Το Huawei P30 Pro αναβαθμίζεται σε Android 10 με EMUI 10

, Το Huawei P30 Pro αναβαθμίζεται σε Android 10 με EMUI 10

Το Huawei P30 Pro έχει ξεκινήσει να λαμβάνει την σταθερή έκδοση της αναβάθμισης σε Android 10 με EMUI 10 και αποτελεί το πρώτο μοντέλο smartphone του Κινέζου κατασκευαστή που αναβαθμίζεται στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 10. H beta έκδοση είχε διατεθεί εδώ και μερικές εβδομάδες και σήμερα – αυτές τις μέρες – κάτοχοι του P30 Pro ανά τον κόσμο (οι πληροφορίες λένε για Κίνα) λαμβάνουν την ενημέρωση.

Η κωδική ονομασία της σταθερής αυτής έκδοσης είναι EMUI 10.0.0.166 και έχει μέγεθος 4.99GB, γιαυτό και όταν φτάσει και Ευρώπη στο δικό σας P30 Pro καλό θα είναι να την κατεβάσετε εφόσον είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο ασύρματο δίκτυο WiFi για να μην καταναλώσετε τα πολύτιμα data σας.

Η ενημέρωση για την αναβάθμιση σαν σας έρθει αυτόματα όταν αυτή είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη. Αν βιάζεστε μπορείτε να ελέγχετε κάθε μέρα με manual τρόπο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα φτάσει στο δικό δας P30 Pro νωρίτερα από τους υπόλοιπους.

Το νέο EMUI 10 φέρνει βελτιώσεις στο UI, dark mode, αναβάθμιση στο magazine lock screen (αλήθεια ποιος το χρησιμοποιεί αυτό!) και νέο έγχρωμο always-on display. Μαζί έρχεται και η εφαρμογή HiCar – ανταγωνιστική της Android Auto – η οποία σήμερα υποστορίζει 120 διαφορετικά μοντέλα αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με την Huawei το EMUI χρησιμοποιείται καθημερικά από 500 εκ. ενεργούς χρήστες σε 216 διαφορετικές χώρες και υποστηρίζει 77 γλώσσες.

, Το Huawei P30 Pro αναβαθμίζεται σε Android 10 με EMUI 10

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Αναγνωστάκης

Δεν βλέπω να έχει τις νέες επιλογές στο always on display τι συμβαίνει;

KostasB

…αναβάθμιση στο magazine lock screen (αλήθεια ποιος το χρησιμοποιεί αυτό!)…
Εγώ… κάνω κάτι λάθος; 😋

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a) Plus: Θα χρησιμοποιεί το MediaTek Dimensity 7350 Pro SoC

Η Nothing κυκλοφορεί το Phone (2a) Plus στις 31 Ιουλίου και τώρα έχουμε ένα στοιχείο του τι σημαίνει πραγματικά ο χαρακτηρισμός “Plus”.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 9 Pro: Εικόνες το δείχνουν σε τέσσερα χρώματα και από όλες τις γωνίες

Η επόμενη εκδήλωση της Google για την παρουσίαση νέων προϊόντων έχει οριστεί για τις 13 Αυγούστου στη 1 μ.μ. ET.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.