Το Galaxy S10 Lite θα είναι το πιο πολύχρωμο της σειράς όπως το iPhone XR;

Galaxy S10 Lite πιο πολύχρωμο της σειράς όπως iPhone XR, Το Galaxy S10 Lite θα είναι το πιο πολύχρωμο της σειράς όπως το iPhone XR;

Οι φήμες θέλουν τη Samsung να παρουσιάζει το Galaxy S10 σε τρεις εκδόσεις, με τη βασική να μην έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τις άλλες δύο για να κρατηθεί το κόστος χαμηλά, αλλά θα είναι και το πιο πολύχρωμο από όλα, κάτι παρόμοιο δηλαδή με αυτό που έκανε η Apple με το iPhone XR.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το βασικό μοντέλο των Galaxy S10, το οποίο πολλοί ονομάζουν Galaxy S10 Lite, θα είναι το πιο οικονομικό από τα τρία μιας και δε θα διαθέτει τριπλή και διπλή κάμερα στο πίσω και μπροστά μέρος αντίστοιχα, θα κυκλοφορήσει με το λιγότερο εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και θα προσφέρεται στους περισσότερους χρωματισμούς, θυμίζοντας αυτό που έκανε η Apple με το iPhone XR.

Πιο συγκεκριμένα, η βασική έκδοση του S10, με κωδικό συσκευής SM-G970, θα κυκλοφορήσει σε λευκό, μαύρο, πράσινο, μπλε και κίτρινο χρώμα, ενώ τα Galaxy S10 και S10+ με κωδικούς SM-G973 και SM-G975 αντίστοιχα, θα κυκλοφορήσουν σε λευκ, μαύρο, πράσινο και μπλε χρώμα, με την κίτρινη απόχρωση να είναι διαθέσιμη μόνο στη βασική έκδοση, ενδεχομένως για να προσελκύσει το νεανικό κοινό. Θα πρέπει να αναφέρουμε πως η φημολογούμενη έκδοση με κεραμική κατασκευή θα κυκλοφορήσει σε λευκό και μαύρο χρώμα, μια έκδοση που στοχεύει να είναι το κορυφαίο μοντέλο της σειράς και το πιο ανθεκτικό σε σχέση με τις άλλες που βασίζονται σε γυάλινη κατασκευή.

Galaxy S10 Lite πιο πολύχρωμο της σειράς όπως iPhone XR, Το Galaxy S10 Lite θα είναι το πιο πολύχρωμο της σειράς όπως το iPhone XR;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alex

Κωστα το σαιτ πλεον δεν λειτουργει σωστα για κινητα.εδω και 4 με 5 μερες.

Flagship killer

Εγώ δύο αριθμούς θα γράψω για το “ακριβό” και κρατήστε τους… 12/1
Πέραν αυτού όμως… το μεσαίο s10 θα είναι η σωστή επιλογή ενώ τι μικρό απλά δεν αξίζει και τόσο…

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

τα περιστατικα διασυρμου της samsung δεν εχουν τελειωμο.

δεν πέρασαν ούτε δύο εβδομάδες από τις επικές γκάφες των Samsung Nigeria και Samsung Saudi που δημοσίευσαν tweets για την προώθηση του Samsung Galaxy Note9 μέσω iPhone και τη “δόξα” τους ζήλεψε η Samsung India, αλλά αυτή τη φορά για το Galaxy A9.

Η ανακάλυψη έγινε από τον διάσημο YouTuber Marques Brownlee (MKBHD), ο οποίος πρόλαβε να βγάλει screenshot της γκάφας προτού η Samsung India αποσύρει το tweet της για την μαγική ultra-wide κάμερα του Samsung Galaxy A9.

Flagship killer

Παπαροκα… τελείως φιλικά, ΔΥΟ εβδομάδες μετά αναφέρεις το NOTE 9 και το νέο Α9 σε ένα σχόλιό σου…
Πολλά site αναπαράγουν την είδηση….
Και ρωτάω, είσαι σίγουρος πως ήταν γκάφα και συνεχίζει να είναι;
Γιατί εγώ πιστεύω πως θα γίνει ξανά και ξανά η συγκεκριμένη “γκάφα ”
Η διαφήμιση είναι ένα από τα πιο ακριβά προϊόντα στον χώρο των επιχειρήσεων… τις τελευταίες ΔΥΟ εβδομάδες η samsung διαφημίζεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.