Το επόμενο iPad Pro μπορεί να έχει τεράστιο αποθηκευτικό χώρο

iPad Pro, Το επόμενο iPad Pro μπορεί να έχει τεράστιο αποθηκευτικό χώρο

H Apple φημολογείται ότι ήταν κοντά στο να κυκλοφορήσει φέτος ένα γιγαντιαίο iPad Pro 14 ιντσών, αλλά τελικά κάτι την κράτησε. Αυτή η αναβάθμιση αναμένεται τελικά το 2024 και το Bloomberg περιμένει ότι θα είναι η μεγαλύτερη από το 2018.

Μία από τις τις σημαντικότερες αναβαθμίσεις φαίνεται να αφορά τον αποθηκευτικό χώρο, αφού το νέο iPad Pro θα προσφέρει μια νέα επιλογή αποθήκευσης.

Τα iPad Pro 11 ιντσών και 12,9 ιντσών είναι διαθέσιμα σε πέντε διαμορφώσεις αποθήκευσης: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB και 2 TB. Οι περισσότεροι χρήστες δεν χρειάζονται 2 TB σε ένα tablet, αλλά μπορεί να είναι χρήσιμο εάν τραβάτε πολλά βίντεο υψηλής ανάλυσης.

Η Apple, τώρα, φημολογείται ότι σχεδιάζει μια επιλογή 4 TB για το επόμενο έτος, σύμφωνα με τον Νοτιοκορεάτη blogger yeux1122. Τα 4 TB ακούγονται σίγουρα υπερβολικά, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για να πειστούμε.

Όπως και να ‘χει, ο χώρος αποθήκευσης εξαντλείται αρκετά γρήγορα εάν έχετε πολλά αρχεία πολυμέσων στο tablet σας, επομένως μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που θα τους ήταν χρήσιμο ένα iPad Pro με αποθηκευτικό χώρο 4 TB και θα πλήρωναν περισσότερο για να το αποκτήσουν.

Οι φήμες θέλουν την Apple να σχεδιάζει να κάνει το iPad Pro 2023 ένα tablet που μοιάζει περισσότερο με φορητό υπολογιστή. Η εταιρεία προφανώς σχεδιάζει ακόμη και ένα ανανεωμένο αλουμινένιο Magic Keyboard με μεγαλύτερο trackpad για τη νέα σειρά.

Τα νέα tablet που θα κυκλοφορήσει το Κουπερτίνο ενδέχεται να μεταβούν σε οθόνες OLED και θα τροφοδοτούνται από το τσιπ M3 επόμενης γενιάς. Το μεγαλύτερο μοντέλο αναμένεται να έχει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη 13 ιντσών.

Σύμφωνα με το MacRumors, η Apple ενδέχεται να αυξήσει τον βασικό αποθηκευτικό χώρο στα 256 GB μετά την εισαγωγή ενός μοντέλου 4 TB. Εξάλλου, έξι επιλογές αποθήκευσης φαντάζουν λίγο υπερβολικές, και επιπλέον, το μοντέλο των 128 GB δεν υποστηρίζει βίντεο ProRes.

Δεδομένου ότι τα μοντέλα iPad Pro μεγαλύτερης χωρητικότητας έχουν περισσότερη μνήμη RAM από τα βασικά μοντέλα, υπάρχει πιθανότητα το iPad Pro των 4 TB να έχει 24 GB ή ακόμα και 32 GB RAM.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Ultra: Φήμες ότι δεν θα δει «σχεδόν καμία» αναβάθμιση hardware φέτος

Ενώ η πιθανότητα κυκλοφορίας ενός νέου Apple Watch Ultra το 2024 «μειωνόταν», τώρα φαίνεται ότι θα υπάρχει ένα Apple Watch Ultra 3 φέτος.