Το Honor Play αλλάζει το επίπεδο του gaming στα smartphone

Το Honor Play αποτελεί το smartphone της Honor που στοχεύει κυρίως στους gamers που θέλουν να έχουν το παιχνίδι στα χέρια τους και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που προσφέρει μέσα από μια εμπειρία χρήσης προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις τους.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Honor Play που κάνει τη διαφορά στο gaming είναι το GPU Turbo το οποίο πετυχαίνει 60% αύξηση της απόδοσης στην επεξεργασία των γραφικών και 30% μείωση στην κατανάλωση ενέργειας. Η λειτουργία αυτή αυξάνει τις επιδόσεις στα γραφικά και αποτρέπει τυχόν slow down και “σπάσιμο” των γραφικών κατά την αναπαραγωγή απαιτητικών video game. Με αυτόν τον τρόπο οι gamers απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια χωρίς προβλήματα χωρίς να πέφτουν τα FPS εξασφαλίζοντας σταθερότητα στην απόδοση των γραφικών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία ακόμα και στα video games, μιας και το Honor Play προσφέρει την εμπειρία παιχνιδιού 4D με Smart Shock. Σύμφωνα με αυτήν τη λειτουργία, η συσκευή δονείται κατά τη διάρκεια των video game ανάλογα με το είδος του παιχνιδιού και της δράσης που διαδραματίζεται, δίνοντας στους χρήστες μια ακόμα πιο αναβαθμισμένη εμπειρία gaming. Η εμπειρία αυτή θυμίζει τη δόνηση που παράγουν τα χειριστήρια των παιχνιδομηχανών, με το χαρακτηριστικό αυτό που άλλαξε τη διασκέδαση στα video games να εμφανίζεται πρώτη φορά από τη Nintendo στο Nintendo 64 τον Απρίλιο του 1997 και το Νοέμβριο του ίδιου έτους από τη Sony.

Τέλος, ο τομέας του ήχου δε θα μπορούσε να απουσιάζει από το Honor Play, με την Honor να προσφέρει 3D ηχητικά εφέ, φέρνοντας τον παίκτη κυριολεκτικά μέσα στο παιχνίδι, κάνοντάς τον να ακούει κάθε εφέ που αναβαθμίζει την gaming εμπειρία, η οποία προσφέρεται μέσω της χρήσης ακουστικών για ακόμα μεγαλύτερη ένταση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

honor play gaming δυνατότητες, Το Honor Play αλλάζει το επίπεδο του gaming στα smartphone

honor play gaming δυνατότητες, Το Honor Play αλλάζει το επίπεδο του gaming στα smartphone

honor play gaming δυνατότητες, Το Honor Play αλλάζει το επίπεδο του gaming στα smartphone

honor play gaming δυνατότητες, Το Honor Play αλλάζει το επίπεδο του gaming στα smartphone

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

gaming smartphone με notch??? 😂

Darth

δυο πραγματα
1, gamin smartphone (θα θελα να δω κάποιον να καίγεται με smartphone… άφθονο γέλιο)
2, αντε πες τον βρήκαμε και καίγεται το notch θα κόβει και λίγο εικόνα….

Φώτης

Για εκείνους που νομίζουν ότι το νοτσ τρώει οθόνη:
Υπάρχει ρύθμιση που επιλέγεις για το αν το νοτσ θα εμφανίζεται στην οθόνη η όχι.
Επίσης επιλέγεις για ποιες εφαρμογές θέλεις να εμφανίζεται το νοτσ οι λοιτουργιες ειναι στην επιλογη Οθονη-εγκοπη-προεπιλεγμενη ρυθμιση εξατομικευση εκεί θα σου βγάλει τις εξής επιλογες:
*Αυτόματο
*Εμφάνιση
*Απόκρυψη

Darth

@Φώτης ε τότε εκει το όμορφο σου 5,9 γινεται 5,5 εκεί τρώει ακόμη περισσότερη οθόνη
με λίγα λόγια από το bezelles γινεται BEZEL!!

χίλιες φορές bezels τύπου meizu 16 galaxy s9 πάρα αυτό το πράγμα (αφου δεν μπορούν να κάνουν αυτό που έκανε vivo/oppo)

και το κύριο της υπόθεσης……. είναι ΚΑΚΆΣΧΗΜΟ

Φώτης

@Darth αυτό είναι θέμα γούστου..πλέον όλες οι εταιρίες ακολουθούν τη μόδα του νοτσ κάτι που και εμενα δεν μου αρέσει αλλά σου δίνουν επιλογές μέσω του ui να το κάνεις ότι θέλεις να το εμφανίζεις η να το έχεις απενεργοποίημενο..tespa..
Εγώ απάντησα γιατί το έχω το honor play και προσωπικα δεν με ενοχλεί το νοτσ όσο περίμενα
Ελπίζω να φύγουν κάποια μέρα απ’ τη μόδα του νοτσ και να μας δείξουν κάτι καλύτερο..

GiannisB

Καλά το meizu 16 είναι τούμπανο…και δεν είναι καν μόνο για παιχνίδια…

Darth

δλδ αυτο δεν μπορούσαν να κάνουν? δείτε πόσο ποιο ωραιο είναι το meizu 16 και ας έχει ligo bezel παρα το τερατούργημα με Notch και αρκετά μεγάλο notch και αν πατήσεις να γινει hide χάνεις και ενα μεγάλο μέρος της οθόνης
αλλά οχιιιιι μετά δεν θα μοιάζει με Iphone και θα χάσουν πελάτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.