Το Android 13 διορθώνει 151 Pixel bugs

android 13, Το Android 13 διορθώνει 151 Pixel bugs

Καλύτερη απόδοση στο smartphone τους παρατηρούν οι χρήστες Pixel που εγκατέστησαν το Android 13. Αυτό συμβαίνει επειδή η Google διόρθωσε 151 σφάλματα με την ενημέρωση που κυκλοφόρησε στις 15 Αυγούστου.

Για παράδειγμα, η δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να απενεργοποιούν ένα ξυπνητήρι λέγοντας “Stop”, λειτουργεί τώρα αμέσως. Πριν από την ενημέρωση, χρειαζόταν να πει κανείς “Stop” πολλές φορές για να πάρει μπρος.

Ολόκληρη η λίστα αλλαγών δημοσιεύτηκε από την Google στο Pixel Phone Help Website. Ένα από τα bugs που αντιμετωπίστηκαν είναι αυτό που προκαλούσε τη διακοπή της φόρτισης της μπαταρίας πριν φτάσει στο 100%. Mε την ενημέρωση μειώνεται επίσης η ποσότητα ενέργειας που καταναλώνεται όταν το τηλέφωνο είναι σε αδράνεια, κάτι για το οποίο είχαν παραπονεθεί πολλοί χρήστες Pixel.

Με τον τίτλο Biometrics, η Google έκανε τις παρακάτω διορθώσεις στα Pixel 6, Pixel 6 Pro και Pixel 6a:

  • Διόρθωση στο πρόβλημα όπου το δακτυλικό αποτύπωμα θα σταματούσε κατά διαστήματα να λειτουργεί υπό ορισμένες συνθήκες.
  • Διόρθωση στη βελτίωση του λανθάνοντος χρόνου απτικών δακτυλικών αποτυπωμάτων και της απόκρισης κατά το ξεκλείδωμα.
  • Γενικές βελτιώσεις σε απόδοση δακτυλικών αποτυπωμάτων, σταθερότητα και αξιοπιστία.
  • Γενικές βελτιώσεις στο ξεκλείδωμα δακτυλικών αποτυπωμάτων σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού.

Η Google έκανε επίσης βελτιώσεις στη σταθερότητα και την απόδοση του Wi-Fi σε ορισμένες συνθήκες. Όσοι παραπονιούνται ότι η οθόνη τους φαίνεται πράσινη ή τρεμοπαίζει δεν θα πρέπει πλέον να έχουν αυτά τα προβλήματα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Smartphones featured

Android 14: Με λειτουργία υγείας της μπαταρίας σε τηλέφωνα και tablets

Το Android δεν έχει μια λειτουργία Battery Health όπως το iOS που να δείχνει τη μέγιστη υπολειπόμενη χωρητικότητα της μπαταρίας της συσκευής.

Internet gmail Google

Gmail: Απατεώνες έχουν βρει τρόπο να κάνουν κατάχρηση του μπλε τικ επαλήθευσης

Οι απατεώνες πάντα βρίσκουν τρόπους και εργαλεία για να εξαπατήσουν τους ανθρώπους στο διαδίκτυο και να τους κάνουν να τους πιστέψουν.

Gear Chrome Google

Google: Σταματά την υποστήριξη για το Chromecast πρώτης γενιάς

Η Google ανακοίνωσε ότι η υποστήριξη για το Chromecast πρώτης γενιάς σταματά κάπου εδώ και δεν θα υπάρξουν άλλες ενημερώσεις.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel Fold: Πώς έπαθαν εμμονή με ένα διαβατήριο για τον μεντεσέ

To Pixel Fold χρησιμοποιεί έναν μεντεσέ που το κρατά τελείως επίπεδο όταν είναι ανοιχτό και η Google εξηγεί πως τα κατάφερε.