Αυτό είναι το Black Shark 2 και ανοίγει νέους ορίζοντες στο mobile gaming

Black Shark 2, Αυτό είναι το Black Shark 2 και ανοίγει νέους ορίζοντες στο mobile gaming

Black Shark 2, Αυτό είναι το Black Shark 2 και ανοίγει νέους ορίζοντες στο mobile gaming

Ανακοινώθηκε κι επίσημα το νέο smartphone Black Shark 2. Στόχος του είναι να ανοίξει νέους ορίζοντες στο mobile gaming. Πρόκειται για ένα νέο gaming smartphone, το οποίο χρησιμοποιεί τεχνολογία και λογισμικό υψηλού επιπέδου, προκειμένου να ανοίξει νέους ορίζοντες στο mobile gaming.

Σύμφωνα με τον Ιδρυτή και CEO της Black Shark, Peter Wu: “Η Black Shark είναι μια εταιρεία gaming, η οποία αποτελείται από παθιασμένους gamers. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη gaming εμπειρία στο κοινό μας.”

Οι πέντε παράγοντες που έχει χαρακτηρίζουν το Black Shark 2, είναι:

  • Δυνατή απόδοση στο παιχνίδι
  • Υψηλού επιπέδου έλεγχος του παιχνιδιού
  • Ήχος
  • Εικόνα
  • Δόνηση

Το Black Shark 2, είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Snapdragon 855, με μνήμη 12GB και αποθηκευτικό χώρο 256GB. Είναι το πρώτο smartphone παγκοσμίως που φέρει το Direct touch liquid cooling system 3.0. Το νέο σύστημα ψύξης, διατηρεί στην σωστή θερμοκρασία την CPU του κινητού, προκειμένου αυτό να έχει την μέγιστη απόδοση. Επιπλέον επιτρέπει τη διάχυση της θερμότητας σε όλη την επιφάνεια κι έτσι η θερμοκρασία του επεξεργαστή μειώνεται έως και 14 βαθμούς Κελσίου.

Για πρώτη φορά, προστίθεται το Ludicrous Mode. Όταν ο χρήστης ενεργοποιεί το συγκεκριμένο mode, όλη η δύναμη της CPU μεταφέρεται στο παιχνίδι χωρίς να πέφτουν τα frames. Η μπαταρία του Black Shark 2 είναι 4000mAh, ενώ η διάρκεια της είναι κατά 60% μεγαλύτερη σε σχέση με τα άλλα κινητά. Έχει γρήγορη φόρτιση (27w) ενώ παίζετε. Αυτό σημαίνει, πως αν παίξετε PUBG για μισή ώρα το κινητό θα φορτίσει +15%.

Με την X+2 Antenna, θα είστε συνέχεια online. Το Black Shark 2, έχει μία “έξυπνη” κεραία τύπου X και δύο πλευρικές. Με αυτό τον τρόπο η κατασκευάστρια εταιρεία, εξασφαλίζει δυνατή σύνδεση στο internet 360 μοιρών, όπως κι αν κρατάτε το κινητό.

Black Shark 2, Αυτό είναι το Black Shark 2 και ανοίγει νέους ορίζοντες στο mobile gaming

Shark Space-Immersive Gaming mode
Όταν είναι ενεργοποιημένο το συγκεκριμένο mode, καθαρίζει αυτόματα όλη την μνήμη κι έτσι ο παίχτης μπορεί να συνεχίσει να παίζει χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα. Οι παίχτες μπορούν μέσω του Game Dock να ρυθμίσουν όπως επιθυμούν τα settings χωρίς να αφήσουν το παιχνίδι. Μέσω του Performance Dashboard, μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει σε πραγματικό χρόνο, την κατάσταση της συσκευής, όπως για παράδειγμα την θερμοκρασία του συστήματος ή τα καρέ, ενώ μπορεί να ρυθμίσει την απόδοση του με το Gamer Studio.

World’s Lowest Latency Screen Touch
Στο gaming παίζουν μεγάλο ρόλο τα αντανακλαστικά και η γρήγορη ανταπόκριση της εκάστοτε συσκευής. Το Black Shark 2, έχει την γρηγορότερη ανταπόκριση στα 43.5ms (για την ιστορία το iPhone είναι στα 45ms, και το S10 στα 60 ms). Με την τεχνολογία “Master Touch”, οι παίχτες μπορούν να πατήσουν ταυτόχρονα αριστερά και δεξιά, προκειμένου να κάνουν πολλαπλές κινήσεις με δύο μόνο δάχτυλα, ενώ παράλληλα επιτρέπει την χρήση 80ms για shooting στα FPS παιχνίδια.

Όσον αφορά την οθόνη αυτή είναι AMOLED 6.39”, με DC Light-dimmer για καλύτερη προστασία των ματιών. Η οθόνη έχει τεχνολογία TrueClarity MEMC, προκειμένου να εξαφανίζει το θόλωμα και τις γραμμές που μπορεί να προκύπτουν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Η Black Shark για πρώτη φορά παγκοσμίως, εφαρμόζει την τεχνολογία DSP η οποία προσφέρει την καλύτερη απόδοση γραφικών και στα πιο απαιτητικά παιχνίδια. Ταυτόχρονα με το TrueView Multi-adaptive Display, προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες φωτισμού και πιο ήπια χρώματα. Στο TrueView συμπεριλαμβάνονται τα: Day Light View (DLV), Night View και Reading Mode.

Το Black Shark 2, έχει διπλό speaker στο μπροστινό μέρος τις συσκευής, 25% μεγαλύτερο από ένα standard smartphone, ενώ ο ήχος είναι στερεοφωνικός. Έχει τρία customized μικρόφωνα. Τα δύο από αυτά είναι για να ακυρώνουν περιφερειακούς ήχους ενώ το τρίτο εξασφαλίζει καθαρό in-game voice chat.

Για να έχει ο Gamer, 4D εμπειρία, το Black Shark 2 διαθέτει δόνηση η οποία προσαρμόζεται ανάλογα με το περιβάλλον του παιχνιδιού.

Επιπλέον το νέο smartphone της Black Shark, έχει Host mode, το οποίο επιτρέπει την σύνδεση της συσκευής σε οποιαδήποτε μεγάλη οθόνη, με την βοήθεια ενός HDMI.

Τέλος, ο παίχτης θα μπορεί μέσω του Shark Time, να κοινοποιεί την απόδοση του (στατιστικά, κλπ) στα Social Media, ενώ το λογότυπο της εταιρείας έχει RGB φωτισμό. Αυτό σημαίνει πως όσο παίζει ο παίχτης, αλλάζουν τα χρώματα και τα εφέ.

Black Shark 2, Αυτό είναι το Black Shark 2 και ανοίγει νέους ορίζοντες στο mobile gaming

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
  • Οθόνη 6.39” AMOLED FHD+ (2340 x 1080, 19.5:9)
  • Επεξεργαστής octa-core Qualcomm Snapdragon 855
  • Μνήμη RAM 8GB/12GB
  • Αποθηκευτικός χώρος 256GB
  • Dual κάμερα με κύριο αισθητήρα 48MP
  • Εμπρόσθια κάμερα 20MP
  • Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη
  • WiFi 802.11ac (X-Antenna), Bluetooth 5.0, GPS/GLONASS, 4G LTE
  • Λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie
  • Μπαταρία 4000mAh (φορτιστής 27W)
  • Υποδοχή USB Type-C
  • Διαστάσεις 163 x 75 x 8.77 mm

Εντός των επομένων ωρών, θα ανακοινωθεί και η τιμή του Black Shark 2.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Ευτυχώς δεν έβαλαν νότς…

aggelos

οτι πρεπει flappy bird

aggelos

*για

Κώστας Ζ.

Μου φαίνεται πάρα μα πάρα πολύ δουλεμένο κινητό, με μια ένσταση, την Amoled οθόνη.
Γιατι να βάλεις μια οθόνη που ταβάνι έχει τα 60 frames, ενώ διαθέτεις τόσο δυνατό chipset?

MakisReloaded

Ωραιο αρθρο παιδια! Και ωραιο κινητακι παρουσιασε η Black Shark!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.