Το Huawei P20 Pro “πετάει φωτιές” στις αγορές της Δυτικής Ευρώπης

huawei p20 pro περισσότερες πωλήσεις δυτική ευρώπη, Το Huawei P20 Pro “πετάει φωτιές” στις αγορές της Δυτικής Ευρώπης

Την ώρα που η Huawei δεν διαθέτει το P20 Pro στην αγορά των Η.Π.Α, οι πωλήσεις του “χτυπάνε κόκκινο” στη Δυτική Ευρώπη αφού είναι η συσκευή της Huawei με τις περισσότερες πωλήσεις στη συγκεκριμένη περιοχή της Ευρώπης. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι πωλήσεις του Huawei P20 Pro είναι 316% περισσότερες από τις αντίστοιχες του Huawei P10 Plus το 2017.

Η Huawei τονίζει πως η μεγαλύτερη ζήτηση ολόκληρης της P20 σειράς αποτελούμενη από τα Huawei P20 Lite, Huawei P20 και Huawei P20 Pro, υπάρχει στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και τη Γαλλία, με τους καταναλωτλες να φαίνεται πως έχουν αγκαλιάσει τα συγκεκριμένα smartphone.

Όσον αφορά την αγορά των Η.Π.Α, οι ισχυρισμοί της κυβέρνησης για την άμεση διασύνδεση της Huawei με την κυβέρνηση της Κίνας έχουν παγώσει τις πωλήσεις, την ίδια στιγμή που επικεφαλής του FBI προτρέπει να μην αγοράζει κανείς συσκευές της Huawei μιας και αποτελούν απειλή για τις Η.Π.Α. Η απάντηση της εταιρείας αναφέρει πως τη Huawei την εμπιστεύονται κυβερνήσεις και καταναλωτές σε 170 χώρες παγκοσμίως και πως η στοχοποίηση αυτή δεν μπορεί παρά να είναι επικίνδυνη από τη μεριά των Η.Π.Α.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

38 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θωμας

Όλως τυχαίως η εταιρία που βγαίνει κερδισμένη στη συγκεκριμένη αγορά από αυτή την πολιτική είναι η apple.αυτο που καταλαβαίνω είναι ότι φοβούνται την ραγδαία εξέλιξη της huawei.

Ιωάννης jb

Αντε απο κει με τους υπερκοστολογημένους χαβανέζους..
Τραγικά smart τα φετινά που θα πουλήσουν κατα κύριο λόγο στην γενέτειρα τους..
Μόνο sony ρε

giannis

@Θωμάς Η samsung δεν βγαίνει κερδισμένη από την απαγόρευση στις ΗΠΑ, ειδικά τώρα που τα S9/S9+ είναι ακόμη φρέσκα? Οι υπόλοιπες εταιρείες που πουλάνε smartphones στις ΗΠΑ, δεν ωφελούνται από τον αποκλεισμό του ανταγωνιστή?

Κώστας

Να σταματήσουν να αγοράζουν το μήλο στη Κίνα και θα σου πω τι πωλήσεις θα κάνετε αμερικανάκια…

Agnostos28

Υπεροκοστολογημενο ένα προϊόν που αυτή τη στιγμή το βρίσκει κάποιος στη χώρα μας με 780 ευρώ (πολλοί το δίνουν και 700 σφραγισμένο ) με 4 κάμερες 40,24,8 και 24 megapixels και από τα πιο μικρά f / stop, αδιάβροχο, με στέρεο ηχεία, με amoled οθόνη, με 6 ram, με έναν από τους καλύτερους επεξεργαστές, με AI, με 4000 μπαταρία, με με με… Ιωάννη αγόρι μου τι μάρκα οπιο παίρνεις; Η τελευταία πρόταση σου, δε, δείχνει άλλη μια φορά το νεαρό της ηλικίας σου. Θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να απαγορευονται οι ανιδεοι από το σαιτ. Μόνο κακό κάνουν και κυρίως στον εαυτό τους.

Max

@Agnostos28 μπες και κάνε σύγκριση φωτογραφίας στο gsm arena p20pro και XZ2. Του χρόνου ας βάλουν 30 κάμερες, οι 3 δεν είναι αρκετές

rambo

κακο κινητο πολυ κακο το s8 ακομα ειναι πολυ καλυτερο σε ολα του τα χουαβει καλα κινητα αλλα εως εκει να αλλαξουν κοστολογηση αλλιως να φτιαξουν καλες οθονες η σαμσουνγκ ειναι κυριαρχη παντου δεν ειναι τυχαιο.

Vendetta

@Max @Ιωαννης_jb @Bezilys άντε και ακόμη 2-3…έμειναν…
Άραγε υπάρχει έστω μία χώρα της οποίας οι καταναλωτές να έχουν αναγνωρίσει την και “καλά” ανωτερότητα των χαρακτηριστικών της Sony;

JohnWave

Λογικό το hype και λογική η σημαντική αύξηση των πωλήσεων μιας και η διαφορά με το περσινό μέτριο μοντέλο είναι πολύ μεγάλη. Προσωπικά περίμενα ακόμα περισσότερα από την κάμερα ( σε ορισμένους τομείς το περσινό Pixel 2 XL ακόμα υπερέχει) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τη θεωρώ συνολικά μια πάρα πολύ καλή συσκευή. To Μate 11 Pro θα είναι φυσικά ακόμα καλύτερο (και ομορφότερο) και λογικά μαζί με το Pixel 3 XL και το Note 9 θα αποτελέσουν τις 3 καλύτερες συσκευές του 2018.

Agnostos28

@Max. Fui o dxomark και το GSM arena καθώς και πολλοί άλλοι φτασμενοι youtubers και sites πήραν από την εταιρία ένα early released phone (p20 pro) και με βάση αυτό έβγαλαν κριτικές κτλ. Δες τώρα που έβαλε update συγκριτικά μεταξύ ΧΖ2 KAI pro να δεις τη διαφορά των δύο καμερών. Εδώ το συγκρίνουν με επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές. Στο Sony θα κολλήσει; 😛

John

Τελικα η ανοδος της Huawei ποναει πολυ , ειδικα τους φαν της Sony που με τα σαπακια που βγαζει παει για κλεισιμο ενω οι Κινεζοι κανουν ρεκορ πωλησεων και βγαζουν κινηταρες. Ξυδακι και περαστικα.

Legend

@john +1
Τα είπες όλα με δύο κουβέντες

Ιωάννης jb

Εντάξει παιδάκια δημοτικού μάλλον πάρτε Χαβάη..
Ναι αυτήν με τα στέρεο ηχεία που τώρα σας αρέσουν και με το super Slow motion video.. το οποίο έχω βαρεθεί να βλέπω να διαφημίζει συνεχώς και η άλλη εταιριαρα με τις πολλές πωλήσεις..
Ναι αυτήν με το σεμεδακι από πάνω..
Έτσι πάρτε ότι σας πλασάρουν και αφήστε εμάς τους 2-3 άσχετους να πάρουμε κανένα xz2 premium ή κανένα xz1

@tito

Αλλοι θεωρούν τα Huawei τραγικά κ αλλοι τα sony σαπακια ..Σοβαρευτείτε ρε παιδιά.

Vendetta

Το ωραίο είναι ότι εσεις οι 2-3 ασχετοι ισχυριζεστε σε πολλα σχολια σας οτι ολοι οι αλλοι ειναι βλακες και εσεις εξυπνοι…
xz2 premium; xz1; ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ;

Γιώργος Κ.

Η εταιρία πάει πραγματικά για κορυφή. Έχει από τα πιο ολοκληρωμένα και πιο οικονομικά κινητά εκεί έξω. Από όλα τα κινητά της είχα ένα mate 9 για αρκετούς μήνες και πρόσφατα πέρασα σε ένα note 8. Πραγματικά δε θεωρώ ότι έκανα τρομερή αναβάθμιση πέραν του spen και της τρομερής edge οθόνης. Και μιλάμε ότι τα 2 κινητά είχαν 1 γενιά διαφορά και η διαφορά στην τιμή τους ήταν χαοτική. Γενικά η Χαβάη ακούει τι θέλει ο χρήστης και το κάνει πραγματικότητα. Και αφήστε αυτούς που υποστηρίζουν ένθερμα μια εταιρία να κατηγορούν τη Χαβάη. Να ξέρετε πως αυτό το είδος ανθρώπων δεν έχει πιάσει ποτέ άλλη μάρκα κινητού στα χέρια του πλην της αγαπημένης τους. Ποτέ όμως. Για αυτό και δεν παραδέχονται καμία άλλη εταιρία. Ευτυχώς όμως οι πωλήσεις και οι κριτικές μιλούν από μόνες τους. 2 – 3 άτομα δεν φέρνουν την άνοιξη…. Σορι ε

giorgosgek

Εγω βλεπω οτι γελανε με sοny κι αλλες μαρκες πια και οχι “χαβαη”, που καποτε το να παρεις κινεζικο ηταν taboo και σε εκραζαν. Πραγματικα τσουζει και δεν μπορει να αμφισβητησει κανεις οτι βγαζει κορυφαια κινητα πλεον. Περαστικα και βαλτε μυαλο γιατι ειναι τοπ 3 και ανεβαινει μαζι με xiaomi που διπλασιαζει τα ποσοστα.

John

10 εκ κινητα θα πουλησει φετος η sony συμφωνα με προβλεψεις. Πολυ λιγοτερα απο οσα πουλαει η huawei σε ενα μηνα δηλαδη. Ετσι για να καταλαβουν ολοι ποιος ειναι ο γιγαντας και ποιος ο νανος.

Τακης

Μπραβο στην Huawei το αξιζει με τετοιες εξελιξεις που εχει. Ειδικα απο περσι βγαζει τουμπανα κινητα οπως με το Mate 10 pro. Ειδα απο κοντα το p20 lite απλα ειναι απιστευτο σε καμερα δεν εχει τρελη διαφορα με το Note 8 που εχω, φαντασου πως ειναι to p20 pro. Το μετανιωσα που δεν το πηρα αν και δεν μαρεσει η ιδεα του notch η Huawei το ειχε υλοποιησει πολυ καλα. Τους sony fun boys απλα τους αγνοω , δεν τους παιρνει κανενας στα σοβαρα. Ηταν απο τοτε με την σειρα Ζ οι μονοι που ελεγαν οτι εβγαζαν κορυφαιες φωτογραφιες και εγω με ενα lg ή σαμσουγνκ εβγαζα καλυτερες και το ερωτημα ηταν πως η σονυ που εδινε καμερες στην σαμσουγνκ στα δικα της κινητα με τις ιδιες να βγαζει χαλια φωτογραφιες.

Ιωάννης jb

Τάκη κανείς δεν έχει πει ότι το z ή κάποιος διάδοχος του ήταν καλύτερο από τον ανταγωνισμό σε συγκεκριμένους τομείς..
Παντα υπήρχε κάτι που σε κάποιον ανταγωνιστή το έβλεπες να έχει καλύτερη απόδοση…
Όπως πχ. το s4 είχε καλύτερο και πιο δυνατό ηχείο και πάει λέγοντας..
Όμως το z ήταν τότε το μοναδικό αδιάβροχο τότε δεν σας άρεσε τώρα όμως θέλετε να έχετε το αδιάβροχο s8 ε??
Η Sony από το πρώτο z και μετά είχε την πιο ολοκληρωμένη συσκευή εκεί εξω…
Εδώ και λίγα χρόνια πλέον είναι σε όλα καλύτερη…
Πέρυσι δεν υπήρχε καλύτερη συσκευή από το xz premium…
Φέτος θα συμβεί πάλι το ίδιο! καλύτερη συσκευή από xz2 premium δε παίζει να βγει…
Ανοίξτε τα μάτια σας και σταματήστε να λέτε χαζομάρες του τύπου επειδή δε πουλάει δεν είναι καλή..

Agnostos28

Ιωάννη τI ακριβώς κάνει το ΧΖ2 premium την καλύτερη συσκευή; Τα 12 χιλιοστά πάχος; Τα 246 γραμμάρια βάρος; Τα 15.8 εκατοστά ύψος με 5,8 οθόνη ενώ πχ το note 8 έχει το ίδιο ύψος στις 6.3 ίντσες; Η και καλά 4Κ οθόνη που είναι και ips? Α ναι έβαλε διπλή κάμερα τώρα αλλά τώρα θες να έχεις τη διπλή κάμερα ε?? Η 3500 μπαταρία σε και καλά 4Κ οθόνη; Η έλλειψη ois στις κάμερες; Η αδιάβροχοποίηση που μέχρι πρόσφατα η ίδια η εταιρεία βγήκε και είπε προσοχή όταν βάζετε το κινητό στο Νερό και να μην τραβάτε φωτό κατά τη διάρκεια ; Η έλλειψη θύρας ακουστικών; Α ναι τώρα έβαλε 6 ραμ επιτέλους αλλά τώρα θες να έχεις πιο πολλή ραμ ε; Τα 800 που ζητάει για όλα τα παραπάνω που την κάνουν την «καλύτερη συσκευή της χρόνιας»; Πάρτε το χαμπάρι σονακηδες και λοιποί το πιο ολοκληρωμένο κινητό αυτή τη στιγμή είναι το mate rs Porsche design κι έχει μόνο δυο αρνητικά : έλλειψη θύρας και υψηλή τιμή. Το δεύτερο καλύτερο είναι το p20 προ. Μαγική μπαταρία, φοβερή κατασκευή , πραγματικά αδιάβροχο , η καλύτερη κάμερα αυτή τη στιγμή εκεί έξω, εξαιρετική οθόνη , 128 εσωτερική, ΑΙ, ir blaster, ταχιστος… Συνέχεια »

giorgosgek

@Ιωάννης jb δηλαδη θες να πεις οτι το s8 (και το s7) το οποιο πατησε κατω τη sony, πουλησε λογω της αδιαβροχοποιησης, που την ειχε η sony πριν καποια χρονια και ο κοσμος ειναι χαζος που το πηρε. Δεν εχει σημασια αν σε καποιο τομεα ειναι καλο ενα κινητο, πρεπει να ειναι καλο στο συνολο του και πρεπει να συμβαδιζει με το ετος στο οποιο ειμαστε. Δεν παει να εχει και εχει και την καλυτερη επιδοση το xz , θα χασει , απο τη στιγμη που ο κοσμος δεν τα ακουμπαει , οσο καλο κι αν ειναι , μη το βαζεις 800 ευρω ωστε να μη διωξεις κατευθειαν τον καταναλωτη και παει στο s8 , το οποιο ειναι καλυτερο και πιο μοντερνο , μη παθεις κοκομπλοκο . Απλα η αγορα δεν παει με μαγκιες και γι’αυτο η Κινα σε εχει….Peace

Panos

Αν και σονακιας , πρώην κάτοχος xz1 , μπορώ να πω ότι η Sony απλά έχει κλείσει και ακόμα δεν το ξέρει. Είχα δώσει 700 και είχα βαρεθεί να μην έχω WiFi και να κολλάει συνέχεια. Πλέον μόνο huawei ή Samsung

Ιωάννης jb

Αγνωστε κακώς σου απαντάω διότι στο μυαλό δε παίζει να είσαι πάνω από 20 χρονών τεσπα θα σου απαντήσω σε όλα κατά σειρά… Πάχος? Βάρος? Υψος? Μη το παίρνεις αν δε σου αρέσουν.. Δεν είναι κανένα από τα παραπάνω σοβαρός λόγος για να πεις κακή μια συσκευή… Το πάχος και το ύψος είναι καθαρά το design μιας συσκευής και το βάρος κάτι που καθορίζει το πόσο στιβαρή θα είναι… 4k οθόνη και καλά? Είσαι τραγικός.. Έλλειψη ois? Πάρε κάποιο με ois για να έχεις τέλειο αποτέλεσμα τρομάρα σου.. Αδιαβροχοποιηση είπε να μη το βάζουν σε νερό πανιβλακα γιατί όλοι τα χρησιμοποιούσαν λες και ήταν υποβρύχιο κ19.. ζητούσαν και τα ρέστα μετά.. Ακουστικά? Μόνο το galaxy έμεινε να παίρνει τέτοια και η Χαβάη τα έβγαλε.. Είπα ποτέ να μην έχει μεγάλη ραμ? Εντάξει δε παίζεσαι παιδάκι μου.. Δες εδώ και κλαψε.. https://youtu.be/1ELyP2QELlY Που να το συγκρίνει μετά και με το premium εκεί θα έχει πλάκα Γιώργοςγεκ.. Η αγορά δυστυχώς πάει εκεί που θέλουν οι μηλογαλαξιες.. Είπα και παραπάνω επειδή κάτι πουλάει δε σημαίνει ότι είναι καλύτερο από κάποιο που πουλάει λιγότερο.. Πουλήθηκαν 50 εκατομμύρια s8-s8 plus και 5 εκατομμύρια xz premium λογικό όταν η μία έχει συσκευές στην Αμερική και η… Συνέχεια »

John

Δεν υπηρχε καλυτερη συσκευη απο το Sony zx ; Αχαχαχα; Καλα εκει στο γυμνασιο δεν μαθατε ακομη το android authority, το gsmarena , το dxomark , τον mkdhd κτλ. Ουτε ενας δεν το ανεφερε στα 10 καλυτερα κινητα , μονο στην φαντασια σας ισχυει κατι τετοιο.

Vendetta

H Sony αγαπητοί κύριοι για κάποιους λόγους μη αντιληπτούς σε εσσς (πρόβατα, χαζούς κλπ κλπ) οι οποιοι είναι πέρα από την φαντασία σας,δεν τα παει καλα, αν και εχει τα καλυτεροτερα κινητα του κοσμου!!! Δεν μπορουν τα fan boys της Sony να το αναλυσουν περισσοτερο διοτι μετα θα πρεπει να σας σκοτωσουν!!!
Εν κατακλειδι. Ποια huawei??????????? Ποια Sammy???????? Ποια Apple???????? Μία είναι η εταιρία…Sony!!!!
Γιατι? Γιατι έτσι!!! Σας κάλυψα?

Ιωάννης εκτίθεσαι!!! Η υπερβολικη κατανάλωση αλκοόλ ή ναρκωτικών μπορεί να “κάψει” εγκεφαλικά κύτταρα με μη αναστρεψιμα αποτελεσματα. Ψαξε το!!!

djfapples

SONY μονο με το νέο premium θα λήξει κ το θέμα με την καλύτερη κάμερα σε κινητό γιατί η εταιρεία άργησε να βγάλει διπλή κάμερα αλλά σίγουρα θα είναι κορυφή

Γιωργος

καθομαι και διαβασω χαλαρα να περασει η ωρα ολα τα σχολια σας και ειπα να κανω και εγω το σχολιο μου αντι να σχολιασεται το θεμα του αρθρου και να πειτε την αποψη σας για το huawei p20 pro και της πωλησεις που εχει κανει καθεστε σαν κατινες και κραζεται αλλοι την sony αλλοι την samsung αλλοι την huawei και παει λεγοντας το τι αρεσει στον καθενα ειναι προσωπικη υποθεση και γουστα του καθενος πιστευεται οτι αυτα ειναι προβληματα σοβαρα να ασχολειστε οταν οι μισοι ελληνες εχουν φυγει εξωτερικο για δουλεια και αυτοι που εμειναν δουλευουν για 200 και 300 ευρω εγω εχω και sony και huawei και samsung και xiaomi αλλα δεν καθομαι να λεω ποιο ειναι καλυτερο η θα κλεισει η ταδε ετερεια αυτα ειναι ξεκατινιασματα την υγεια μας να εχουμε και να περναμε καλα και τα αλλα ερχονται

Legend

@ Γιώργος
Και έρχεται ο Γιώργος, σαν μια δύναμη εκεχειρίας να κατευνασει τα πνεύματα. Άσε ρε τον κόσμο να εκφραστεί. Τεχνολογικό site είμαστε εδώ μέσα, λογικό να υπάρξουν και προστριβές.
@ioannisjb
Ένα site σε έχει στο δούλεμα. Pathetic.

Τακης

@Ιωαννης jb αυτο ακριβως εννοουσα στο σχολιο μου και αυτο ακριβως εκανες. Δεν το συνεχιζω ειναι ανουσιο.

tzanaros

απο οσα κινητά εχω δει φετος τπ xz2 premium ειναι το καλυτερο κατα την αποψη μου

Agnostos28

Διαβάζεις καθόλου τι γράφω; Εϊπα και η Χαβάη το έχει βγάλει απλά αναλογικά με το Σόνυ σου έχει περισσότερα συν. Το βάρος της συσκευής την κάνει πιο στιβαρή;; Τι άλλο θα ακούσουμε!! Έχεις πάει την ασχετοσύνη σε άλλο επίπεδο. Πιάσε κινητό από 170 γραμμάρια και πάνω για ένα 20λεπτο συνεχόμενα και θα δεις εκεί τη στιβαρότητα του πράγματος. Φαντάσου τα 246 γραμμάρια το 1/4 του κιλού τι ζημιά κάνουν στα χέρια!! Αλλά τι λέω, που να πιάσεις τέτοια κινητά. Μείνε με το ΧΑ σου του 2016 και πολύ σου είναι. Άντε και στο ΧΑ2 και σύντομα σου εύχομαι!! Ναι από τόσες άλλες συσκευές που είναι αδιάβροχες και έχουν πουλήσει πενταπλάσια της Σονυ μόνο της εταιρίας αυτής βγήκαν να κάνουν παράπονα. Δηλαδή οι αγοραστές Samsung, Apple. Huawei που έχουν κι αυτοί αδιάβροχα κινητά και είναι κατά πολύ περισσότεροι δεν κάνουν τις βλακείες και τα υποβρύχια που λές;;; Ναι στο βίντεο είναι πιο αργό το Χαβάη, το παραδέχομαι. Εσύ δεν παραδέχεσαι τίποτα άλλο περα απο σονυ. Όμως μάθε ότι η Χαβάη πλέον ενσωματώνει ΑΙ στις συσκευές της και έναν αλγόριθμο που περνώντας ο καιρός το κινητό μαθαίνει τι χρησιμοποιεί περισσότερο ο χρήστης και ανοίγει αυτές τις εφαρμογές πιο γρήγορα. Έτσι μέσα σε… Συνέχεια »

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

σε σηκώνεται ρε Ιωάννης το premium sony με αγυμναστα χερια τι δεν καταλαβαίνεις…!

vladimiros

Και εγω σαν Sony fan μαρεσει η τεχνολογια διαβαζω καθημερινα πολλα site ειδικα τα sony τα ξερω απεξω τι εχουν και τι δεν εχουν.
Η χαβαη μπορω να πω με το P20pro εκανε πολυ καλη δουλεια και μπραβο της,βελτιωθηκε σε πολλα σημεια ειδικα σε καμερα και σε νυχτερινες φωτο το πηγε σε αλλο επιπεδο!
Αλλα και η sony εχει κανει ριζικες αλλαγες στο σχεδιο θα βγαλει και το ΧΖ2 premium ακομα πιο βελτιωμενω απο το ΧΖ2 επομενος η εταιρια προσπαθει περοσσοτερο και απο Lg θα ελεγα,τωρα για το βαρος κινητου και το παχος νομιζω δεν κατι το τοσο κακο για να μην τα προτιμησει καποιος,η απουσια θυρα 3,5, η τιμη ας πουμε εκει ναι.. επισης μην ξεχνατε το ΧΖ2 premium θα ερθει με οθονη 16:9 ratio οποτε ο φιλος που το συγκρινει με το Note 8 με οθονη 18.5:9 ειναι ακυρο..απο την βιασυνη του ο Agnostos28 εγραψε 246 γραμμαρια του ΧΖ2 premium ενω ειναι 236,ισως να το υπολογισε μαζι με την θυκη ποιος ξερει!!

Ιωάννης jb

Καλά τα λες Βλαδίμηρε τους έχω ικανούς στα κινητά τους των 170 γραμμαρίων να φοράνε θήκη με 80 γραμμάρια!! Σύνολο 250.. Μετά κράζουν τη Sony για τα 230

Petros

Tα SONY είναι τα καλύτερα, αλλά δεν ξέρω γιατί τα πουλάνε 2-3 μαγαζιά και τα αγοράζουν καμια 10αρια άτομα μόνο???

Vendetta

Ενω το κινητο της Sony το οποιο το εχεις αγορασει 700-800 ευρω δεν θα του βαλεις θηκη 80 γραμμαριων. 250+80=330.
Η νοημοσυνη σου τελειωνει εκει που τελειωνει η νοημοσυνη της Sony…για αυτο παει χαλια!!!

Legend

@ioannisjb
Για όλα πείθεις τον εαυτό σου για πράγματα που δεν ισχύουν. Όλος ο κόσμος ξέρει πλέον τα Sony είναι σκουπίδια.
Πως νιώθεις που σε καβλαντίζει ένα site? Μιλά μας για αυτό!!!!!!!!!!!!!! Καλή επιτυχία στις εξετάσεις να έχεις!!! Καλό απολυτήριο!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.