Το Galaxy A8s σε concept renders με Infinity-O οθόνη

Το Galaxy A8s, Το Galaxy A8s σε concept renders με Infinity-O οθόνη

Οι νέες Infinity οθόνες με τρύπες-εγκοπές για την «εξουδετέρωση» των bezels είναι το νέο trend που πάει να δημιουργήσει η Samsung και το Galaxy A8s το πρώτο μοντέλο που θα μας απασχολήσει, όπως δείχνουν τα συνεχόμενα leaks, για αυτόν ακριβώς το λόγο.

Τα concept renders του φημολογούμενου smartphone από το allaboutsamsung.de παρουσιάζουν το Galaxy A8s με τη νέα Infinity-O display της Samsung με την μικρή τρύπα να εμφανίζεται πάνω αριστερά στην οθόνη. Η τρύπα στην επιφάνεια της οθόνης που αντικαθιστά το κλασικό notch ή το waterdrop τύπου notch που επέλεξαν αρκετοί κατασκευαστές μέχρι σήμερα δίνει «στέγη» στην πρόσθια κάμερα (ενδεχομένως και στο ambient light sensor) περιορίζοντας αισθητά τα top bezels της συσκευής. Ενώ, το concept δείχνει λίγο πιο παχύ το bottom bezel του Galaxy A8s.

Σύμφωνα τώρα με τις φήμες το Galaxy A8s θα είναι εξοπλισμένο με τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος, ενώ από τα renders ο αισθητήρας φαίνεται να είναι τοποθετημένος επίσης στην πλάτη και όχι επί της οθόνης. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά του φημολογούμενου μοντέλου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, είναι αρκετά πιθανό όμως ο βασικός εξοπλισμός του να βασίζεται σε Snapdragon 710 SoC με 6GB RAM.

Το Galaxy A8s, Το Galaxy A8s σε concept renders με Infinity-O οθόνη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αγγελος

Για midrange απλα κλαιω

Νίκος

Στα 600 που θα έρθει παίρνεις oneplus 6t και σου μένουν και ρέστα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.