Το πρώτο διαφημιστικό του Samsung Galaxy S10+

Αύριο Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου θα ανακοινωθούν επίσημα τα νέα Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ και Galaxy S10e και από σήμερα ξεκίνησε να προβάλλεται η πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση σε κανάλι της της Νορβηγίας.

Τον τελευταίο καιρό, έχουμε δει πολλές “διαρροές” από την Samsung, είτε αυτό είναι φωτογραφικό υλικό από Hands-on, είτε renders. Ενώ νομίζαμε πως τα έχουμε δει όλα και ήμασταν εν αναμονή της επίσημης παρουσίασης, το θέμα πήγε λίγο παραπέρα, όταν σε διαφημιστικό που κυκλοφόρησε στο TV2 της Νορβηγίας, είδαμε επιτέλους και τα ίδια τα προϊόντα.

Samsung Galaxy S10+, Το πρώτο διαφημιστικό του Samsung Galaxy S10+

Το TV2 είναι από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια της Νορβηγίας κι όπως καταλαβαίνετε, δεν θα περνούσε απαρατήρητη μια τέτοια διαφήμιση. Όπως θα δείτε στο video, επιβεβαιώνονται όλες οι πληροφορίες που σας είχαμε παρουσιάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, σχετικά με τη νέα σειρά Galaxy S10.

Samsung Galaxy S10+, Το πρώτο διαφημιστικό του Samsung Galaxy S10+

Samsung Galaxy S10: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα

Το Samsung Galaxy S10 θα έχει οθόνη που θα σας δίνει την εμπειρία του cinema, θα ξεκλειδώνει με το δακτυλικό σας αποτύπωμα και θα έχει 5 κάμερες υψηλής ποιότητας.

Samsung Galaxy S10+, Το πρώτο διαφημιστικό του Samsung Galaxy S10+

Ενώ όσον αφορά τα Galaxy Buds, όπως βλέπουμε στα ψιλά γράμματα της διαφήμισης, όποιος κάνει προ-παραγγελία, των Galaxy S10 και Galaxy S10+, από τις 20 Φεβρουαρίου έως και τις 7 Μαρτίου, θα τα πάρει δώρο.

Samsung Galaxy S10+, Το πρώτο διαφημιστικό του Samsung Galaxy S10+

Μέσω του video, επιβεβαιώνονται και οι πληροφορίες που ήθελαν την εταιρεία, να κυκλοφορεί για πρώτη φορά την τεχνολογία reverse charging. Αυτό το χαρακτηριστικό, επιτρέπει να φορτίζουν ασύρματα άλλες φορητές συσκευές όπως τα smartphones και τα gadgets.

Μένει να δούμε και την επίσημη παρουσίαση της Samsung. Ελπίζουμε, να δούμε και κάτι για το οποίο δεν έχουμε φάει Spoiler. Το Techblog ταξιδεύει αύριο το πρωί στο Λονδίνο για να δει το βράδυ πρώτο τα νέα Galaxy S10. Μείνετε συντονισμένοι!

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Εντάξει είναι για γέλια και για κλάματα αυτή η εταιρία.. Θα βάζω δλδ βίντεο και η μπροστά κάμερα θα είναι εκεί μπαστακας??
Δλδ πάμε καλά τώρα??
Αν όντως είναι έτσι θα μιλάμε για αθλιότητα..
Άσε που από πίσω είναι ότι πιο κακόγουστο υπάρχει..
Για ποιο design μιλάμε τώρα την ώρα που θα είναι και όλο το κινητό σκέτη οθόνη..
Κοίτα που θα φτάσουμε σε σημείο να είναι πρώτη η Χαβάη πριν φύγει το 19.. Ποια η Χαβάη η τραγικοτερη εταιρία εβερ.. Κίνα θέλατε ε πάρτε Κίνα καλά να πάθετε

be happy

@Ιωάννης jb. Στεναχωριέσαι φαίνεται που δεν μπορείς να το αποκτήσεις. Λυπάμαι. Κοίταξέ το από κοντά για να δεις τι διαμάντια φτιάχνουν για όλους μας που το όνειρο της δημιουργίας όπως πάντα το φέρνουνε στην ζωή μας. Απόλαυσε ότι βλέπεις για να το ζεις όμορφα.

Ekimolaos

@Νεραντζούλα
Βαρκελώνη είναι το MWC, γιατί πάει Λονδίνο το techblog;

Ekimolaos

A άκυρο, δικό μου λάθος. 25-28 είναι το MWC Νόμιζα εκεί θα έκανε την παρουσίαση η Samsung, αλλά προφανώς την κάνει σε δικό της event όπως συνήθως.

Νικος8

Λοιπον για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους. Θεωρω πως δεν αξιζει η μεταβαση απο το s9 plus κυριως στο s10 γενικα! Οι διαφορες λογικα θα ειναι πολυ μικρες.. μακαρι η καμερα του να τα σπαει σε νυχτερινες ληψεις. Παιδια κοιτουσα το feed στο pinterest σε ολη την οθονη στο s9 plus, χωρίς hole οπως θα ναι στο 10αρι! Πιστευω πως οι μπροστινες τρυπες για την καμερα θα χαλασουν το ολο συνολο. Μακαρι να κανω λαθος. Μικροτερα bezel ok αλλα η μπροστινη κάμερα κανει μπαμ. Φυσικα δεν μου αρεσουν ουτε τα notch

K.R.

Αυτο που ειπε και ενας φιλος παραπανω….μερικοι που δεν εχουν δυναροτητα να το αγορασουν κραζουν πριν καν κυκλοφορησει….
Και το s7 και το s8 και το s9 ειναι διαμαντια…
Οποιος ειναι κατοχος η το δοκιμαζει ξερει!!!
Θα πιασει κορυφη το s10 μετα τα προβληματικα mate20pro και iphone xs….
Ps : καλυτερα αυτη η punchhole παρα η χαζομαρα με τα notch

τακης

@Κ.R. Δηλαδη σε οποιον δεν αρεσει είναι επειδή δεν μπορει να το αγορασει ? Και εγω σαμσουνγκ εχω αλλα αυτές οι τρυπες δεν μαρεσει , ειδικα στο plus που εχει διπλη καμερα δεν ξερω ποσο βολικο είναι. Ουτε το notch μαρεσει γιαυτο δεν πηρα και το mate 20 pro ( και καλα εκανα στην τελικη με τις προβληματικες οθονες). Ta iPhone δεν μαρεσουν παλι καθολου. Αν και η σειρα S μου είναι αδιαφορο τωρα απλα θα περιμενω να δω πως θα βγαλει το Note .

vladimiros

ουτε εμενα μαρεσουν ετσι οι τρυπες που βλεπω..αλλα παιδια δεν νομιζω να ειναι και τοσο ενοχλητικο..δηλαδη εσεις ολοι μερα ταινια βλεπετε στο κινητο σας;..το S10+ θα εχει 6 κ κατι ιντσες τι πηραζει να εχει στην ακρη 2 τρυπουλες…
Δηλαδη να μην λεμε κατι απλα για να το πουμε..και το συνεχιζουν ολοι απο πισω…για τις τιμες που θα εχει ναι εκει μαζι σας, θα βριζουμε ολοι χαχαχ

Rizo

Παιδιά να το δούμε. Παίζονται πολλά δις. Δεν μπορεί να είναι τόσο χαζοί να το ρισκάρουν με τόσο λάθος επιλογή. Πριν το δούμε εμείς το έχουν δουλέψει πολλούς μήνες πριν.
Αν και προσωπικά θα συμφωνήσω ότι με χαλάει κι εμένα. 10 φορές να ήταν water drop.

dimitris

Μια ερώτηση έχω να κάνω ο καθένας έχει το γούστο του οκ αλλα τόσα χρόνια που διαβάζω για τα bezels και την γκρίνια και τώρα που δεν υπάρχουν γκρινιάζεται πάλι για αυτό αυτό μόνο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.