Το εκτιμώμενο κόστος κατασκευής του αναδιπλούμενου Samsung smartphone δικαιολογεί τα 1800 δολάρια;

εκτιμώμενο κόστος κατασκευής αναδιπλούμενου Samsung smartphone δικαιολογεί 1800 δολάρια, Το εκτιμώμενο κόστος κατασκευής του αναδιπλούμενου Samsung smartphone δικαιολογεί τα 1800 δολάρια;

Η Κορεατική υπηρεσία CGS-CIMB Research δημοσίευσε μια αναφορά για την εκτίμηση του κόστους των εξαρτημάτων του αναδιπλούμενου smartphone της Samsung για να διαπιστώσει αν δικαιολογείται η υψηλή τιμή πώλησης, ενώ ταυτόχρονα κάνει και μια σύγκριση με τα Galaxy S9+ και iPhone Xs Max.

Η λίστα με τα εξαρτήματα από τα οποία θα αποτελείται το αναδιπλούμενο smartphone δείχνει πως το ακριβότερο από όλα θα είναι οι οθόνες που θα διαθέτει, μια στις 7.3 ίντσες που θα διπλώνει στη μέση και μια στις 4.58 ίντσες που θα βρίσκεται στο εξωτερικό της συσκευής. Επιπλέον, οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα έχουμε δύο μπαταρίες με συνολική χωρητικότητα 5000mAh-6000mAh, κάτι το οποίο είναι αναμενόμενο μιας και οι απαιτήσεις σε ενέργεια για ένα τέτοιο smartphone θα είναι μεγάλες.

Ο σχετικός πίνακας δείχνει πως το κόστος των εξαρτημάτων για τη συναρμολόγηση του αναδιπλούμενου smartphone είναι 65% μεγαλύτερο από αυτό των Galaxy S9+ και iPhone Xs Max. Άρα, δεδομένου του ότι οι συγκεκριμένες συσκευές πωλούνται ήδη σε υψηλή τιμή, με αποκορύφωμα το Xs Max, τότε θα πρέπει να περιμένουμε μια τιμή αρκετά υψηλότερη για το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung.

Έτσι, λόγω του μεγαλύτερου κόστους κατασκευής του, η τιμή του αναμένεται να φτάσει τα 1800 δολάρια, με τους αναλυτές να εκτιμούν πως οι πωλήσεις των αναδιπλούμενων smartphone, ανεξαρτήτως κατασκευαστή, θα φτάσουν περίπου τα 3.5 εκατομμύρια τεμάχια για το επόμενο έτος, με τον αριθμό αυτό να φτάνει τα 24 εκατομμύρια το 2022.

Τέλος, οι τιμές αυτών των smartphone θα αλλάξουν σταδιακά και όσο η τεχνολογία αυτή γίνεται όλο και πιο προσιτή, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν πως η μέση τιμή ενός τέτοιου smartphone θα έχει φτάσει τα 1300 δολάρια το 2022. Μέχρι τότε ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ μεγαλύτερος μιας και προς το παρόν η Samsung Display έχει τα πρωτεία αφού μπορεί να κατασκευάσει 1 εκατομμύριο αναδιπλούμενες οθόνες το χρόνο, με την LG Display να αναμένεται να φτάσει αυτόν τον αριθμό το 2020.

εκτιμώμενο κόστος κατασκευής αναδιπλούμενου Samsung smartphone δικαιολογεί 1800 δολάρια, Το εκτιμώμενο κόστος κατασκευής του αναδιπλούμενου Samsung smartphone δικαιολογεί τα 1800 δολάρια;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gregorio

Το Marketing ήδη άρχισε να δουλεύει υπερωρίες, Χρειάζεσαι ένα SmartPhone με αναδιπλούμενη οθόνη, Μα πόσο κούλ είναι να έχεις ένα SmartPhone με αναδιπλούμενη οθόνη, Με SmartPhone με αναδιπλούμενη οθόνη θα σε κοιτάζουν όλοι, Όλοι θέλουν ένα SmartPhone με αναδιπλούμενη οθόνη, Σκέψου πόσο θα ανέβει το Satus σου παίρνοντας ένα SmartPhone με αναδιπλούμενη οθόνη των 1.800€, Έχοντας ένα SmartPhone με αναδιπλούμενη οθόνη θα είσαι ξεχωριστός, ΠΆΡΤΟ!!! ΠΆΡΤΟ!!! ΠΆΡΤΟ!!! Βάλε ακόμα και 32 δόσεις, όλοι το κάνουν, βάλε δόσεις λες και αγοράζεις σπίτι, αγόρασε το ακόμα και αν για τα επόμενα 32 χρόνια θα βαράς αναπάντητες στους φίλους σου για να σε πάρουν τηλέφωνο. ΠΆΡΤΟ!!! ΠΆΡΤΟ!!! ΠΆΡΤΟ!!! (Και μετά τους πειράζει που τους λέμε πρόβατα επειδή τρώνε το σανό του Marketing με το κιλό, την αγορά ένος τέτοιου κινητού θα την δικαιολογούσα μόνο αν κάποιος είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου κάποιας πολυεθνικής και τσεκάρει συνεχώς τα email του, μόνο αν κάποιος είναι Χρηματιστής και τσεκάρει συνεχώς τις μετοχές των χρηματιστηρίων και μόνο αν κάποιος εμπορεύεται μέσο ίντερνετ, αλλιώς είσαι κλασικό θύμα του Marketing)

Gregorio

Το Marketing ήδη άρχισε να δουλεύει υπερωρίες, Χρειάζεσαι ένα SmartPhone με αναδιπλούμενη οθόνη, Μα πόσο κούλ είναι να έχεις ένα SmartPhone με αναδιπλούμενη οθόνη, Με SmartPhone με αναδιπλούμενη οθόνη θα σε κοιτάζουν όλοι, Όλοι θέλουν ένα SmartPhone με αναδιπλούμενη οθόνη, Σκέψου πόσο θα ανέβει το Satus σου παίρνοντας ένα SmartPhone των 1.800€ με αναδιπλούμενη οθόνη, Έχοντας ένα SmartPhone με αναδιπλούμενη οθόνη θα είσαι ξεχωριστός, ΠΆΡΤΟ!!! ΠΆΡΤΟ!!! ΠΆΡΤΟ!!! Βάλε ακόμα και 32 δόσεις, όλοι το κάνουν, αγόρασε το ακόμα και αν για τα επόμενα 32 χρόνια θα βαράς αναπάντητες στους φίλους σου. ΠΆΡΤΟ!!! ΠΆΡΤΟ!!! ΠΆΡΤΟ!!! (Την αγορά ενός τέτοιου κινητού θα την δικαιολογούσα μόνο αν κάποιος είναι μέλος διοικητικού συμβουλίου κάποιας πολυεθνικής και τσεκάρει συνεχώς τα email του, αν κάποιος είναι Χρηματιστής και τσεκάρει συνεχώς τις μετοχές και αν κάποιος εμπορεύεται μέσο ίντερνετ, αλλιώς είσαι κλασικό πρόβατο-θύμα του Marketing)

be happy

@Gregorio Η εξελιγμένη μορφή αναδιπλούμενο Smartphone – Tablet έχει ως σκοπό να ευκολύνει και να διευρύνει όλους τους τομείς με ότι έχει σχέση με την ευκολία με τα όλα όσα μπορεί να σου δείξει ένα τέτοιο προϊόν. Για τώρα δείχνει την τέλεια μορφή για μεγαλύτερη ευχαρίστηση σε ότι σου προσφέρει με το κεντρικό σημείο ότι δεν θα σας λείπει τίποτα. Θα πρέπει πρώτα να μάθεις να το χρησιμοποιείς σωστά γνωρίζοντας αυτό που θα αποκτήσεις ότι το γνωρίζεις καλά για όποιον λόγο το χρειάζεσαι. Με αγάπη πάντα στην ζωή.

Vendetta

Gregorio εάν σου έλεγα ότι δεν τους καίγεται καρφί αν τους αποκαλείτε πρόβατα του μάρκετινγκ θα με πίστευες? Δυστυχώς το κόπλεξ δεν το έχουν τα και καλά πρόβατα που αγοράζουν κινητά μεγάλης αξίας αλλά τα πρόβατα που δεν μπορούν να τα αγοράσουν.
Επίσης, σε λίγο θα ανοίξεις τον υπολογιστή σου με τα windows 10 (αυτά κανονικά έπρεπε να τα αγοράσεις αλλά τα έχεις σπασμένα μάλλον) γνωρίζοντας μόνο το 20-40% των δυνατοτήτων τους…

Gregorio

Vendetta σαν καλό πρόβατο που είσαι έπεσες έξω σε όλα, 1ον έχω LapTop άρα τα Windows 10 είναι ήδη αγορασμένα, 2ον φορμάτ εφαρμογές κλπ τα κάνω όλα εγώ, 3ον τι σε κάνει να πιστεύεις ότι εσύ έχεις 1.800€ και εγώ, ο άλλος, ο δίπλα, ο παραδίπλα δεν έχουμε ??? δηλαδή σαν καλό πρόβατο που είσαι πιστεύεις ότι όποιος έχει λεφτά πρέπει να τα πετάει αγοράζοντας κινητά τηλέφωνα tvn 1.800€ που δεν του χρησιμεύουν, 4ον όταν εγώ άλλαζα κάθε 6μήνες κινητό και έσταζα τα 700ευρά για πλάκα εσύ περίμενες ακόμα από τον μπαμπά σου να σου πάρει αυτοκινητάκι από τα Jumbo… αν δεν περιμένεις ακόμα. 5ον επειδή κάποτε σπαταλούσα-πετούσα λεφτά στα κινητά και χόρτασα κατάλαβα πως πραγματικά δεν είχα ανάγκη κανένα τους, απλά ήμουν θύμα του Marketing.

Vendetta

Gregorio όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Όταν εσύ άλλαζες κινητά των 700ευρώ όπως είπες ήσουν πρόβατο. Άσε λοιπόν τα προβατάκια στην ησυχία τους που μου κουράστηκες να δαπανάς χρήματα και σταμάτα να κλαψουρίζεις (μάλλον εσύ το χρειάζεσαι το jumbo με την κλάψα που έχεις).
Είσαι το κλασικό παιδί της κλάψας που θα αρχίσεις στον καφέ τις εξής μπούρδες “δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πήρες mercedes ή φεράρι στην ελλάδα που δεν μπορείς να τρέξεις και να δεις τις δυνατότητες του αμαξιού (δεν έχω μία να πάρω αλλά δεν πειράζει)…όταν εγώ είχα φεράρι εσύ ήσουν στο jumbo (@@ φεράρι είχες).
Το point του προηγούμενου μ σχολίου δεν ήταν βρε σπίρτο να δείξω ότι δεν έχεις αυθεντικά windows ούτε να γενικεύσω την έλλειψη χρημάτων των χρηστών αλλά να σταματήσεις την κλάψα και καραμέλα ότι όσοι αγοράζουν ακριβά κινητά είναι πρόβατα. Μίλα λοιπόν για τον εαυτό σου και αν θέλουμε και όσοι θέλουμε σε πιστεύουν!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.