Το Huawei Mate 20 Pro με 6.9’’ OLED panel της Samsung;

OLED panel, Το Huawei Mate 20 Pro με 6.9’’ OLED panel της Samsung;

H Huawei, σύμφωνα με αναφορά από το κορεάτικο The Bell, παρήγγειλε OLED panel με διαγώνιο 6.9 ιντσών από τη Samsung, τα οποία προορίζονται για επόμενη ναυαρχίδα της. Το επερχόμενο Huawei Mate 20 Pro θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένας από τους υποψήφιους «μνηστήρες».

Η εν λόγω έκθεση αναφέρει ότι η Samsung έχει ήδη αρχίσει να προμηθεύει τον Κινέζο κολοσσό με κάποια δείγματα και αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχεδιασμό, η παραγωγή σε μαζική κλίμακα αναμένεται να ξεκινήσει κατά το τρίτο τρίμηνο του 2018.

Όσον αφορά το smartphone που θα χρησιμοποιήσει το εν λόγω panel υπολογίζεται ότι θα λανσαριστεί κατά τη διάρκεια του τέταρτου τριμήνου του 2018, ενδεχομένως και το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους. Λαμβάνοντας τώρα υπόψη μας ότι πρόκειται για μία αρκετά μεγάλη αλλά και ακριβή οθόνη φαίνεται ότι προορίζεται για κάποια ή ίσως και κάποιες από τις επόμενες ναυαρχίδες της Huawei, με τις πιθανότητες να οδηγούν σε μοντέλο από τη σειρά P30 ή ακόμη καλύτερα από τη σειρά Mate 20 που αναμένεται πρώτη.

Τα Huawei Mate 20 και Mate 20 Pro αναμένεται να κάνουν το ντεπούτο τους τον ερχόμενο Οκτώβριο και αν η παραγωγή των νέων OLED panel των 6,9 ιντσών έχει ολοκληρωθεί μέχρι τότε, το Mate 20 Pro φαντάζει μία από τις επικρατέστερες επιλογές.

Αυτό φυσικά αποτελεί μονάχα μία πρώτη υπόθεση εφόσον η Huawei θα μπορούσε άνετα να δημιουργήσει μια εντελώς νέα συσκευή που θα βασίζεται στο 6.9’’ OLED panel του Κορεάτη κατασκευαστή. Αν λάβουμε ωστόσο υπόψη μας το γεγονός ότι η παραγωγή του συμπίπτει με την ανάπτυξη του επερχόμενου flagship smartphone, καθώς και με το γεγονός ότι οι κατασκευαστές έχουν την τάση να αυξάνουν διαρκώς τις επιφάνειες εργασίας στις κορυφαίες ναυαρχίδες τους δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε το επόμενο Mate Pro με μία τόσο μεγάλη οθόνη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημητρης

αυτοι αντι να τις μικραινουν τις μεγαλωνουν και αλλο..τρια πουλακια καθονταν!!!!!

alekos

H sammy πουλάει οθόνες σε apple,huawei ακούσα κάτι για oppo και δεν ξέρω αν έχει και άλλες. Τρελές μπίζνες !!!

Chrs21

0.1 ιντσα μακρυα απο tablet. Που φτασαμε..

forneverarrow

Οι τύποι το έχουν τερματίσει πλέον (σε κάθε mode και με όλα τα trophies, ακόμα και τα platinum)!! Και το πιο τραγικό είναι ότι πολλοί θα πάνε να τα αγοράσουν με αποτέλεσμα σε λίγα χρόνια να χρειαζόμαστε κανονικό κινητό για να κάνουμε δουλειές που δεν θα γίνονται με το smartphone! Και δεν είναι αστείο, έχω δει άνθρωπο να έχει Note 8 και να μιλάει ή να στέλνει μήνυμα απο ένα J3 επειδή το Note είναι μόνιμα σε μια τσάντα και το δουλεύει στο σπίτι ή τον καφέ!! Όπως έχω δηλαδή το iPad mini… Και είναι λογικό ως ένα βαθμό μιας και τόσο μεγάλη συσκευή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί εν κινήσει εύκολα, όχι με ένα χέρι, ούτε θα το ρίσκαρες εύκολα να σου πέσει!

Οι οθόνες της Samsung είναι εξαιρετικές και αν δεν μισούσα τόσο τις OLED θα έλεγα ότι είναι οι καλύτερες στην αγορά. Αλλα ρε παιδιά, υπερβολή οι 6,9″… Είπαμε, πιο εντυπωσιακή όσο μεγαλώνει αλλα αν ήταν έτσι, θα δουλεύαμε στα PC με 60″ monitor στους 40 πόντους απόσταση αφού θα ήταν πιο immersive!! Απλά δεν γίνεται. Το smartphone πρέπει να είναι φορητό πρωτίστως.

Νάσος

Γιατι να μην τις μεγαλωσουν?απαξ και εχεις μεγαλη οθονη δεν ξαναγυριζεις σε μικρη!

Αλεξ

Κάποιοι τις έχουν μικρές…τις παλάμες.
Εννοείται οτι 6,5″ και πάνω είναι πρέπον!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.