Το Instagram ανακοίνωσε αλλαγές φέρνοντας πιο απλή εμφάνιση στα προφίλ των χρηστών

Instagram ανακοίνωσε πιο απλή εμφάνιση προφίλ χρηστών, Το Instagram ανακοίνωσε αλλαγές φέρνοντας πιο απλή εμφάνιση στα προφίλ των χρηστών

Το Instagram ανακοίνωσε πως θα αλλάξει το περιβάλλον χρήσης του προφίλ των χρηστών κάνοντάς το πιο απλό και καθαρό έτσι ώστε να είναι πιο εύκολο και κατανοητό στη χρήση.

Οι αλλαγές που αναμένονται στο interface του Instagram αναμένεται να το κάνουν πιο εύκολο και απλό στη χρήση μιας και αποφασίστηκε η αντικατάσταση των εικονιδίων που εμφανίζονται με λέξεις που αντιστοιχούν στη λειτουργία του κάθε κουμπιού. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, φαίνεται το πως θα μετατραπεί το προφίλ των χρηστών, με τις αλλαγές να είναι εμφανείς και τα εικονίδια να έχουν μετατραπεί σε λέξεις, κάνοντας το προφίλ να φαίνεται πιο απλό και κατανοητό.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται πως τις προσεχείς εβδομάδες οι χρήστες θα δουν ορισμένα χαρακτηριστικά αλλαγμένα όπως τα εικονίδια, τα κουμπιά και τον τρόπο που μετακινούνται οι χρήστες μεταξώ των tab για να γίνει η εμπειρία χρήσης πιο εύκολη και ξεκάθαρη, τονίζοντας πως τα video και οι φωτογραφίες που έχουμε στο προφίλ μας δε θα αλλάξουν.

Τέλος, οι αλλαγές που θα γίνουν, προκειται να δοκιμαστούν σταδιακά και με διαφορετικούς συνδυασμούς τις εβδομάδες που ακολουθούν έτσι ώστε μεσα από συνεχείς δοκιμές και με τη βοήθεια του feedback των χρηστών, να αποφασιστεί ποιός θα είναι ο τελικός σχεδιασμός του προφίλ και του τρόπου χειρισμού έτσι ώστε να είναι πιο εύκολο και άμεσο στο χειρισμό από όλους τους χρήστες.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
keysmith

τι βρίσκουν οι νέοι σε αυτό το εξευτελιστικά απλοϊκό και λιτό social media δεν καταλαβαίνω. Πόσο πιο απλό μπορεί να γίνει;

Εντωμεταξύ τίποτα δεν κάνει σε σχέση με το fb και όμως τα μικρά το προτιμούν.. Αυτό βέβαια μέχρι η μαμά τους και οι θείοι να πάνε και αυτοί σε αυτό. Μετά θα καταλάβουν ότι από πουθενά δε γλυτώνουν..

Υ.Γ. να αφήσουν τις “απλότητες” και να κοιτάξουν να φτιάξουν εφαρμογή από το pc που λειτουργεί..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Instagram Meta

Instagram: Πλέον μπορείτε να επεξεργαστείτε τα DMs σας

To Instagram ανακοίνωσε ενημερώσεις για την πλατφόρμα που αφορούν τη δυνατότητα άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Instagram Mark Zuckerberg

Γερουσία των ΗΠΑ: Οι CEOs των social media έχετε αίμα στα χέρια σας

Οι Αμερικανοί γερουσιαστές κατηγόρησαν τους ηγέτες των μεγαλύτερων εταιρειών μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο.

Internet Instagram

To Instagram δοκιμάζει το Flipside για ένα πιο ιδιωτικό προφίλ

Το Instagram εργάζεται σε μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται “Flipside” που θα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν ένα δευτερεύον προφίλ.