Το firmware του Mate 20 αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά της σειράς

firmware huawei mate 20 τεχνικά χαρακτηριστικά, Το firmware του Mate 20 αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά της σειράς

Οι πληροφορίες που έρχονται από το XDA-Developers σχετικά με τη σειρά Mate 20 της Huawei αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για τα νέα smartphone της σειράς μέσω του firmware του Huawei Mate 20, οι οποίες έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Τα πρώτα στοιχεία του firmware που διέρρευσε αποκαλύπτει πως θα έχουμε τρία μέλη της σειράς Mate 20, το Mate 20 Lite, Mate 20 και Mate 20 Pro, με τις πληροφορίες να προέρχονται από το firmware του Mate 20 και αποκαλύπτουν λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και ελάχιστα για τα υπόλοιπα smartphone της σειράς.

Το Mate 20 φαίνεται πως θα είναι το πρώτο με επεξεργαστή HiSilicon Kirin 980 βασισμένο στην αρχιτεκτονική των 7nm και πιθανόν να είναι χρονισμένος στα 2.8GHz, με τις επιδόσεις του να είναι κατά 20% μεγαλύτερες από τον προκάτοχό του ενώ η μεγάλη βελτίωση αναμένεται στην κατανάλωση ενέργειας μιας και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 40% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας από τον Kirin 970.

Όσον αφορά τη μπαταρία του Mate 20, αυτή φαίνεται να είναι χωρητικότητας 4200mAh και μόνο ευχάριστη μπορεί να είναι μια τέτοια προσθήκη, ειδικά αν συνδυαστεί με τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης που εντοπίστηκε στα αρχεία του firmware. Λεπτομέρειες ανακαλύφθηκαν σχετικά και με την οθόνη της συσκευής η οποία αναμένεται να είναι μεγέθους 6.3 ιντσών ενώ αυτή του Mate 20 Pro φημολογείται να είναι τεχνολογίας AMOLED στις 6.9 ίντσες.

Ρίχνοντας μια ματιά στον τομέα της μνήμης RAM, φαίνεται πως θα διαθέτει 6GB ικανά να διαχειριστούν οποιαδήποτε εφαρμογή αλλά και πολλές ενεργοποιημένες ταυτόχρονα, ενώ όσον αφορά τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, τα 128GB ακούγονται πολύ ικανοποιητικά για να καλύψουν τις ανάγκες κάθε χρήστη.

Τέλος, τα στοιχεία που βρέθηκαν για τα υπόλοιπα Mate 20 smartphone δείχνουν πως το Mate 20 Pro εκτός του Kirin 980 θα διαθέτει αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη, ενώ το Mate 20 Lite θα διαθέτει τον επεξεργαστή HiSilicon Kirin 710. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι και οι τρεις συσκευές θα κυκλοφορήσουν με λειτουργικό σύστημα Android P 9.0 μέσα από το skin της Huawei EMUI 9.0.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

Δώσε πόνο.. Μια λογική τιμή αν έχει και άσε Samsung, apple να τρώνε τα νύχια τους.. Κάτοχος mate 10 pro και ήδη τα σπάει..

vaskor

ΚΙΝΗΤΑΡΕΣ HUAWEI!

τακης

@Λευτέρης κανα χιλιαρικο θα εχει , αφου παει πισω απο τα αλλα δυο που ανεφερες . Ακομα το P20 pro Πανω απο 800αρη ηταν στην αρχη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.