Το feature του Galaxy Z Fold 3 που μάλλον δε θα φτάσει στο Galaxy S23

galaxy s23, Το feature του Galaxy Z Fold 3 που μάλλον δε θα φτάσει στο Galaxy S23

Το επερχόμενο Galaxy S23 φημολογείται πως θα χάσει ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό του Galaxy Z Fold 3, την under-display κάμερα.

Η εσωτερική οθόνη του Galaxy Z Fold 3 διαθέτει κάμερα κάτω από την οθόνη, η οποία ωστόσο δεν αποδίδει τόσο καλά όσο οι συμβατικές κάμερες selfie.

Ο νοτιοκορεάτης leakster lanzuk λέει τώρα ότι το Galaxy S23 δεν θα έχει κάμερα κάτω από την οθόνη. Οι πληροφορίες φαίνεται ότι προέρχονται από εγχώριους κατασκευαστές ανταλλακτικών, με τον leakster ότι το S23 θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί μια κανονική κάμερα selfie.

Αν και η μπροστινή κάμερα δεν θα λάβει αισθητική αναβάθμιση, δύο τηλέφωνα της σειράς φημολογείται ότι έχουν αισθητήρες υψηλότερης ανάλυσης.

Όταν κυκλοφόρησε το Galaxy S10 το 2010 ήταν εξοπλισμένο με μπροστινή κάμερα 10MP, η οποία ήταν μια βελτίωση σε σχέση με την μπροστινή κάμερα 8MP του S9. Τα Galaxy S22 και S22 Plus του 2022 εξακολουθούν να έχουν τις ίδιες κάμερες 10MP και μόνο το κορυφαίο μοντέλο Ultra διαθέτει μονάδα selfie 40MP.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά, τα Galaxy S23 και S23 Plus θα διαθέτουν μπροστινή κάμερα υψηλότερης ανάλυσης 12 MP. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό εάν το S23 Ultra θα αποκτήσει κι αυτό μια νέα selfie κάμερα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.