Το Galaxy AI στα Samsung Galaxy S23, Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5

Samsung Galaxy S23 AI update, Το Galaxy AI στα Samsung Galaxy S23, Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5

Εξοπλισμένα με δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης (AI) είναι πλέον τα smartphones SAMSUNG Galaxy S23 Series, Galaxy S23 FE και Galaxy Z Flip5, Galaxy Z Fold5, καθώς και τα tablets SAMSUNG Galaxy Tab S9, Galaxy S9+ και Galaxy S9 Ultra, διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο την καθημερινότητα του χρήστη.

Το Galaxy AI φέρνει νέες τεχνολογικές δυνατότητες στον χρήστη, με καινοτόμες λειτουργίες όπως διαδραστική αναζήτηση με το “Κύκλωσε για αναζήτηση στο Google”, για να μπορεί κανείς να αναζητά απευθείας πληροφορίες κυκλώνοντας αυτό που βλέπει στην οθόνη, καθώς και το “Photo Assist” που προσφέρει νέους και διαφορετικούς τρόπους επεξεργασίας των εικόνων (γεμίζει το φόντο, αλλάζει το μέγεθος, μετακινεί ή διαγράφει αντικείμενα).

Επίσης, το “Chat Assist” προσαρμόζει το ύφος του μηνύματος ανάλογα με την περίσταση προσδίδοντας επαγγελματικό ή φιλικό τόνο, το “Web Assist” δημιουργεί περιλήψεις μεγάλων κειμένων, ενώ το “Note Assist” βοηθά τον χρήστη να συνοψίσει το περιεχόμενό του. Επιπλέον, το “Live Translate” διευκολύνει την επικοινωνία με έξυπνες μεταφράσεις κειμένων και κλήσεων στις υποστηριζόμενες γλώσσες.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S24

Samsung AI-Volution: Escape room στη Μαλαισία για το Galaxy S24 με πρωταγωνιστή το Galaxy AI

Στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας υπάρχει ένα escape room δημιουργία της Samsung στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη σειρά Galaxy S24.

Smartphones featured Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 Series: Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

Τα νέα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra είναι εδώ και η Samsung φέρνει ένα νέο φρέσκο αέρα στην εμπειρία χρήσης των ναυαρχίδων της, μιας και η τεχνητή νοημοσύνη, ήρθε στη νέα σειρά της Samsung.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy S24

Samsung Galaxy S24: 1 στους 4 λέει πως αυτός είναι ο λόγος που το αγόρασε

Η σειρά Galaxy S24 της Samsung είναι αρκετά επιτυχημένη, με το στοίχημα της ενσωμάτωσης τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές να είναι κερδισμένο.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.