Το ασημί Samsung Galaxy Note 9 έρχεται στην Ελλάδα;

ασημί galaxy note 9 ελλάδα, Το ασημί Samsung Galaxy Note 9 έρχεται στην Ελλάδα;

Το ασημί Samsung Galaxy Note 9 είχε εμφανιστεί σε ασημί χρώμα μέσα από press render που είχε πρόσφατα διαρρεύσει, και ενώ αρχικά προοριζόταν μόνο για την αγορά των Η.Π.Α, φαίνεται πως υπάρχει η πιθανότητα να κυκλοφορήσει και στη χώρα μας.

Το Galaxy Note 9 κυκλοφορεί στην Ελλάδα από τις 24 Αυγούστου στα χρώματα Lavender purple, Ocean blue και Midnight black, ενώ οι πληροφορίες δείχνουν πως θα προστεθεί και η ασημί έκδοση στις ήδη υπάρχουσες, με τους καταναλωτές να έχουν διαθέσιμη άλλη μια χρωματική επιλογή του flagship smartphone της Samsung.

Το ασημί Galaxy Note 9 είχε αρχικά εμφανιστεί πως θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για την αγορά των Η.Π.Α αλλά σύμφωνα με τις ίδιες πηγές που αποκάλυψαν αυτήν την έκδοση της ναυαρχίδας της Samsung, η συσκευή θα γίνει διαθέσιμη σε αρκετές αγορές ανά τον κόσμο, με αυτήν της χώρας μας να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα.

Η ανακοίνωση σχετικά με τη διαθεσιμότητα και το ασημί χρώμα δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί από την ίδια την εταιρεία, ενώ τα χαρακτηριστικά και η τιμή του Note 9 αναμένεται να παραμείνουν τα ίδια.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την κορυφαία ναυαρχίδα της Samsung μπορείτε να απολαύσετε το χορταστικό μας βίντεο παρουσίαση από το TechblogTV εδώ.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

Ωραιο και το ασημι μπορει να το προτιμησω

GS

Υπέροχο.

Κωστας Βασίλιδης

Ωραιο τηλέφωνο το S9 αλλα εχει πρόβλημα με το τζαμί της κάμερας !!

Petros

Ο Βασιλιάς των Smartphones!!!!

panos

Αδιάφορο

Φωτης

Ειναι όμορφο το ασημι!!

Δημητρης

Ξέρουμε τελικά αν όντως θα έρθει στην Ελλάδα το ασημί χρώμα ? μπαίνει 2019… Παρακαλώ απαντηστε αν γνωρίζετε..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.