Το Galaxy M10 πέρασε από την FCC και εμφανίζεται με οθόνη 6″, Exynos 7870 και 3GB RAM

Galaxy M10 FCC οθόνη 6 Exynos 7870 3GB RAM, Το Galaxy M10 πέρασε από την FCC και εμφανίζεται με οθόνη 6″, Exynos 7870 και 3GB RAM

Μετά την εμφάνιση των Galaxy M20 και M30, είχαμε το Galaxy M10, το μικρότερο μοντέλο της νέας mid-range σειράς της Samsung, το οποίο πέρασε από την FCC αποκαλύπτοντας ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του.

Πρέπει να αναφέρουμε πως η υπηρεσία FCC (US Federal Communications Commission) ασχολείται με ρυθμιστικές αρμοδιότητες για τις συχνότητες τηλεοπτικών σταθμών, εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και Internet στις Η.Π.Α και έκανε αποδεκτό το Galaxy M10 με κωδικό συσκευής SM-M105F/DS, δείχνοντας πως βρισκόμαστε κοντά στην ημέρα της κυκλοφορίας του.

Σύμφωνα με τα όσα είναι γνωστά μέχρι σήμερα, το Galaxy M10 θα είναι εφοδιασμένο με οθόνη 6 ιντσών, με τις διαστάσεις της συσκευής να είναι 155.7mm μήκος και 75.8mm πλάτος. Η μπαταρία δείχνει πως έχει τον ίδιο κωδικό με αυτήν του Galaxy A8s οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να έχει χωρητικότητα 3400mAh. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που είχαν εμφανιστεί σε σελίδα με benchmarks, αποκαλύπτουν επεξεργαστή Exynos 7870, 3GB RAM, πιθανή επιλογή ανάμεσα σε 16GB και 32GB αποθηκευτικού χώρου, με το λειτουργικό σύστημα να είναι το Android 8.1 Oreo.

Τέλος, φήμες αναφέρουν πως στο πίσω μέρος του Galaxy M10 θα έχουμε τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, κάμερα στα 13MP ενώ η selfie θα έχει φακό στα 5MP, με τη συσκευή πιθανόν να προορίζεται για τις αγορές της Μέσης Ανατολής και της Ασίας.

Galaxy M10 FCC οθόνη 6 Exynos 7870 3GB RAM, Το Galaxy M10 πέρασε από την FCC και εμφανίζεται με οθόνη 6″, Exynos 7870 και 3GB RAM

Galaxy M10 FCC οθόνη 6 Exynos 7870 3GB RAM, Το Galaxy M10 πέρασε από την FCC και εμφανίζεται με οθόνη 6″, Exynos 7870 και 3GB RAM

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.