει η apple τότε θα καταλήξουν και οι υπόλοιποι στον σχεδιασμό και υλοποίηση κακά τα ψέματα. Όλα τώρα που θα βγαίνουν θα είναι της σειράς. Αυτή είναι η αλήθεια ευτυχώς ή δυστυχώς.

Yannis11

Οι περισσότεροι αντί να το βάζουν στην τσέπη θα το φοράνε στο χέρι.
Καινούργια μόδα

Sotiris

Για να δούμε πόσο θα αντέξει χωρίς να κοπεί στα δύο😂😂😂

ΚΝ

Ενα αρχικό πρωτότυπο Που στο μέλλον θα δείξει αν μπορεί τελικά να γίνει ένα κανονικό τηλέφωνο. Σίγουρα είναι μια μεγάλη αλλαγή και κατευθύνσου στην Γιάννα πρωτότυπο τηλέφωνο. Επιπλέον το μενού μάλλον θα βασιστεί στις εγκεκριμένος οθόνες οι οποίες θα μπορούν τελικά να αλλάζω σχήμα και να είναι εύκαμπτες. Από κει και πέρα είναι θέμα χρόνου πιστεύω σε λίγα χρόνια οι περισσότεροι από εμάς να έχουμε τέτοιου τύπου τηλέφωνο. Σίγουρα έχει πολλά πράγματα ακόμηΌπως είναι το G του design και φυσικά η ήσουνα καλύτερη οθόνη με μεγάλη με περισσότερη Σίντζας.

Socratis

Η οθόνη έχει σπάσει ήδη εσωτερικά και έχει μαυρίσει δεξιά στο σημείο που λυγίζει και σε κάποια σημεία αν προσέξετε.. Πήγε το μάτι μου κατευθείαν μιας και είμαι τεχνικός και ακατασκευάζω οθόνες.. έτσι μαυρίζουν οι οθόνες amoled οταν ζορίζεται το πάνελ.. !!!!!

NikosAr

Καλά ότι να ναι … δλδ πρέπει οπωσδήποτε να μας δείξουν κάτι και ας είναι σε αρχικό στάδιο ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.