To Circle to Search στις συσκευές Samsung τώρα μπορεί να αναγνωρίζει τη μουσική που παίζει γύρω σου

Samsung Circle to Search, To Circle to Search στις συσκευές Samsung τώρα μπορεί να αναγνωρίζει τη μουσική που παίζει γύρω σου

Η Samsung, αφού πρόσφατα έφερε το Circle στο Search στις mid-range συσκευές της σειράς Α, κάνει το επόμενο βήμα με μια νέα δυνατότητα που κάνει διαθέσιμη στο Circle to Search.

Πιο συγκεκριμένα, φέρνει σε συσκευές Samsung την αναγνώριση μουσικής. Κάτι σαν το Shazam, δηλαδή, αλλά μέσα στο Circle to Search.

Samsung Circle to Search, To Circle to Search στις συσκευές Samsung τώρα μπορεί να αναγνωρίζει τη μουσική που παίζει γύρω σου Samsung Circle to Search, To Circle to Search στις συσκευές Samsung τώρα μπορεί να αναγνωρίζει τη μουσική που παίζει γύρω σου

Αυτό είναι πλέον διαθέσιμο σε συσκευές Samsung με Circle to Search και την έκδοση 15.32.37.28 της εφαρμογής Google. Ωστόσο, δεν ισχύει απαραίτητα ότι όλες οι συσκευές Samsung με Circle to Search που διαθέτουν τη συγκεκριμένη έκδοση της εφαρμογής Google θα έχουν τη νέα δυνατότητα. Aυτό συμβαίνει γιατί προφανώς η Google χρειάζεται χρόνο προκειμένου να φέρει τη δυνατότητα σε όλες τις συσκευές της Samsung.

Μόλις αποκτήσετε τη νέα δυνατότητα, όταν ενεργοποιήσετε το Circle to Search, θα δείτε ένα νέο κουμπί με μια μουσική νότα πάνω του. Πατώντας το θα αναγνωρίσει τι παίζει, είτε στην ίδια τη συσκευή είτε κάπου κοντά σας. Λειτουργεί ακόμη και αν τραγουδήσετε το τραγούδι ή βουίζοντας τη μελωδία.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Πήρε πιστοποίηση για υποστήριξη δορυφορικής συνδεσιμότητας

Το Galaxy S25 Ultra της Samsung εμφανίστηκε σε ορισμένα renders χθες και τώρα έχει εντοπιστεί στη βάση δεδομένων πιστοποίησης 3C.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A16 5G: Render αποκαλύπτει το σχεδιασμό του

Το Samsung Galaxy A16 5G φημολογείται ότι θα φτάσει τον Δεκέμβριο και ένα render που διέρρευσε αποκαλύπτει πώς θα μοιάζει.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S25 Ultra: Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες του που διέρρευσαν

Το Samsung Galaxy S25 Ultra αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Ιανουάριο αλλά ήδη διέρρευσαν τα πρώτα render της συσκευής.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Μπορεί να είναι ακριβότερο από όσο περιμένουμε

H Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει Galaxy S24 FE πιθανότατα τον επόμενο μήνα, με δεκάδες διαρροές και φήμες να έχουν κυκλοφορήσει για τη συσκευή.