Το Huawei P20 Pro σε τεστ αντοχής με τα αποτελέσματα να προκαλούν έκπληξη

Ο γνωστός “βασανιστής” των smartphone, Zack Nelson ή αλλιώς JerryRigEverything, υπέβαλε σε τεστ αντοχής στο κανάλι του στο YouTube το Huawei P20 Pro, δοκιμάζοντας την οθόνη σε γρατσουνιές και φωτιά, το σώμα της συσκευής σε γδαρσίματα αλλά και κατά το πόσο λυγίζει η συσκευή. Τα αποτελέσματα της δοκιμής είναι πολύ ενδιαφέροντα και προκαλούν έκπληξη.

Η συμπεριφορά της συσκευής στις δοκιμασίες του JerryRigEverything είναι η αναμενόμενη όπως με τα περισσότερα smartphone που δοκιμάζει, με την οθόνη η οποία δε είναι Gorilla Glass αλλά Tempered Glass, να παρουσιάζει γρατσουνιές ενώ χαράσσεται και να αντέχει σε φλόγα περίπου 20 δευτερόλεπτα με τα pixel που θερμάνθηκαν να μην επανέρχονται ποτέ και να καίγονται.

Αυτό γίνεται επειδή είναι έτσι οι AMOLED οθόνες, όταν θερμανθούν τα pixel δεν επανέρχονται στην αρχική κατάσταση όταν σταματήσουν να υπερθερμαίνονται, κάτι το οποίο γίνεται με τις IPS LCD οθόνες. Τέλος, όταν η συσκευή υποβάλλεται σε πίεση έτσι ώστε να φανεί το πόσο μπορεί να λυγίσει, η οθόνη σπάει, προκαλώντας απορία και απογοήτευση για μια συσκευή τέτοιου επιπέδου και ποιότητας.

huawei p20 pro τεστ αντοχής αποτελέσματα έκπληξη, Το Huawei P20 Pro σε τεστ αντοχής με τα αποτελέσματα να προκαλούν έκπληξη

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jordan

made in CHINA my friends

Lefteris

Στα μισά του video έκλεισα τα μάτια! Αποτρόπαιο το θέαμα… 😛

mic77

made in China λεει ο άλλος… ενώ τα υπόλοιπα τα φτιάχνουν στη Νέα Υορκη και στο Λονδίνο… Το θέμα είναι ότι τα κινητά σε αυτή την τιμή δε θα έπρεπε να έχουν τέτοια συμπεριφορά. Άλλωστε το προηγούμενο μοντελο είχε πολυ καλα αποτελέσματα στα ίδια τεστ από τον ιδιο youtuber

Νικος

Κατα τα αλλα η καλυτερη καμερα της χρονιας! Το μοναδικο πραγμα για το οποιο αξιζει! Ολα τα υπολοιπαοπως λεει ο φιλος made in china για ενα κινητο των 880 ευρω χωρις gorilla glass! Στον αντιστοιχο youtuber δεν το σ9 να λυγιζει τοσο ευκολα

Stathis

Γιατί ήθελα να ήξερα αγχώνεστε λες και θα κάνετε όλα τα παραπάνω.. δηλαδή έχουμε χάσει την μπάλα με αυτά τα τέστ,είναι όλα θέμα ψυχολογίας να πούμε άμα λάχει 😛

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ελεος…

mech.al.

Αν δεν είχε βγάλει την προστατευτική μεμβράνη και δεν είχε χαράξει το κρύσταλλο δεν θα έσπαζε, άλλωστε το λέει και ο ίδιος…

hellcanspeak

κανενας δεν σχολιασε οτι στο level 6 των Mohs scale ειπε οτι ειναι tempered glass το touch screen……δεν θα το αγοραζα για αυτα τα λεφτα.

JohnWave

Δεν θα με επηρέαζε το συγκεκριμένο test αν ήθελα πολύ να αγοράσω τη συσκευή. Είναι ένα μείον πάντως το ότι απέτυχε στο test. Όχι τόσο πρακτικό μειονέκτημα. Περισσότερο ψυχολογικό.

James

Ποτε δεν κοιταζω αυτα τα τεστ οταν ειναι να αγορασω συσκευη. Ουτε για να παιζω ρακετες τις αγοραζω, ουτε για να γυριζω τις μπριζολες στη σχαρα. Ετσι δε μου εχει σπασει ουτε καει ποτε καμια.

Chris_BMW

@James

Ωραία η προσέγγιση σου και θα με βρεις συμφωνώ ..
Δεν θυμάμαι όμως σε αντίστοιχα τεστ τότε πίσω στο 2014 να λες τα ίδια ..

Εκτός και αν τα Android τηλέφωνα των ~1000€ έχουν το ακαταλόγιστο ..

James

@Chris_BMW αν εννοείς το iPhone 6, εκείνο στράβωνε μέσα στην τσέπη. Δε χρειαζόταν να το βασανίσεις. Κατά τα άλλα τα ίδια έλεγα πάντα για τέτοια τέστ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.