Το Galaxy A8s με Infinity-O Display ανακοινώνεται επίσημα από τη Samsung στις 10 Δεκεμβρίου

Galaxy A8s Infinity-O Display ανακοινώνεται επίσημα Samsung 10 Δεκεμβρίου, Το Galaxy A8s με Infinity-O Display ανακοινώνεται επίσημα από τη Samsung στις 10 Δεκεμβρίου

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας μετά την παρουσίαση των Infinity U/V/O από τη Samsung και μετά από teasers σχετικά με την οθόνη του Galaxy A8s, έχουμε την επίσημη παρουσίαση της συσκευής με την Infinity-O Display στις 10 Δεκεμβρίου.

Η Samsung ανακοίνωσε την παρουσίαση του Galaxy A8s με την Infinity-O Display όπου η selfie κάμερα θα βρίσκεται τοποθετημένη κάτω από την οθόνη σε μια μικρή τρύπα, χωρίς να υπάρχει notch στην οθόνη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι σήμερα, η οθόνη του Galaxy A8s θα είναι τεχνολογίας LCD και όχι κατασκευασμένη από τη Samsung.

Πιο συγκεκριμένα, η οθόνη θα είναι κατασκευασμένη από την εταιρεία BOE που εδρεύει στην Κίνα, με τη Samsung να κάνει outsourcing για την οθόνη του Galaxy A8s. Με αυτόν τον τρόπο θέλει να μειώσει το κόστος παραγωγής ενώ ταυτόχρονα αναμένεται να κρατήσει την τιμή της συσκευής σε χαμηλά επίπεδα και να γίνει πιο ανταγωνιστική σε σχέση με τους υπόλοιπους κατασκευαστές.

Τέλος, αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy A8s, οι φήμες κάνουν λόγο για οθόνη 6.3 ιντσών τεχνολογίας LCD με ανάλυση 2340×1080 pixel και αναλογία οθόνης 19.5:9. Στο εσωτερικό του θα υπάρχει ο Snapdragon 710 μαζί με 6GB RAM, selfie κάμερα με φακό στα 24MP και τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.