Το Galaxy Note 9 πέρασε από το FCC και ανακοινώνεται συντομα

samsung galaxy note 9 πέρασε fcc ανακοίνωση σύντομα, Το Galaxy Note 9 πέρασε από το FCC και ανακοινώνεται συντομα

Το FCC στις Η.Π.Α έκανε αποδεκτή μια συσκευή της Samsung με τον κωδικό SM-N960F, το οποίο πιστεύεται πως είναι το Galaxy Note 9, αν αναλογιστούμε ότι το Note 8 είχε κωδικό μοντέλου SM-N950, και φαίνεται πως πλησιάζουμε στην επίσημη ανακοίνωσή του.

Η υπηρεσία FCC (US Federal Communications Commission) ασχολείται με ρυθμιστικές αρμοδιότητες για τις συχνότητες τηλεοπτικών σταθμών, εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και Internet στις Η.Π.Α και έκανε αποδεκτή τη συσκευή που εκτός απροόπτου είναι το Note 9 για τις αγορές εκτός Η.Π.Α και Ασίας.

Αυτό που παρατηρούμε είναι πως το FCC έλαβε το Note 9 τον Απρίλιο και μέχρι τώρα το υπέβαλε σε δοκιμές και από αυτό καταλαβαίνουμε ότι η συσκευή ήταν σχεδόν στην τελική της μορφή από τον Απρίλιο, με τα render του Galaxy Note 9 να απεικονίζουν πιθανότατα την πραγματική συσκευή.

Δυστυχώς δεν έγιναν γνωστά κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά του Note 9 παρά μόνο το ότι εμφανίστηκαν οι κωδικοί SM-N960X και SM-N960F/DS που αφορούν την έκδοση για την Ασία και αυτή με δύο κάρτες sim για τις υπόλοιπες αγορές, ενώ εντύπωση προκαλεί η απουσία, προς το παρόν, της έκδοσης SM-N960U που προορίζεται για την αγορά των Η.Π.Α.

samsung galaxy note 9 πέρασε fcc ανακοίνωση σύντομα, Το Galaxy Note 9 πέρασε από το FCC και ανακοινώνεται συντομα

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.