Το Galaxy Fold είναι το πρώτο αναδιπλούμενο της Samsung

Samsung Galaxy Fold επίσημα, Το Galaxy Fold είναι το πρώτο αναδιπλούμενο της Samsung

Η παρουσίαση της Samsung μόλις ξεκίνησε και το πρώτο μοντέλο που έκανε την εμφάνιση του είναι το Galaxy Fold. Το πρώτο αναδιπλούμενο κινητό της Samsung, δεν είναι άλλο από το Samsung Galaxy Fold.

Το νέο smartphone, έχει 12 GB Ram, συνολικά 6 κάμερες, 3 στο πίσω μέρος, δύο εσωτερικά και μία μπροστά. Πρόκειται να κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις LTE και 5G.

Χρησιμοποιεί 7.3-inch Infinity Flex Display, που επιτρέπει στο κινητό να πάρει την μορφή tablet.Έτσι με το νέο Galaxy Fold, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε όλα τα apps, που χρειάζεστε, να παρακολουθείτε ταινίες και live streaming. Το κύριο display τρέχει σε ανάλυση 1536 x 2152 κι όταν είναι διπλωμένο σε 4.6 ίντσες δηλαδή (840 x 1960) display για το phone mode.

Οι πληροφορίες του Techblog επιβεβαιώθηκαν. Το Galaxy Fold θα είναι διαθέσιμο από τον Μάϊο, ενώ το κόστος του αγγίζει τα 2 χιλιάδες ευρώ.

Samsung Galaxy Fold επίσημα, Το Galaxy Fold είναι το πρώτο αναδιπλούμενο της Samsung

Samsung Galaxy Fold επίσημα, Το Galaxy Fold είναι το πρώτο αναδιπλούμενο της Samsung

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gtar13

Καινοτόμο φαίνεται…..έχουν όμως πολύ δρόμο τα foldables γενικά

Τιμή νέων Galaxy
Galaxy S10+ από 999 ευρώ
Galaxy S10 από 899 ευρώ
Galaxy S10e 749 ευρώ

Alexx

Πραγματικά απίστευτο. Με εχει ενθουσιάσει.

Μπαταρία 4380 mAh.

Noname

Αδιαμφισβήτητα είναι μια πολύ ωραία ιδέα. Θεωρώ όμως ότι τα χρήματα που ζητά είναι υπερβολικά. Δεν νομίζω ότι η διαφορά της μιας ίντσας και η δυνατότητα των 3ων παραθύρων (σε σύγκριση με το s10 plus) δικαιολογεί αυτό το ποσό. Νομίζω ότι θα προτιμούσα να διαθέσω αυτά τα χρήματα στο να αγοράσω ένα μηχανάκι. Και θα μου προσφέρει περισσότερες διευκολύνσεις και θα αντέξει περισσότερο…

Αλέξανδρος

Με 2000 ευρώ παίρνει κανείς ένα πολύ καλό κινητό με καλά χαρακτηριστικά, ένα λαπτοπ η ταμπλετ με επίσης πολύ καλά χαρακτηριστικά, και μια κονσόλα και ενδεχομένως πολλά παραπάνω. Όμορφη συσκευή παρόλα αυτά και επιτέλους έχουμε κάτι νέο και όχι κάτι επαναλαμβανόμενο όπως είχαμε τα προηγούμενα χρόνια στα 2/3 των συσκευων. Υπομονή να απαντήσουν οι Κινέζοι με κάποιο αντίστοιχο διπλώμενο σε καλύτερη τιμή και το μελετάμε και άλλο το θέμα…

Dimitris L.A

Όλα ωραία αλλά τι μπεζελς είναι αυτά μπροστά!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy Fold

Αισιοδοξία στη Samsung για τις πωλήσεις των Galaxy S23 και των foldable Flip και Fold

Μετά από μια κακή χρονιά στην αγορά smartphone, με αποστολές μειωμένες κατά 11,3% σε ετήσια βάση για το 2022, ο TM Roh της Samsung εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη φετινή χρονιά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Fold

Galaxy S20 FE 5G και (OG) Galaxy Fold παίρνουν το One UI 4.1

Το One UI 4.1 παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S22 της Samsung και έκτοτε φτάνει σε πολλές παλαιότερες συσκευές της εταιρείας.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Fold

Samsung Galaxy Fold 5G: Αποκτά το Android 12 με ενημέρωση OneUI 4.0

Το firmware για το Galaxy Fold 5G είναι F907BXXU6GULB και φέρει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Ιανουαρίου 2022.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Fold

Samsung: Αναστέλλει την ενημέρωση One UI 4 για τα Z Fold3 και Z Flip 3

Οι κάτοχοι Samsung Galaxy Z Fold3 και Z Flip3 έλαβαν τη σταθερή ενημέρωση One UI 4  και έκτοτε έχουν αναφέρει σημαντικά σφάλματα και προβλήματα με τις συσκευές τους.