Το Galaxy A50 εμφανίστηκε στο Geekbench με mid-range χαρακτηριστικά και Android Pie

Galaxy A50 Geekbench mid-range χαρακτηριστικά Android Pie, Το Galaxy A50 εμφανίστηκε στο Geekbench με mid-range χαρακτηριστικά και Android Pie

Φαίνεται πως η Samsung ετοιμάζει άλλο ένα smartphone για τη μεσαία κατηγορία μιας και το Galaxy A50 εμφανίστηκε στο Geekbench αποκαλύπτοντας μέρος των χαρακτηριστικών του.

Το smartphone της Samsung έχει κωδικό συσκευής SM-A505FN και είναι πιθανόν το Galaxy A50 το οποίο προορίζεται σα διάδοχος του Galaxy A5 (2017). Η συσκευή εμφανίστηκε στο Geekbench όπου πέτυχε 1681 πόντους στο single-core και 4897 πόντους στο multi-core test και από τα τεχνικά χαρακτηριστικά δείχνει πως πρόκειται για ένα mid-range smartphone.

Πιο συγκεκριμένα, το Galaxy A50 είναι εφοδιασμένο με 4GB RAM και τον επεξεργαστή Exynos 9610 ο οποίος είναι βασισμένος στη FinFET αρχιτεκτονική των 10nm. Αποτελείται από οκτώ πυρήνες, τέσσερις ARM Cortex-A73 χρονισμένους στα 2.3GHz και τέσσερις ARM Cortex-A53 χρονισμένους στα 1.7GHz, ενώ τη διαχείριση των γραφικών αναλαμβάνει η Mali-G72 MP3 GPU.

Ο Exynos 9610 υποστηρίζει όλα τα τελευταία είδη συνδεσιμότητας, όπως Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac dual-band, Bluetooth 5.0 Low Energy, GPS με A-GPS, GLONASS, BeiDou, και Galileo, ενώ σημαντικό είναι πως υποστηρίζει καταγραφή slow-motion video στα 480FPS σε ανάλυση 1080P καθώς και 4K video encoding/decoding στα 120fps. Όσον αφορά το λειτουργικό σύστημα, το Galaxy A50 “τρέχει” Android 9 Pie, ενώ τα σκορ που πέτυχε μπορεί να μην έδειξαν ότι είναι ισχυρός όσο ο Snapdragon 660 και 670, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για μια συσκευή η οποία δε βρίσκεται στην τελική της μορφή, και ενδέχεται οι επιδόσεις του μοντέλου που θα κυκλοφορήσει στην αγορά να είναι διαφορετικές.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.