To Doogee S88 Pro είναι ένα Android smartphone που αντέχει

, To Doogee S88 Pro είναι ένα Android smartphone που αντέχει

Το Doogee S88 Pro δεν είναι ένα smartphone για όσους θέλουν ένα μοδάτο κινητό με συμπαγείς διαστάσεις. Εδώ η έμφαση δίδεται στον ανθεκτικό χαρακτήρα και την τεράστια αυτονομία. Το συγκεκριμένο smartphone μπορεί να αποτελέσει ιδανικό σύντροφο για όλους όσους κινούνται είτε σε extreme συνθήκες, είτε σε βαριές χειρωνακτικές εργασίες.

, To Doogee S88 Pro είναι ένα Android smartphone που αντέχει

Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα smartphone που δεν θα πάθει τίποτα από μία πτώση από ύψος 2 μέτρων, ενώ τα πηγαίνει μια χαρά και με το νερό, την υγρασία και τη σκόνη. Έρχεται με μία θήκη που το προστατεύει αποτελεσματικά. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 6.3 ιντσών σε ανάλυση 1080×2340 pixels, 410 ppi, και επικάλυψη Gorilla Glass. Επεξεργαστής είναι ο MediaTek 6771T, ο οποίος έχει οχτώ πυρήνες, με GPU Mali G72 στα 900 MHz. Η μνήμη RAM είναι στα 6 GB και η ROM στα 128 GB.

, To Doogee S88 Pro είναι ένα Android smartphone που αντέχει

Ένα από τα στοιχεία του που εντυπωσιάζουν είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας του που φτάνει τα 10000 mAh για ατελείωτη χρήση, κυριολεκτικά. Έχει λειτουργικό σύστημα Android 10, μπροστινή κάμερα Samsung στα 16 Megapixel και κάμερες της Sony στο πίσω μέρος με τριπλή διάταξη 21, 8 και 8 Megapixels. Δεν είναι σαφές εάν μπορεί κανείς να το αποκτήσει στην Ελλάδα, αλλά η τιμή πώλησής του στις ΗΠΑ είναι τα 299 δολάρια.

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones DooGee

Doogee V: Με αισθητήρα αποτυπωμάτων στην οθόνη και design μεταξύ iPhone X, Galaxy S9

Η Doogee δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή στην χώρα μας, όμως πρόκειται για έναν ανερχόμενο Κινέζο κατασκευαστή smartphones με αξιόλογες και προσιτές προτάσεις. Η εταιρεία προσπαθεί να παρουσιάζει συσκευές που ενσωματώνουν χαρακτηριστικά ακριβότερων μοντέλων σε χαμηλότερες τιμές, ενώ τα νεότερα κινητά της φέρουν και φουτουριστικό σχεδιασμό.

Smartphones Android DooGee Doogee smartphones

Doogee: Έρχεται smartphone με κυρτή οθόνη

Ο Κινέζος κατασκευαστής Doogee δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός στην Ευρώπη και την Ελλάδα, αλλά σημειώνει υψηλές πωλήσεις στις αγορές της Ανατολής, κυρίως λόγω των οικονομικών προτάσεων του. Τα ομώνυμα smartphones συνδυάζουν ισχύ με ποιότητα κατασκευής και χαμηλή τιμή.

Smartphones DooGee

Doogee T3: Hands-on review

Η Doogee είναι ένας από τους Κινέζους κατασκευαστές smartphones που το τελευταίο διάστημα έχει ξεχωρίσει χάρη σε μερικά πολύ ενδιαφέροντα value for money μοντέλα που έχει κυκλοφορήσει. Τις επόμενες εβδομάδες θα γίνει διαθέσιμο για αγορά το Doogee T3 και το Techblog.gr το είχε στα χέρια του αρκετά νωρίτερα για μια πλήρη δοκιμή.

News DooGee Doogee smartphones

Doogee T6: Επίσημα με μπαταρία 6250mAh

Οι Κινέζοι έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για το ποιος θα καταφέρει να δώσει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στη μπαταρία των smartphones τους. Στη “μάχη” μπαίνει και το Doogee T6 το οποίο ανακοινώθηκε επίσημα και έρχεται με μπαταρία στα 6250mAh. Υπόσχεται 101 ώρες διάρκεια μπαταρίας μέχρι την επόμενη φόρτιση.