Το Android 13 διορθώνει 151 Pixel bugs

android 13, Το Android 13 διορθώνει 151 Pixel bugs

Καλύτερη απόδοση στο smartphone τους παρατηρούν οι χρήστες Pixel που εγκατέστησαν το Android 13. Αυτό συμβαίνει επειδή η Google διόρθωσε 151 σφάλματα με την ενημέρωση που κυκλοφόρησε στις 15 Αυγούστου.

Για παράδειγμα, η δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να απενεργοποιούν ένα ξυπνητήρι λέγοντας “Stop”, λειτουργεί τώρα αμέσως. Πριν από την ενημέρωση, χρειαζόταν να πει κανείς “Stop” πολλές φορές για να πάρει μπρος.

Ολόκληρη η λίστα αλλαγών δημοσιεύτηκε από την Google στο Pixel Phone Help Website. Ένα από τα bugs που αντιμετωπίστηκαν είναι αυτό που προκαλούσε τη διακοπή της φόρτισης της μπαταρίας πριν φτάσει στο 100%. Mε την ενημέρωση μειώνεται επίσης η ποσότητα ενέργειας που καταναλώνεται όταν το τηλέφωνο είναι σε αδράνεια, κάτι για το οποίο είχαν παραπονεθεί πολλοί χρήστες Pixel.

Με τον τίτλο Biometrics, η Google έκανε τις παρακάτω διορθώσεις στα Pixel 6, Pixel 6 Pro και Pixel 6a:

  • Διόρθωση στο πρόβλημα όπου το δακτυλικό αποτύπωμα θα σταματούσε κατά διαστήματα να λειτουργεί υπό ορισμένες συνθήκες.
  • Διόρθωση στη βελτίωση του λανθάνοντος χρόνου απτικών δακτυλικών αποτυπωμάτων και της απόκρισης κατά το ξεκλείδωμα.
  • Γενικές βελτιώσεις σε απόδοση δακτυλικών αποτυπωμάτων, σταθερότητα και αξιοπιστία.
  • Γενικές βελτιώσεις στο ξεκλείδωμα δακτυλικών αποτυπωμάτων σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού.

Η Google έκανε επίσης βελτιώσεις στη σταθερότητα και την απόδοση του Wi-Fi σε ορισμένες συνθήκες. Όσοι παραπονιούνται ότι η οθόνη τους φαίνεται πράσινη ή τρεμοπαίζει δεν θα πρέπει πλέον να έχουν αυτά τα προβλήματα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Μαθεύτηκαν λεπτομερείς προδιαγραφές

Στο Ι/Ο του Μάιου η Google παρουσίασε μια ολόκληρη σειρά συσκευών που θα έρθουν στο μέλλον, με τις περισσότερες να επισημοποιούνται στην εκδήλωση της 6ης Οκτωβρίου. Το Pixel Tablet, ωστόσο, αναμένεται του χρόνου.

Smartphones Google Pixel 6 Pixel 6 Pro

Google Pixel 7 και Pixel 7 Pro: Η τιμή τους θα είναι ίδια με των Pixel 6

Tο Pixel 7 και το Pixel 7 Pro πρόκειται να αποκαλυφθεί πλήρως στις 6 Οκτωβρίου από τη Google σε μια ειδική εκδήλωση.

Gear featured Google Pixel

Google Pixel Watch: Η μοναδική του σχεδίαση αποκαλύπτεται στο νέο teaser

H Google λανσάρει τα προϊόντα της με πολύ ευφάνταστους τρόπους με αποκορύφωμα το teaser από τον Μάιο για τα Pixel 7, Pixel 7 Pro και Pixel Watch που πρόκειται να γίνουν πλήρως επίσημα στις 6 Οκτωβρίου.

Smartphones Google Google Pixel

Διέρρευσαν οι επίσημες θήκες της Google για τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro

H επόμενη εκδήλωση αποκάλυψης της Google θα είναι στις 6 Οκτωβρίου. Εκεί θα παρουσιαστούν αναλυτικά τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro αλλά ίσως δούμε και το Pixel Watch.