Ο γνωστός “βασανιστής” των smartphone, Zack Nelson ή αλλιώς JerryRigEverything, υπέβαλε σε τεστ αντοχής στο κανάλι του στο YouTube το Huawei P20 Pro, δοκιμάζοντας την οθόνη σε γρατσουνιές και φωτιά, το σώμα της συσκευής σε γδαρσίματα αλλά και κατά το πόσο λυγίζει η συσκευή. Τα αποτελέσματα της δοκιμής είναι πολύ ενδιαφέροντα και προκαλούν έκπληξη. Η […]
Ο γνωστός “βασανιστής” των smartphone, Zack Nelson ή αλλιώς JerryRigEverything, υπέβαλε σε τεστ αντοχής στο κανάλι του στο YouTube το Huawei P20 Pro, δοκιμάζοντας την οθόνη σε γρατσουνιές και φωτιά, το σώμα της συσκευής σε γδαρσίματα αλλά και κατά το πόσο λυγίζει η συσκευή. Τα αποτελέσματα της δοκιμής είναι πολύ ενδιαφέροντα και προκαλούν έκπληξη.
Η συμπεριφορά της συσκευής στις δοκιμασίες του JerryRigEverything είναι η αναμενόμενη όπως με τα περισσότερα smartphone που δοκιμάζει, με την οθόνη η οποία δε είναι Gorilla Glass αλλά Tempered Glass, να παρουσιάζει γρατσουνιές ενώ χαράσσεται και να αντέχει σε φλόγα περίπου 20 δευτερόλεπτα με τα pixel που θερμάνθηκαν να μην επανέρχονται ποτέ και να καίγονται.
Αυτό γίνεται επειδή είναι έτσι οι AMOLED οθόνες, όταν θερμανθούν τα pixel δεν επανέρχονται στην αρχική κατάσταση όταν σταματήσουν να υπερθερμαίνονται, κάτι το οποίο γίνεται με τις IPS LCD οθόνες. Τέλος, όταν η συσκευή υποβάλλεται σε πίεση έτσι ώστε να φανεί το πόσο μπορεί να λυγίσει, η οθόνη σπάει, προκαλώντας απορία και απογοήτευση για μια συσκευή τέτοιου επιπέδου και ποιότητας.
Το Huawei Mate 80 Pro Max Wind Edition έγινε επίσημο με ενσωματωμένο ανεμιστήρα, 1.200 οπές ψύξης, Kirin 9030 Pro, οθόνη 6,9 ιντσών και μπαταρία 6.000mAh.
Η Huawei παρουσίασε νέες λύσεις U6GHz για 5G-Advanced, με στόχο μεγαλύτερη χωρητικότητα, χαμηλότερη καθυστέρηση και προετοιμασία των δικτύων για το 6G.
Η Aistaland, η νέα premium ηλεκτρική μάρκα των Huawei και GAC, παρουσίασε το GT7 με LiDAR 896 καναλιών, HarmonyOS cockpit, Qiankun ADS και φόρτιση 800V 6C.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου