Το Galaxy A8s πέρασε από την FCC και screenshot αποκαλύπτει τη selfie κάμερα στην Infinity-O Display

Galaxy A8s FCC screenshot αποκαλύπτει selfie κάμερα Infinity-O Display, Το Galaxy A8s πέρασε από την FCC και screenshot αποκαλύπτει τη selfie κάμερα στην Infinity-O Display

Το πρώτο smartphone της Samsung με την οθόνη Infinity-O φαίνεται πως θα είναι το Galaxy A8s, το οποίο πέρασε από την FCC ενώ screenshot της οθόνης δείχνει τη θέση που θα έχει η selfie κάμερα.

Η υπηρεσία FCC (US Federal Communications Commission) ασχολείται με ρυθμιστικές αρμοδιότητες για τις συχνότητες τηλεοπτικών σταθμών, εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και Internet στις Η.Π.Α και έκανε αποδεκτό το Galaxy A8s με κωδικό συσκευής SM-G8870, δείχνοντας πως πλησιάζει η κυκλοφορία του πρώτου, όπως φαίνεται, smartphone με την Infinity-O Display.

Μετά από πολλές φήμες και εκτιμήσεις, η συσκευή δείχνει πως θα έχει τη selfie κάμερα τοποθετημένη στην αριστερή πλευρά της οθόνης, όπως ακριβώς είναι σχεδιασμένη η Infinity-O Display. Αυτό μπορεί να φανεί από το screenshot του μενού “Status” στις ρυθμίσεις της συσκευής, όπου τα τρία εικονίδια που απεικονίζονται στα αριστερά, να είναι μετατοπισμένα προς το κέντρο και λίγο πιο δεξιά από τη selfie κάμερα, με την περιοχή που θα είναι τοποθετημένη να μένει κενή, έτσι ώστε να χωρέσει η κάμερα.

Το Galaxy A8s αναμένεται να έχει πιο ψηλή οθόνη από την Infinity Display μιας και σύμφωνα με το screenshot που εμφανίστηκε στην FCC, η αναλογία της οθόνης είναι 19.5:9, δηλαδή μεγαλύτερη από το 18.5:9 που βρίσκουμε στα τωρινά smartphone της Samsung. Μένει να δούμε και επίσημα τη νέα οθόνη που θα εφοδιάσει τις συσκευές της η εταιρεία, προετοιμάζοντας το έδαφος για τα Galaxy S10 τα οποία μπορεί να έχουν τον ίδιο σχεδιασμό οθόνης με το Galaxy A8s.

Galaxy A8s FCC screenshot αποκαλύπτει selfie κάμερα Infinity-O Display, Το Galaxy A8s πέρασε από την FCC και screenshot αποκαλύπτει τη selfie κάμερα στην Infinity-O Display

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.