Το Honor 60 εμφανίζεται στο GeekBench με chipset Snapdragon 778G+ και 12 GB RAM

, Το Honor 60 εμφανίζεται στο GeekBench με chipset Snapdragon 778G+ και 12 GB RAM

Η σειρά Honor 60 έχει προγραμματιστεί να ανακοινωθεί σε λίγες μόνο ημέρες, την 1η Δεκεμβρίου. Έχουμε ήδη ένα επίσημο banner που παρουσιάζει την κυρίως οικεία σχεδίασή της, καθώς και μια σειρά από renders υψηλής ευκρίνειας και ζωντανές φωτογραφίες από σχεδόν κάθε γωνία. Αυτό ουσιαστικά αφήνει το φύλλο προδιαγραφών με ένα σημαντικό ερωτηματικό αφού φέτος, το Honor 60 και το Honor 60 Pro φαίνεται να είναι σχεδόν πανομοιότυπα τόσο σε σχεδιασμό όσο και σε διαστάσεις.

Στο GeekBench  εντοπίστηκε πρόσφατα ένα συγκεκριμένο HONOR TNA-AN00, με μερικές διαδοχικές σειρές αναφοράς. Οι ίδιες οι λίστες δεν είναι κάτι φοβερό όσον αφορά τις πληροφορίες υλικού, αλλά εξακολουθούν να προσφέρουν έναν εκπληκτικό αριθμό λεπτομερειών, επιβεβαιώνοντας κυρίως κάποιες προηγούμενες φήμες για τις προδιαγραφές. Το Honor 60 και πιθανότατα 60 Pro θα τρέχουν και τα δύο με chipset Qualcomm SM7325, που είναι ο αριθμός μοντέλου για τους Snapdragon 778G και 778G+. Δεδομένου ότι ο βασικός πυρήνας σε αυτές τις εκδόσεις GeekBench φτάνει σε ρολόγια πάνω από 2,5 GHz, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι εξετάζουμε το τσιπ 778G+. Φαίνεται ότι έχει συνδυαστεί με 12 GB μνήμης RAM και το τηλέφωνο φαίνεται να τρέχει Android 11.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες φημολογούμενες προδιαγραφές του Honor 60, πιστεύουμε ότι τόσο το μοντέλο vanilla, όσο και το Pro θα έχουν πάνελ FHD+ OLED αν είναι παρόμοια, αν όχι πανομοιότυπα. Ωστόσο, το ένα μπορεί να είναι επίπεδο, ενώ το άλλο κυρτό. Και τα δύο θα διαθέτουν selfie shooter 50MP, ενώ η κύρια κάμερα θα είναι 108MP. Ορισμένες άλλες προδιαγραφές που θα μπορούσαμε να πούμε για το Pro περιλαμβάνουν ρυθμό ανανέωσης 120Hz καθώς και φόρτιση 66W.

Αυτές είναι απλώς διαρροές, ωστόσο, και δεν έχουμε ακόμη σαφή ιδέα για το τι θα ξεχωρίσει πραγματικά τα μοντέλα vanilla και Pro. Όπως και να χει όμως, η 1η Δεκεμβρίου είναι κοντά.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop με Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.