To Galaxy Note 9 512GB ξεπερνά σε προ-παραγγελίες την έκδοση των 128GB στη Ν. Κορέα

Galaxy Note 9, To Galaxy Note 9 512GB ξεπερνά σε προ-παραγγελίες την έκδοση των 128GB στη Ν. Κορέα

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες που αφορούν στις προ-παραγγελίες του Samsung Galaxy Note 9 στη Νότια Κορέα, η νεότερη ναυαρχίδα της εταιρείας λίγα 24ωρα πριν τη διάθεσή της στις αγορές κατάφερε να ξεπεράσει σε αριθμό τις προ-παραγγελίες του Galaxy S9.

Και το εντυπωσιακό είναι ότι οι περισσότεροι χρήστες επιλέγουν το μεγαλύτερο και ακριβότερο μοντέλο με τα 512GB αποθηκευτικού χώρου. Σύμφωνα με την SK Telecom, τον μεγαλύτερο πάροχο της χώρας, περισσότεροι από τους μισούς αγοραστές επιλέγουν το μοντέλο που κοστίζει KRW 1.35 εκατομμύρια, δηλαδή γύρω στα $1,200/€1,050, το οποίο δεν προσφέρει μόνο μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο αλλά και μεγαλύτερη RAM στα 8GB.

Αντιθέτως, το Galaxy Note 9 με 128GB αποθηκευτικού χώρου και 6GB RAM και κοστίζει KRW 1.09 εκατομμύρια, δηλαδή περίπου $975/€845. Είναι προφανές ότι οι υποψήφιοι αγοραστές δεν διστάζουν να πληρώσουν 20% της τιμής παραπάνω προκειμένου να αποκτήσουν την πιο εξοπλισμένη έκδοση.

Επιπρόσθετα, ο χρωματισμός Ocean Blue με το χαρακτηριστικό κίτρινο πενάκι αποτέλεσε την πιο δημοφιλή επιλογή, ξεπερνώντας σύμφωνα με τον Κορεάτη πάροχο σε προ-παραγγελίες τα υπόλοιπα διαθέσιμα χρώματα που είναι το μωβ, ο χαλκός και το μαύρο.

Το Galaxy Note 9 θα κυκλοφορήσει στις αγορές στις 24 Αυγούστου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.