To Google Pixel foldable θα έχει κάμερα από το Pixel 5

, To Google Pixel foldable θα έχει κάμερα από το Pixel 5

Οι φήμες θέλουν το foldable smartphone της σειράς Google Pixel να έχει υποδεέστερη κάμερα σε σχέση με το Pixel 6. Τα δεδομένα δείχνουν ότι το νέο foldable θα έχει κύρια κάμερα στα 12.2 Megapixel, όπως συνέβαινε στο Google Pixel 5.

Το στοιχείο αυτό σημαίνει ότι στην foldable εκδοχή του Google Pixel δεν θα έχουμε τον εξοπλισμό που συναντάμε στα Google Pixel 6 και Pixel 6 Pro, άρα θα πρέπει να περιμένουμε και υποδεέστερες επιδόσεις στους τομείς του imaging. Ο αισθητήρας εκτιμάται ότι θα είναι ο IMX363 της Sony και όχι ο GN1 των 50 Megapixel.

O ευρυγώνιος φακός του Google Pixel Foldable θα είναι εφοδιασμένος με έναν ακόμα αισθητήρα της Sony, συγκεκριμένα τον IMX386, χωρίς να δίνονται ακόμα κάποιες περισσότερες πληροφορίες για τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Για τις selfies αναμένεται να χρησιμοποιούνται δύο φακοί στα 8 Megapixel με τον αισθητήρα IMX355.

Το νέο μοντέλο αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του εντός του 2022, με λειτουργικό σύστημα το Android 12L, το οποίο είναι μια ειδική έκδοση του για tablets και foldables. To χρονοδιάγραμμα για αυτό είναι για το πρώτο τρίμηνο του 2022.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.