Το flip phone W2019 αποκαλύπτεται στις 9 Νοεμβρίου από τη Samsung

flip phone w2019 9 νοεμβρίου samsung, Το flip phone W2019 αποκαλύπτεται στις 9 Νοεμβρίου από τη Samsung

Μετά από την αποκάλυψη φωτογραφιών και video για το flip phone της Samsung, ήρθε η στιγμή για την επίσημη παρουσίαση του Samsung W2019, με τις προσκλήσεις για το event στις 9 Νοεμβρίου στην πόλη Wuxi να έχουν ήδη σταλεί στα κινεζικά media.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η συσκευή θα διαθέτει δύο Super Amoled οθόνες στις 4.2 ίντσες, επεξεργαστή Snapdragon 845, μπαταρία χωρητικότητας 3000mAh, Bixby κουμπί στην αριστερή πλευρά, ενώ απουσιάζουν ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων και η θύρα για τη χρήση ακουστικών 3.5mm.

Στο πίσω μέρος εμφανίζεται η διπλή κάμερα η οποία, σύμφωνα με τις φήμες, διαθέτει ρυθμιζόμενο διάφραγμα f/1.5-2.4 όπως στα Galaxy S9 και Note 9, ενώ το λειτουργικό σύστημα ενδέχεται να είναι το Android 8.1 Oreo όπως έδειξε η WiFi πιστοποίηση που έχει λάβει. Βέβαια δεν αποκλείεται το W2019 να αναβαθμιστεί σε Android 9 Pie μέσα στο 2019 μιας και η Samsung ετοιμάζει την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google για να το προσαρμόσει στο Samsung Experience 10.

Τέλος, η σειρά των flip phone της Samsung, χαρακτηρίζεται από περιορισμένη διαθεσιμότητα και τιμές που μπορούν να φτάσουν τα 2500 δολάρια, κάτι το οποίο θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε στην επίσημη παρουσίαση της συσκευής σε λίγες ημέρες.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Τιμη για…μερακληδες. Προσωπικα πονταρω να εχει την ιδια μοιρα με το galaxy beam – ναι, αυτο με το προτζεκτορακι. Το στοιχημα δεν ειναι στα flip-smartphones αλλα στα foldable. Για να δουμε λοιπον..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.