Το Android 13 διορθώνει 151 Pixel bugs

android 13, Το Android 13 διορθώνει 151 Pixel bugs

Καλύτερη απόδοση στο smartphone τους παρατηρούν οι χρήστες Pixel που εγκατέστησαν το Android 13. Αυτό συμβαίνει επειδή η Google διόρθωσε 151 σφάλματα με την ενημέρωση που κυκλοφόρησε στις 15 Αυγούστου.

Για παράδειγμα, η δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να απενεργοποιούν ένα ξυπνητήρι λέγοντας “Stop”, λειτουργεί τώρα αμέσως. Πριν από την ενημέρωση, χρειαζόταν να πει κανείς “Stop” πολλές φορές για να πάρει μπρος.

Ολόκληρη η λίστα αλλαγών δημοσιεύτηκε από την Google στο Pixel Phone Help Website. Ένα από τα bugs που αντιμετωπίστηκαν είναι αυτό που προκαλούσε τη διακοπή της φόρτισης της μπαταρίας πριν φτάσει στο 100%. Mε την ενημέρωση μειώνεται επίσης η ποσότητα ενέργειας που καταναλώνεται όταν το τηλέφωνο είναι σε αδράνεια, κάτι για το οποίο είχαν παραπονεθεί πολλοί χρήστες Pixel.

Με τον τίτλο Biometrics, η Google έκανε τις παρακάτω διορθώσεις στα Pixel 6, Pixel 6 Pro και Pixel 6a:

  • Διόρθωση στο πρόβλημα όπου το δακτυλικό αποτύπωμα θα σταματούσε κατά διαστήματα να λειτουργεί υπό ορισμένες συνθήκες.
  • Διόρθωση στη βελτίωση του λανθάνοντος χρόνου απτικών δακτυλικών αποτυπωμάτων και της απόκρισης κατά το ξεκλείδωμα.
  • Γενικές βελτιώσεις σε απόδοση δακτυλικών αποτυπωμάτων, σταθερότητα και αξιοπιστία.
  • Γενικές βελτιώσεις στο ξεκλείδωμα δακτυλικών αποτυπωμάτων σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού.

Η Google έκανε επίσης βελτιώσεις στη σταθερότητα και την απόδοση του Wi-Fi σε ορισμένες συνθήκες. Όσοι παραπονιούνται ότι η οθόνη τους φαίνεται πράσινη ή τρεμοπαίζει δεν θα πρέπει πλέον να έχουν αυτά τα προβλήματα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Business featured Google Google I/O

Google I/O: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία – Στις 14 Μαΐου φέτος

Το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google, I/O, είναι μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις, όχι μόνο για τους προγραμματιστές.