To flip phone W2019 ετοιμάζεται από τη Samsung με Snapdragon 845 και Android 8.1 Oreo;

flip phone w2019 samsung snapdragon 845 android oreo, To flip phone W2019 ετοιμάζεται από τη Samsung με Snapdragon 845 και Android 8.1 Oreo;

Τη στιγμή που όλες οι εταιρείες που κατασκευάζουν smartphone, συμπεριλαμβανομένης της Samsung, κατασκευάζουν συσκευές με όλο και μεγαλύτερες οθόνες, η Samsung ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το smart flip phone W2019, το οποίο αναμένεται να έχει flagship τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το Samsung W2019 πήρε τη WiFi πιστοποίηση με κωδικό συσκευής SM-W2019, σχεδόν ένα χρόνο μετά το W2018 που εμφανίστηκε αποκλειστικά για αγορά της Κίνας το Δεκέμβριο του 2017. Τα flip phone φαίνεται να είναι αρκετά δημοφιλή στην αγορά της Κίνας και για αυτό υπάρχουν ακόμα κατασκευαστές που κυκλοφορούν αυτού του είδους των smartphone, με το συγκεκριμένο να αναμένεται να διαθέτει τεχνικά χαρακτηριστικά επιπέδου flagship συσκευών.

Δε θα προκαλέσει έκπληξη το να δούμε το W2019 με επεξεργαστή Snapdragon 845 και διπλή κάμερα στην πίσω πλευρά του, ενώ το λειτουργικό σύστημα που θα “τρέχει”, είναι το Android 8.1 Oreo σύμφωνα με την WiFi πιστοποίηση που έλαβε σήμερα, και δεν αποκλείεται να αναβαθμιστεί σε Android 9 Pie μέσα στο 2019 μιας και η Samsung ετοιμάζει την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google για να το προσαρμόσει στο Samsung Experience 10.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.