Το folding phone της Xiaomi θα κοστίζει τα μισά από το Samsung Galaxy Fold

Xiaomi Mi flex, Το folding phone της Xiaomi θα κοστίζει τα μισά από το Samsung Galaxy Fold

Xiaomi Mi flex, Το folding phone της Xiaomi θα κοστίζει τα μισά από το Samsung Galaxy Fold

Βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο παρουσιάζει τον CEO της Xiaomi να κρατάει στα χέρια του ένα πρωτότυπο folding phone. Σύμφωνα με πηγή το κόστος του folding phone της Xiaomi θα είναι το μισό σε σχέση με το Galaxy Fold.

Samsung και Huawei έχουν ήδη παρουσιάσει τα δικά τους (Samsung Galaxy Fold και Mate X) smartphone στην κατηγορία folding phone. Και τα δύο smartphone έχουν ένα μεγάλο μειονέκτημα. Υψηλό κόστος. Συγκεκριμένα το Galaxy Fold θα κοστίζει 1.980 δολάρια Αμερικής ενώ το Mate X θα αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 2.600 δολαρίων Αμερικής.

Σύμφωνα με το Antutu, η Xiaomi θα φέρει το Mi Fold ή Mi Flex στην τιμή των 999 ευρώ στην Ευρώπη. Το smartphone αναμένεται να κυκλοφορήσει ανάμεσα στον Απρίλιο με Ιούνιο του 2019, αρχικά στην Κίνα ενώ για την παγκόσμια αγορά θα υπάρξουν άλλες εκδόσεις του τηλεφώνου – λογικά με διαφορές στην RAM και στον αποθηκευτικό χώρο.

Το Mi Fold/ Flex αναμένεται να χρησιμοποιεί OLED display της Visionox Technology και να διπλώνει και από τις δύο μεριές του τηλεφώνου προς τα πίσω. Snapdragon 855 SoC με 10GB μνήμης RAM αναμένεται να ενσωματωθούν στο smartphone όπως και στα Galaxy Fold και Mate X.

Εσάς ποιο από τα τρία folding phones σας αρέσει περισσότερο; Θα κάνει την διαφορά το αναδιπλούμενο smartphone της Xiaomi λόγω της τιμής του;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Έτσι ακριβώς απομυθοποιούνται προϊόντα … !

Nickolas

Βλέπω το εικονίδιο της κάμερας, αλλά δεν έχω καταλάβει που στο καλό είναι η κάμερα. Αν καταφέρει πάντως να το βγάλει με τιμή στο χιλιάρικο ή και χαμηλότερη, πιστεύω θα κάνει καλές πωλήσεις απλά και μόνο από την περιέργεια του κόσμου.

Γιάννης

Κλασική xiaomi πλασάρει τον καλύτερο επεξεργαστή της αγοράς και δίνει κάμερες 48 mp σε τιμές πολύ χαμηλές αλλά κανείς δεν μιλάει για τα αρνητικά όπως τα μικρόφωνα ή ότι στην κάμερα δεν μετράνε τα mp. Πήγα από Huawei σε xiaomi τέτοιο λάθος δεν επαναλαμβάνω. Κανείς δεν έχει αναρωτηθεί ποτέ; γιατί τόσο φθηνά; κόβουν την αξία του κινητού από τα μικρόφωνα από το chip του σήματος mbps και άλλα πολλά αλλά μόλις ακούσει κάποιος ανίδεος για τον επεξεργαστή και την κάμερα τα αγοράζει.

giorgosgek

ενταξει τα παλια τουλαχιστον ειχαν μετριες καμερες και μικροφωνα , οχι εντελως αθλια , απλα μετριοτατα, λογικο ειναι σε αυτη τιμη να κοβει πολλα . Εντωμεταξυ νομιζω καπου ειχα δει οτι ειναι φθηνα λογω του οτι δεν το ιδιο marketing οπως αλλες εταιρειες και πουλαει με διαφορετικο τροπο τα κινητα της. Τελος παντων , με τα καινουργια δεν ξερω τι γινεται , αλλα εχω ακουσει καλα λογια. Μπορει καποιος αλλος να το επιβεβαιωσει; Επισης ειναι το ιδιο ενα xiaomi των 100 ευρω με το mi 8 – mi 9 , φτανουν οι ναυαρχιδες της αλλες ναυαρχιδες ;

Vaden

τσεκαρε ποιότητα φωτογραφίας του poco-f1 μετα τα software updates σήμερα και θα καταλάβεις γιατί κινητό με f1. 9 χωρις ois πιάνει 91 στο dxo mark και πιάνει 300000 στο antutu με 260 ευρώ, το foldable της xiaomi εχει το καλύτερο σχέδιο ειδικά οταν διπλώνει έχει dual edge οθόνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.